icon

Kde koupit kvalitní dětskou obuv za normální ceny?

laloogrey
31. led 2022

Hezký večer přeji 🙂 Prosím, doporučíte mi nějaký fajn obchůdek s dětskou obuví, kde dobře poradí a mají normální ceny? Nakupovali jsme v Líšni (Zdravá nožka stonožka), kde jsem byla velice spokojená, ale bohužel paní k poslednímu prosinci skončila ☹

intonace
Autor odpověď smazal
makovice88
31. led 2022

@intonace Tak asi z Brna, kdyz je ve foru Brno? 🤷‍♀️

intonace
Autor odpověď smazal
intonace
31. led 2022

@makovice88 omlouvám se. Nevšimla jsem si

betysch
31. led 2022

@laloogrey já jsem střídala stonožku nebo naproti ní je storyshoes.Paní prodavačka mi tam přišla i lepší.

lenulacek
1. únor 2022

@laloogrey Botičkárna 👍🙂

lucianka14
1. únor 2022

Jsem spokojená v Balo, na Masaryčce, taky vždycky prodavači příjemní a poradili.

pettykul
1. únor 2022

@laloogrey my rádi jezdíme na Starou Osadu do botiček Rybička

lachipie
1. únor 2022

Bosonožka

jjasmina
1. únor 2022

@laloogrey Rybička na Staré osadě

honeya
1. únor 2022

Jezdím do botičkárny

evculinda
1. únor 2022

@laloogrey Botičkárna

laloogrey
autor
1. únor 2022

Děkuji Vám mockrát 🙂
@betysch Já právě do toho Storyshoes šla asi dvakrát, pokaždé tam byl nějaký pán prodavač a přišel mi teda nic moc, v porovnání s paní ze Stonožky. Trošku arogantní, moc neporadil a přišlo mi, aby vše bylo šuphup, my byly pryč a on měl svůj klid 🙄 Tak nevím, no...
@pettykul
@jjasmina A jste v Rybičce spokojený? Já to beru jako druhou variantu po Stonožce, tak se tam chystám, ale ještě jsem tam nebyla...

betysch
1. únor 2022

@laloogrey tak já jsem měla štěstí na paní, na něj jsem narazila jen když jsem nepotřebovala boty(zásilkovna).A paní je opravdu super.Mrkne vyzkouší,poradí.

jjasmina
1. únor 2022

@laloogrey spokojenost velká

pettykul
2. únor 2022

@laloogrey ano, jsme spokojeni a nejsme sami, kolikrát čekáme venku

laloogrey
autor
3. únor 2022

@jjasmina
@pettykul
Tak jsme dneska byly na té Staré osadě a pořídily jsme krásný papučky 🙂 Přístup parádní, jsem moc spokojená a určo to není náš poslední nákup tam 🙂 Přístup parádní, výběr široký, fajn ceny 🙂 Holky, děkuji mockrát za tip ❤