Zapomenutý prášek z Yosefinne. Můžu být těhotná?

valentovasasa
14. pro 2015

ahoj všem, mám otázku - beru asi dva roky ant. Yosefinne a teď se mi stalo, že jsem si v prvním týdnu zapomněla vzít tuším, že 5. tabletu. Samozřejmě došlo k tomu, že jsme měli nechráněný styk a ráno jsem zjistila, že jsem si ten zmiňovaný (nedělní) prášek nevzala, takže jsem v pondělí brala 2 prášky zároveň. Dr. mi řekla dobrat normálně plato. Jo a samo, že je v letáku k ATK napsáno, že otěhotnět se může pouze v prvním týdnu zapomenutí (další týdny nevadí) a že je větší pravděpodobnost třeba u zapomenutého 5.,6., 7. prášku než u prvního 🙂 Nejsem já blbá??? Řešila jste některá něco podobného (nebo u jiné značky prášku) a otěhotněli, nebo neotěhotněli jste? Blbý bylo, že sex proběhl před zjištěním, že jsem si prášek nevzala. kdybych o tom věděla, tak jsme se podle toho zařídili, ale byly jsme ve víře, že jsem si ho normálně vzala... Vím, že otěhotnět jsem mohla. Asi se moc hlídám, ale třetí den po zapomenutí jsem měla bolesti v podbřišku (jako při ovu) a objevil se mi i ovu hlen, který mám jen bez atk :( . Šup s názorama.

dzogobela
14. pro 2015

@valentovasasa Osobně si myslím, že je malá šance, že jsi těhotná.

kacca11
14. pro 2015

Prvni tyden je rizikovy. Chtelo to bud vzit postinor nebo to nechat byt a nasledne jen kontrolovat testem.

valentovasasa
autor
14. pro 2015

tak na postinor mě dr. neupozornila. OK, počkám a uvidím 🙂

valentovasasa
autor
14. pro 2015

nikdo jiný?

pety91
14. pro 2015

V příbalové mletáku je popsáno, jak postupovat. Asi ti tady nic nového neporadíme 🙂 , ale s velkou pravděpodobností nebudeš těhotná.

ava9
14. pro 2015
Uživatel ava9 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ava9.

Já si myslím, že taky ne. Tohle je šance jeden z milionu. Pokud bereš antikoncepci dva roky, máš to v těle a antikoncepce nepřestate fungovat ihned po par hodinach, co si prašek nevezmeš. Jsou případy, kdy kamarádka brala vše poctivě a stejně otěhotněla a ta druhá je stejná jako já, jím to, jak se mi chce a nekdy taky zapomenu a prostě si pak vezmu dva 🙂