Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@sarkoc taky vzpomínám že mi jedna moje kamarádka řekla, že jsou těhu a koncem září bude její malé let..Tak hlavně ať jsme všechny s prckama zdravé a bude to ok..
@krisatko mezítím bude ještě spousta událostí. První mám teda na konci listopadu 30tiny takže začínám tvořit seznam lidí zatím jsem na 38 😀 začnu tvořit i pozvánky a bude to ve stylu kinderparty když nesmím pít, tak snad do té doby budeme 2v1 😀 pak bude Mikuláš (letos teda anděla dělat nebudu asi by to děti mohly odhalit 😀) a pak ještě Vánoce a pak až budou naše ledňátka..
@krisatko
@halasovci007 Jelikož jsem skoro v půlce a uteklo to jako nic, tak ta druhá půlka bude ještě rychlejší. Do Vánoc to vždycky hrozně utíká a pak už budeme jen čekat kdy se bude chtít mimcu ven....
Já jsem chvílemi tedy dost nervózní, že nestihneme vše co ještě potřebujeme udelat😁
@kikika87 taky mám pocit, že to uteče, zabavíme se i pečením cukroví a přípravami na Vánoce. Letos budu jen ležet u pohádek a starat se bude manžel o nás 😀 moc se těším a pak už budeme jen vyčkávat, kdy se malé zachce na svět..Mě Mudr. právě říkal a poznamenal od 23tt mít sbalenou tašku kdyby cokoliv náhodou a nemám z toho seznamu doma ještě nic takže mi to příjde, že to strašně uteklo..Ono přes to léto je to samá akce a samá návštěva alespoň u nás, takže to letělo jako blázen..
to jo, taky máme spoustu akcí...jen občas mám prostě pocit, že už bych jí chtěla hrozně držet v náručí (to asi ty hormony :D)...jinak vím, že to uteče...dcerka za týden nástup do školky, na tři dny v týdnu, já se vrátím k práci z domu, zbytek dní se jí chci maximálně věnovat...do toho práce na zahradě + máme konečně projekt na chatu, takže začneme stavět...všechny víkendy v září už máme plné, v říjnu pak dcerka třetí narozky, listopad nějak překlepeme (to plánuju nákupy pro mimčo, kočárek a tak) a prosinec už bude fofr, cukroví, návštěvy...leden už moc nepočítám :D A jestli si druhá pospíší stejně jako Eliška, tak už jí mám před Štědrým dnem doma :D
@sarkoc jee my čekáme taky Elišku 😍😍😍 je to krásné jméno.. Přesně mě teda nejmíň od jakživa utíká říjen, je to asi tím, že nemáme skoro žádný oslavy a přece jen v září bývá ještě počasí fajn a od října to bývá horší, takže se člověk nebo teda alespoň já aklimatizuju na zimu. Ale zase myslím, že letos budeme hodně připravovat pro mimčo a taky se chci pustit do takových šíleností jako je přebírání papírů za posledních několik let, třídění fotek atd. takže plány a velké a uvidíme jak to klapne..
ještě jsem se chtěla zeptat, kdysi jsem tady narazila na album, kde maminka objednávala různé vzorečky pro miminko, máte některá tip nebo už jste objednávala z nějakých společností? Já teda zatím jen na doporučení kamarádky vzorek plenky Monperi..To album nemůžu dohledat..
@halasovci007 u mě teď zatím převažuje Štěpánka, hodí se mi to k příjmení i k Elišce...jako že se řekne máme Elišku a Štěpánku, tak to zní pěkně si myslím...ale spolu jsme to ještě neřešili...hodně se mi líbí i Linda, ale to vím, že se asi moc nelíbí manželovi, a Kamila, o které jsme právě mluvili jako o druhé variantě před Eliškou...ale třeba to bude fakt něco úplně jiného, přijde nám strašně brzo tohle řešit...
@halasovci007 ja u syna balila tasku cca okolo 36tt a to jsem jeste nemela ani vsechno 😆
Tak kamarádka už má Natálku...přála bych nám všem, aby to bylo také tak rychlé :D Ve 12 jsme spolu ještě byly na hřišti, v půl třetí psala, že radši jedou do porodnice, ale ještě nic hrozného a ve třičtvrtě na šest psala, že je malá na světě...
