Zhubl někdo po vysazení HA?

szuzii
7. led 2018

Ahoj, všude čtu, že všichni po vysazení HA přibírají. Existuje někdo, kdo po vysazení shodil?

simkrk
7. led 2018

Ahoj, gynekolog me vysvetlil ze po HA se nepribira, jen nektere prasky zpusobuji vetsi chut k jidlu tak proto..😉a ze bys po vysazeni zhubla me prijde taky blbost.. 🙂 clovek hubne/nepribira spravnou zivotospravou a dostatecnym pohybem 🙂

monni88
7. led 2018

Ahoj, třeba já jsem ji brala 9 let a po vysazení jsem opravdu najednou ztratila 6kg. Možná to byla zadržená voda, možná jsem opravdu přestala tolik jíst aniž bych si toho všimla, ale vím, že mě ten úbytek hodně překvapil, bylo mi po krátké době volnější oblečení, tak jsem se zvážila a 6 kg pryč.

szuzii
autor
7. led 2018

@simkrk Já všude čtu, že všichni přibírají, tak mě to docela děsí. Že bych přibrala ,,jen tak" 😀

szuzii
autor
7. led 2018

@monni88 Takové překvapení bych také uvítala 🙂 Uvidím co to udělá se mnou.

nikoulinka
7. led 2018

Ja diky HA nabrala, a dost. Po vysazeni, jsem jen cca jednou tydne jezdila na bruslich. Žádná uprava jidelnicku, a nic podobneho. Chodila jsem i na pivko, jedla hambace, pizzy, apod. A svete div se, 18 kg bylo dole. A to i hodne rychle

simkrk
7. led 2018

@szuzii ja to prave taky cetla a dr. Me to vyvratil.. A to jsem se ho ptala.. Ale je to sice uz taky 9let co jsem si byla poprve pro prasky a hnedka sem se ho ptala.. Je mozny ze se v cloveku drzi vic vody tezko rict.. :/

szuzii
autor
7. led 2018

@simkrk Já když jsem jí začala brát, tak jsem přibrala. Ale to asi kvůli těm nezvladatelným chutím 😀 A je mi divné, že spousta lidí i po vysazení přibírá. Tak uvidím. Snad mi žádná další kila nenaskáčou, když budu jíst a cvičit jako do teď 😀

barchen
7. led 2018

Ja nikdy nepribrala po HA, takze ani nemela z ceho hubnout. Ani v okoli neznam zenu nebo divku, ktera by po HA pribirala.

swetlusska
7. led 2018

HA zadržuje dost vodu, takže po vysazení se dá dobře "shodit". Ale ještě líp to jde bez kouření a alkoholu, to jde fakt váha krásně dolu.

rozarka2213
7. led 2018

Já ji přestala brát po 15 letech a během dvou měsíců jsem zhubla 4kg a pak jsem tedy otěhotněla 😀. Chvilku mi to trvalo než jsem si uvědomila proč jsem asi zhubla. A to poslední dva měsíce co jsem jí brala jsem se snažila zhubnout a nic. Nevím to tedy jistě, jestli zhubnutí zbusobilo vysazení, ale jinak jsem dělala to samé jako vždy.

pichop
7. led 2018

Taky jsem šla po vysazení s váhou dolů cca 4-5 kilo, pak jsem otěhotněla a váha šla zase opačným směrem ;) myslím že jsem dost zadržovala vodu.

bekyc
7. led 2018

Já znám teda dost holek, které s HA přibraly. Já taky, i když to nebylo asi jen HA. Ale po vysazení jsem zhubla 8 kg během 3 měsíců a nic jsem jinak než předtím nedělala.

kafr
29. led 2018

Brala jsem Yadine a pak Yaz celkem 6 let a žádný pohyb váhy (ani nahoru ani dolů) jsem nezaznamenala...

jancabr
29. led 2018

nepřibrala jsem ani když jsem začala brát, ani v průběhu ani po vysazení