icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

sarkoc
27. srp 2018

@krisatko těch dětských oblečků je taky spousta, protože i maminky prodávají po svých dětech atd, vždyt jen kolik je toho tady na koníkovi těch inzerátů...měla jsem měsíce, kdy jsem posílala třicet i víc balíčků týdně, ted to fakt dost stagnuje, ale neřeším...tím, že je to příjem navíc, ne nutný, tak si ráda užiju volno...taky tomu přispívá to, že neustále zdražuje pošta...už se to tolik nevyplatí maminkám jako dřív...a leckomu nevadí, že kupuje Pepco KIK atd, a tomu nemůžu skoro konkurovat cenově ani s bazarovýma věcma...

priefi
27. srp 2018

@sarkoc docela jsi me ted pobavila, nahazovala stenu, davala kachlicky, proste rekonstruovala, tohle je v tomto stadiu tehu klasicke privolavani porodu 😂 kamaradka taky tak rodila, ta zase sla plet zahradku. Jsem se ji ptala, zda chce driv porodit, ze to je pry zaruceny recept, ona ze ne a samozrejme pak sup do porodnice 😅 i kdyz ten sprint byl asi vetsi spoustec 😉

sarkoc
27. srp 2018

@priefi tak když mi nic nebylo a cítila jsem se dobře, tak mi to nepřišlo divný :D Já teda ryju na zahradě i ted, ale počítám, že ted to snad ještě souštěč nebude, teda doufám...samozřejmě, že kdybych jen trochu cítila, že mi tvrdne břicho nebo tak, tak toho nechám, stejně jako jízdy na kole atd...

halasovci007
27. srp 2018

@kikika87 na cukroví se taky chystám..Mno mě to taky překvapilo on říkal že od toho týdne dokážou miminko kdyby cokoliv porodit života schopné a že mám mít tašku raději přichystanou docela mě to šokovalo..

halasovci007
27. srp 2018

@krisatko to určitě budeme fungovat a házet hnoje jak píšeš 🙂

halasovci007
27. srp 2018

@priefi já si to nepamatovala ale on mi to napsat na papír, dával mi věci co jsou doporučená a nějaký nabídky na těhu cvičení atd a teď jsem na to koukala je tam napsáno 23tt

halasovci007
27. srp 2018

tohle jsem našla na netu..Ale my samozřejmě budeme lednovky 😉👶🤰

tsasenka
autor
27. srp 2018

@halasovci007 Já jsem si dneska začala pomalu chystat tašku do porodnice. Já jsem si s holkama začala chystat všechny věci od 24 tt, protože mimi už je životaschopné. A představa, že by mi to musel chystat manžel, nebo nedejbože tchýně ... Mám prostě ráda všechno zavčas nachystané a jsem v klidu. Teď se děsím, kolik jsem si toho naplánovala (našit hnízdečko, mantinely ...), že to ani všechno nezvládnu. Na konci září jedeme k mamce na hody a to si dovezu postýlku a věcičky. Oblečení jsem si chtěla začít chystat už teď, ale dcera mi o víkendu onemocněla a k mamce pro věci jsem se bohužel nedostala.
Navíc, druhý porod byl trochu dřív, tak se bojím, aby to teď bylo v pořádku. Přece jen jsem už 5 týdnů nebyla u doktora, tak mám strach, aby vše bylo OK. Mám takový divný pocit dole, když jdu na záchod na malou, že možná je nějaký problém.

halasovci007
27. srp 2018

@tsasenka taky chci byt nachystana.Mimo to je to nase prvni mimi tak nevim co a jak a radsi poslechnu doktora a pripravim sr dostazrcne predem..urcite bude vsechno v poradku.Taky se porad bojim kdyz me boli bricho jestli je to v norme nebo jestli je to neco spatnyho.Ale verim a doufam,ze bude vsechno v poradku.Dneska jsem prebirala veci a tridila papiry a najednou mi uplne zkamenelo bricho.Lehla jsem si a za minutu dobry jako by se nic nestalo 😨 a znama me ted desila ze mam bricho moc dole ze to pry znaci porod pry mam lezet a pod zadek si davat polstarek abych "sklepala"maliu nahoru.To teda nevim..Spis se zeptam doktora ve ctvrtek pro jistotu..