@sarkoc ju Linda je taky moc krásné jméno i ta Štěpánka se mi líbí. Je takových krásných jmen 🙂
@halasovci007 S tím mikulášem ani nemluv, já taky dělávám u nás v obci anděla na hromadném rozdávání balíčků u sokolů v sokolovně 🙂
Mě už moc událostí nezbývá, ale každodenní práce kolem domu, koní, psů, v práci a tak mi dává docela pocit, že už fakt toho času není. Naštěstí nemusím nic kupovat, všechno mám, chybí jen ty velké věci - odsávačka (tu budu kupovat až podle toho, jak to u nás bude vypadat s kojením) matrace do postýlky a kočárek. Jinak jsme v podstatě nachystáni a jen to v prosinci jak budu doma všechno vytáhnu, roztřídím, vyperu a naskládám do šuplíků 🙂
@sarkoc Co pracuješ z domu? Já bych taky ráda něco, nejsem žádnej pecivál a už ted vím, že když bude mrně spát, potřebovala bych něčím vyplnit čas. Ale myslím že už jsi to psala, že máš svuj eshop že?
@sarkoc tak to je super rychlost, to chci taky 😀
@sarkoc tak ta se teda má, že to měla tak rychlé a hlavně určitě bez komplikací..Tak přejeme hlavně oběma zdravíčko 🙂
@priefi já si taky myslela, že budu balit tak v prosinci to mě vyplašil na gyndě, že prej to mám mít nachystané od 23tt :-/
Já tašku balila po odtoku plodové vody v 36+5 :D ...já tam jako měla to základní, ale rozhodně ne vše...vůbec mě nenapadlo, že už to přijde, vždyt jsem nahazovala stěny, strhávala dlaždičky atd (rekonstruovali jsme)...takže když praskla voda, naházela jsem tam v rychlosti, co mě napadlo a jeli jsme, zbytek dokupoval/přivezl manžel...taky jela dcerka z porodnice v dupačkách 68, protože prý čísla neřešil, ale přišly mu malé :D A taky jsme to přežili všichni :D
@sarkoc tak hlavně, že nekoupil manžel třeba večl 92 😀 to je ještě dobrý.. Teda to sis dala takhle makat v takovým stádiu těhu 🙂 jsi teda fakt dobrá..
@halasovci007 měla jsem malé bříško a cítila jsme se skvěle...36+4 jsem si dala docela pěkný sprint na vlak, možná jsem to tím spustila :D
@sarkoc aha tak to jo 🙂 ale stejně i tak nahazovat stěny je spíš práce pro chlapa a ještě to dělat v takovém stádiu těhu to teda klobouk dolu 🙂
@halasovci007 Já jsem tedy měla léto o ničem jak mi bylo pořád zle, ale uteklo to stejně. Až teď začínám mít chuť nekam vypadnout po vyletech a tak. Ale my musíme začít s tou rekonstrukcí takže toho asi moc nenavstivime už. Od 23tt ?😂Vtipalek ten doktor, ale to mít nebudu. Až nastoupim na mateřskou tak to budu řešit. Ze bych letos taky upekla nějaký cukroví po 100 letech ?😄
@halasovci007
@sarkoc já doufám že taky budu házet hnoje ještě minimálně den před porodem :D
@krisatko eshop vyloženě ne, ani se to nedá moc nazývat prací, spíše tak pro zábavu...jako asi většina maminek, co dělá něco z domu, mám bazárek s dětským převážně outletovým oblečením z dovozu...ale ted jsem se tomu hodně dlouho nevěnovala, protože v létě jsem chtěla být s Eiškou venku, pořád nějaké cestování, výlety, chalupy u našich atd...takže nebyl pořádně čas k tomu sednout, fotit, vkládat atd...ale je to takový můj relax, sem tam tam najdu i něco, co by se mi líbilo pro malou...a hlavně! Je to hodně i o komunikaci s lidma, která by mi strašně chyběla...sice leckdy jen virtuální po mailu, facebooku apod, ale pak taky pořádám prodejní dny tady v mateřském centru, když nějaká maminka chce mrknout na víc věcí, klidně jí dovezu danou velikost ukázat až domů, dáme kafčo atd....a hlavně kdykoli se s tím dá seknout teoreticky...neprodané věcí odvézt někam do dětského domova/kojenáku atd nebo prodat nějaké jiné mamince, co prodává taky a je hotovo...ale jako práce se to fakt brát nedá, protože výdělek nula nula nic a ještě to člověk zdaní (teda ten co to dělá poctivě, já bych si to na černo neriskla, mám i EET) a času by na to bylo potřeba opravdu spousta, aby to fungovalo...
@sarkoc já si právě pak jak jsme se o tom bavily tehda založila ten s granulemi pro koně, ale moc to teda nejde, věřím, že poptávka po dětském oblečení je větší, ty granule dělá každý druhý dneska :D :-/ navíc už se vidím jak to tahám ze skladu v kojencem v ruce. Taky eet, faktury....
@halasovci007 uprimne, to jsem jeste neslysela,.ze od 23tt, od 28tt jo, ale tak brzo ne. Je vubec od 23tt mimi schopne zivota uz?

@halasovci007
@sarkoc mě to teda holky moc daleko nepřijde. Jelikož chodím do práce a tak, přijde mi že už moc času nezbývá. 😀