icon

Jak dlouho jste užívali vajíčko 0-13kg?

monyszek
29. říj 2015

Jak dlouho jste používali vajíčko pro 0-13 kg? Máme vajíčko, kde je i takový vyznačení pro hlavičku, malá má nožky téměř na kraji vajíčka, je mi jasné, že už vyrostla, ale jde mi o ty popruhy, přijde mi, že jsou malé, přes malou to nezapnu, zatím jsem ještě nekoumala, jestli to jde navolit velikost,..malá má zhruba 53 cm, a skoro 1,5 měsíce.. jak dlouho jste užívali tedy to nejmenší vajíčko?

Strana
z2
zelenaesmolda
28. lis 2019

my jsme vymenili za pokracovaci protismerku cca v roce protoze nase vejce poutat do auta bylo o nervy.jinak kdyz jsme v zari jeli na dovolenou tak jsem kupovala na transfery vejce z druhe ruky a dcera se do nej v 18m jeste vesla.

alzibetka
29. lis 2019

No, chtela jsem nejakou opravdu bezpecnou, protože hodne cestujeme, takze nej ten isofix, pak také aby se mi při ceste v tom nepotil.

zelenaesmolda
29. lis 2019

@alzibetka isofix neni ukazatel bezpecnosti sedacky,i shitove sedacky z 3 kombinace muzou mit zakladnu.Co se poceni tyce to je casty problem u vsech sedscek,chce to nepotici vlozku treba z merina

hankamila
30. lis 2019

Tak to v dnesni době není problem sehnat ne? My jsme měli hned první co nam v obchode doporucili, byla to sedacka do Avionaut a jako bomba! Letos dostala i 4 hvezdicky z ADACU.

zelenaesmolda
30. lis 2019

@hankamila
ADAC je v hodnoceni sedacek k nicemu

alzibetka
30. lis 2019

Tak to jste měli tedy na poprve stastnou ruku! 🙂)

Strana
z2