kikika87
28. srp 2018

@halasovci007 To se nedivím. Já jsem ten typ člověka co si všechno nechává na poslední chvili, kort když se o balení jedna 😁 takže mě to nerozhodilo😁

priefi
28. srp 2018

@krisatko ja mam pocit, ze jsem nekde cetla, ze od 26 tt je sance na uspech, ale jista si tim nejsem.
@sarkoc myslim, ze ted by to melo byt jeste v poho, ale na konci 3.trim., je to pry jako jeden se zarucenych receptu, jak vypudit mimi. Ja uz par dnu zpet mela total tvrdnuti bricha, nevim ani proc, mozna jsem ten den malo pila? Dala jsem si horcik, dalsi den jeste trochu tvrdlo, ale pak uz dobre. Tak snad to bude ok. Nevim, zda to rikat dr., nebo na to kaslat... akorat se ve me bude vrtat a rekne, ze vse je ok. No uvidim, dnes tam jdu na kontrolu.
@tsasenka jak se ten pocit projevuje? Neboj, vse bude dobre, treba jen miminko tlaci. Ja ted taky mam takovy zvlastni pocit, ze pomalu ani neusedim, tak nejak me tlaci a je mi to neprijemne, ale jen na to wc.
@halasovci007 vypit horcik, lehnout na levy bok do klubicka a odpocivat. Ztvrdlo Ti brisko, neni to zas takova katastrofa, ale prijemne to neni, problem je, kdyz jsou u toho i krece, resp.kontrakce nebo poslicky. Kdyz tak zmin u dr., abys byla klidnejsi 😊

tsasenka
autor
28. srp 2018

@halasovci007 Já mám v plánu si všechno brzo nachystat, pak hodit nohy na stůl a pořádně si užívat Vánoce s holkama u pohádek 🙂 Cukroví začnu péct v listopadu. No a dárky, tak ty začínám kupovat teď 😀 Kdyby něco, budu nachystaná. Ale rodit se opravdu chystám až toho 16. ledna 😀
@priefi Ségra dělá na novorozenecké JIP a vím, že 24 je takový zlomový, že se to dítě dá zachránit, ale nevím, jaké následky si bere do života. Je to hrozné, když tam mají třeba 500 g miminko

tsasenka
autor
28. srp 2018

@halasovci007 Já jdu na kontrolu v pátek a taky budu klidnější, když mi řekne, že je všechno v pořádku. S prvním těhu jsem byla na kontrole co 3 týdny od samého začátku, s druhým mi ty kontroly trochu protáhl a teď teda chodím od června po těch 5 týdnech. Ale pohyby cítím čím dál víc. Snad to bude OK.

krisatko
28. srp 2018

Ahoj holky. Tak mě je taky "bezvadně". Včera mě cely den bolela hlava, ale jako fakt hodně. Dneska od rána cítím "tlak" na konečník, nevím jak to popsat, je pravda že teď mám trochu zácpu ale každý den se přinutím aspoň trochu zajít, no a teď se mi spustila červená z nosu a zase mě začala bolet hlava kolem čela a očí. Ach jo ☹ konečně není vedro že se dá venku něco dělat a já ležím hned po příjezdu z práce jak plezmero kvůli takovým věcem ☹

priefi
28. srp 2018

@krisatko mi na hlavu pomaha horcik, mozna i na ten nos 😉 ja vcera zase zvracela jen tak pro srandu kralikum, blbe jsem polkla slinu, zakuckala se a nakonec vyhodila cely obed 😥

sarkoc
28. srp 2018

@priefi Mě tvrdne břicho dost při sexu, ale to prý je normální...a hlavně ne tak častý, radši spím 😂😂😂

krisatko
28. srp 2018

@priefi už jsem měla, navíc piju pořád magnezku, tak nevím no. Teď jsem si koupila ledovou kolu, tak snad mě nakopne trochu.

halasovci007
28. srp 2018

@priefi já nechci šílet ale přišlo to z ničeho nic a dost mě to vyděsilo..Už vím, co je opravdové trvdnutí bříška..Předtím jsem měla jen tvrdý kus vepředu (mám placentu vepředu) a teď břicho jako kámen..Ale jak rychle to přišlo tak rychle to odeznělo a to beru 2x denně magne B6 a piju občas i mangesii..

halasovci007
28. srp 2018

@tsasenka taky mám v plánu všechno nachystat brzo a napéct brzo a na Vánoce se jen válet u pohádek a užívat si, že jednou bude manžel obskakovat mě a ne já jeho 😀

halasovci007
28. srp 2018

@tsasenka určitě to bude OK..Kort když cítíš silnější pohyby taky mám skoro každý večer v břiše rodeo 😀

halasovci007
28. srp 2018

@sarkoc když už jsi načala téma sex..My teda před mimi jsme často sexovali a teď mi to chybí..Jak jste na tom vy? Já jsem asi horší než chlap, ale taky se bojím, aby jsme neublížili miminku..Takže raději chodim spát až když padám únavou a manžel chodí ještě dýl třeba v 2 ránu když má druhý den volný den.

