Jak dlouho jste užívali vajíčko 0-13kg?
Jak dlouho jste používali vajíčko pro 0-13 kg? Máme vajíčko, kde je i takový vyznačení pro hlavičku, malá má nožky téměř na kraji vajíčka, je mi jasné, že už vyrostla, ale jde mi o ty popruhy, přijde mi, že jsou malé, přes malou to nezapnu, zatím jsem ještě nekoumala, jestli to jde navolit velikost,..malá má zhruba 53 cm, a skoro 1,5 měsíce.. jak dlouho jste užívali tedy to nejmenší vajíčko?
No, chtela jsem nejakou opravdu bezpecnou, protože hodne cestujeme, takze nej ten isofix, pak také aby se mi při ceste v tom nepotil.
@alzibetka isofix neni ukazatel bezpecnosti sedacky,i shitove sedacky z 3 kombinace muzou mit zakladnu.Co se poceni tyce to je casty problem u vsech sedscek,chce to nepotici vlozku treba z merina
Tak to v dnesni době není problem sehnat ne? My jsme měli hned první co nam v obchode doporucili, byla to sedacka do Avionaut a jako bomba! Letos dostala i 4 hvezdicky z ADACU.
@hankamila
ADAC je v hodnoceni sedacek k nicemu
Tak to jste měli tedy na poprve stastnou ruku! 🙂)

my jsme vymenili za pokracovaci protismerku cca v roce protoze nase vejce poutat do auta bylo o nervy.jinak kdyz jsme v zari jeli na dovolenou tak jsem kupovala na transfery vejce z druhe ruky a dcera se do nej v 18m jeste vesla.