Autosedačka vajíčko v letadle. Máte zkušenost?
Ahoj, čeká nás cesta letadlem, synovi je 8m, má sedačku (vajíčko) do 13 kg, chtěla bych vzít na palubu letadla kočárek (konstrukce)+ nahoru vajíčko
Máte zkušenosti?? Jsou s tím v pohodě? přece jen to není klasický sklopný sporťák.. Konkrétně nás čeká cesta s Pegasus
Dekuju
@betka989 vajicko musi byt certifikovane na pouziti v letadle jinak musi jit do zavazadloveho prostoru
Zbytek kocarku odevzdas u letadla a pujde taky mezi zavazadla.
Vajíčko musí být fakt speciál do letadla - sedačky jsou užší a nevejdou se tam normální vejce. Jinak můžeš jet i s korbou, odevzdáš při nástupu do letadla. Já letěla poprvé s malým, když měl 9m a kupovala jsem teda extra skladnej sporťák - letěla jsem celkem 4x zatím a z toho mi ho dokonce 3x vzali na palubu - ale to nemusí. Jistota je jeden Yoyo kočárek, ten vezmou vždy.
Děkuju, máme drahé vejce, tak jsem ho chtěla vzít nahoru, aby se nezničilo, ale asi to teda nelze.... A vzali vám někomu vajíčko i kočárek sporťák zadarmo do zavazadlového prostoru? nebo jen ten kočárek?
@betka989 teď bych nechtěla kecat, ale myslím, že máš nárok vzít i kočárek i autosedačku. Ale spíš si zavolej na konkrétní aerolinky a zeptej se. 🙂 Já brala jen kočárek.
na palubu ti nic nevezmou, ani kocar ani vajicko (pokud neni specis)... ale kocar muzes rozlozit na dva kusy, na kazdy pak daji cedulku a predas ho pred nastoupenim do letadla... jen je potreba u prepazky u odbaveni hlasit ze budou 2 kusy po slozeni konstrukce🙂 ale nic nezkazis, kdyz na aerolinky zavolas predem...
@zelenaesmolda nekecam krome 1 letu vzdy a vetsinou totalka. Litam celkem s detma tak 1 do mesice a peklo. Ale kdyz mi zrusili bugaboo bufallo , tak mi proplatili novy, ale trva to, takze na cestovani jsem koupila sportak vzdy tak za 10 a ten nam prubezne stale obmenuji🙂 nechapu tu debilitu hodit na lehky kocar 100kg balik se sport.nacinim. a paradoxne mi to znici vzdy jen v Praze🤦♀️
Ja letela s vajickem a sportakem, oboje odbaveno a v cene letenky. Ale zalezi asi na spolecnosti, ja to potvrzovala predem.
Btw, zjisti si, jestli je k dispozici baby basinet, mohl by se vam hodit 🙂
@betka989
@brusinka91 ten se dava vetsinou na dalkove lety,nizkonakladovky ho nemaji.Zalezi kam a s kym leti
@zelenaesmolda Mela jsem ho i na kratky let. Ale nebyla to nizkonakladovka.. A za zeptani clovek nic neda ze ;)

Nahoru vajicko? To jako s sebou do kabiny? Jinak my cestovali s normalni hlubokou korbou nekolikrat a nebyl problem, tesne pred vstupem do kabiny se rozlozilo na dva kusy a odnesli ho do zavazadloveho prostoru