krisatko
28. srp 2018

@halasovci007 no já to nechtěla nakousavat první. Ale když už se to řeší.... Já měla teď týden asi nějakou tu potvoru z toho koupání v přírodní nádrži. Ale jinak tak jednou či dvakrát do týdne to zvládame.

halasovci007
28. srp 2018

@krisatko tak to se máte já už jsem měsíc jeptiška 😂😂😲🙄

krisatko
28. srp 2018

@halasovci007 já bych to asi nevydržela a manža už vubec ne ... :D

halasovci007
28. srp 2018

@krisatko mno já už mám teda taky fakt krizi..Jsem horší než manžel..On se totiž taky bojí, abychom malé neublížili možná to ho drží tak zkrátka :-/ ale jako asi ho budu v brzké době muset přepadnout a přemoct 😀 😀

kikika87
28. srp 2018

@halasovci007 Tak u nás je frekvence taky dost nízká. Ale spíš, protože já na to nemám ani pomyšlení. Michal už si naštěstí zvykl, že tak max 2xdo měsíce...Myslím, že si to dost vybral před tehotenstvim😁

sarkoc
28. srp 2018

U nás je to ted fakt marný, já nevím, jestli řádí hormony nebo co, ale na to, jak jsem dřív byla ze sexu s manželem opravdu nadšená (taky to nebylo extra často, třeba dvakrát týdně, ale byla jsem fakt spokojená, takže v něm chyba určitě není), tak naposledy, když k tomu došlo asi před třemi dny, tak se mi normálně hnusilo, doslova, že mi sahá na prsa, natož někam jinam a normálně jsem se rozbrečela...chápete to? já teda vůbec, ale nešlo to zastavit, nakolik mi to bylo nepříjemný...na dovolený před necelým měsícem jsem mohla i třikrát denně, fakt jsem byla jak nadržená, od té doby jsme spolu spali jednou a ted ten nezdařený pokus, který teda jsme nepobrali ani jeden...naštěstí je manžel chápavý, ale je mi jasný, že už to vidí, jak se plíživě, ale přece, blíží šestinedělí, kdy taky nic, tak asi doufal, že ted to bude lepší...obzvláště, když v těhotenství s dcerou jsem byla fakt při chuti...nevím, mrzí mě to, nechápu to a nevím, co s tím :/

semmi
28. srp 2018

Téma sex... už před par dny jsem.uvažovala, zda to nakousnout a pak sem na to nejak zapomněla. 😁 Musím říct, že u mě chuť opadla uz v prvním tehu. Pak chvíli ok, ale jak jsem byla unavená z malé atd tak chuť opravdu opadavala. Je to hrozny, protože před tehu jsme meli aktivni sexuální život. Teď je to většinou pro me jako aby se nereklo. Nemam vůbec chuť a ani si to neuzivam, protože přemýšlím nad miliónem jinych věcí. A ted u druhého tehu, kdy me bolí kyčle a neskutečně pálí žàha je to pro me doslova utrpení. Dost me to stve, hlavně kvůli pritelovi, protože se opravdu snaží, dbá na to, aby se to především libilo mě... no ptemyslela jsem, zda není nějaké homeo na zvýšení libida 🙈😂👌 A nebo se to treba ted po druhém diteti srovná...

priefi
28. srp 2018

@sarkoc to nastesti mi netvrdne, ale taky to je mene caste, kdyz je mi porad zle 😅
@krisatko jeste me napada zelezo, ale to by bylo lepsi znistit, jaka je hladina v krvi, brat ho jen tak asi nebude dobre
@halasovci007 to chapu, neni to prijemne a umi to vydesit 😉 magne b6 asi neni to prave orechove, pozadej dr.o magnosolv 😉
@halasovci007 tim, ze je mi zle, tak jen jednou tydne, nekdy 2x,.zalezi, jak to vyjde, navic manzel ma strach o mimi.
@krisatko u syna skoro cele tehu celibat, prvne silne nevolnosti, pak vcestna placenta (a nevolnosti), pak otvirani cipku a pak uz jsem se citila jako slon. Pak porod a 2 mesice nepouzitelna, ja myslela, ze me uz slak trefi. Takze ted dokud to jde a doufam, ze nebudou zadne komplikace, aby to slo cim jak nejdele 😅

krisatko
28. srp 2018

@priefi železo mám doma, s dominickem mi zjistili chudokrevnost a právě si ho asi dám. Pro jistotu.

Strana