icon

Pokračující autosedačka: Cybex, Britax nebo Maxi Cosi? Kterou zvolit?

nika110818
6. kvě 2022

Ahoj, prosim, mate nekdo pokracujici sedacku nektere vyse uvedene znacky? Jste spokojeni? Kterou by jste doporucili? My ted mame vajicko Cybex a dcerce je uz 11 mesicu, tak zvazujeme vetsi sedacku. Dekuji predem. 😊

klokanka31
6. kvě 2022

@nika110818 A o jiné značce neuvažuješ?

ee.liska
6. kvě 2022

A jaké máš požadavky? Posměr nebo protisměr? Isofix? Cenová relace?

slunea
6. kvě 2022

Proč zrovna tyhle 3? Nejlepší nejsou a dobrých značek je více. BeSafe, Axkid, Klippan, Recaro, Nuna...

chris_n
7. kvě 2022

Já jsem měla a mám britaxy, jelikož jsem u Britax pracovala. Sedačky jsou to dobré a koupila bych je znovu.
Cybex jsem měla vajíčko a nelíbily se mi materiály. A pak jsem nechtěla pultikovou sedačku. Takže proto britax

chris_n
7. kvě 2022

@slunea protože jsou to asi ty tři nejznámější 😉 tak bych to viděla.
Mimochodem RECARO jsem měla a že by byla nějaká lepší než naše britaxy, to říct nemuzu

klokanka31
7. kvě 2022

My máme Graco SLIMFIT 2022 Chilli a jsme naprosto spokojení.

slunea
7. kvě 2022

@chris_n neporovnávám, nepíšu, že je lepší, ale "taky dobrá"

pe_tu_ss_ka
7. kvě 2022

Dost bych zvážila protisměr a spíš než na tyhle značky bych se zaměřila na sedačky, které mají Plus test. Pak s dítětem vyzkoušet jestli mu sedí a jak sedačka pasuje do auta. My máme například pro staršího axkid minikid - čistý protisměr do 25kg a 125cm, místo pro nohy se dá nastavit ponlsunutim od opěradla až po okraj sedačky, takže pořád má místo, vidí na všechny strany a přes zrcátko i dopředu na barvy na semaforu.

zelenaesmolda
7. kvě 2022

@nika110818
na zaklade ceho zvazujete pokracovaci sedacku?teda krome veku

nika110818
autor
8. kvě 2022

@zelenaesmolda zatim jen zvazujeme, protoze mi prijde, ze se male jiz ve vajicku nelibi. Vzdy rada cestovala bez place, ted se vzteka, ve vajicku je nizko a nevidi z okna. Taky kdyz usne, pada ji hlavicka dopredu na hrudnicek.

zelenaesmolda
8. kvě 2022

@nika110818
pokud ji pada hlavicka tk je sedacka ve spatnem sklonu nebo dite spatne usazene a pripoutane.doporucuju skupinu na fb Autosedacky-bezpeci pro deti.Tam ti poradi odbornici 🙂