icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

vissper
28. srp 2018

.

halasovci007
28. srp 2018

no musím říct, že u mě přišla chuť na sex když jsem vysadila ha a to jako ne jen kvůli tomu, že jsme se snažili o miminko. Byla jsem jak neurvalá ze řetězu až manžel koukal co má doma. Ha mě dost utlumovala. Pak se to ustálilo a teď mi to chybí..Moc o tom nekomunikujem, vím, že mu to chybí, ale naposledy když jsme se cca před měsícem milovali, pak mě pobolívalo břicho, takže si myslím, že má strach a já ostatně taky..Holt nesmíme řádit jak za mlada a musíme být opatrní, ale přece nebudem do ledna bez sexu a pak ještě šestinedělí, což myslím budu taky nepoužitelná než se vše zahojí a sžijeme se s malou..A čím dál bude břicho růst tak se obávám ,abych nebyla jeptiška do jara 😀

kikika87
28. srp 2018

@halasovci007 Já myslím, že se nemáte čeho bát. Nejsi na rizikovem, žádné zdravotní obtíže tak proč to nezkusit. Holt to nebude nic divokého, ale my se tedy nebojime. Je prokázané, že miminku to neublíží.

tsasenka
autor
28. srp 2018

@halasovci007 Ha hodně utlumuje, když jsme chtěli druhé a jí to vysadila, manžel musel, i když nechtěl 😀 Ale ke konci těhu tak 6 týdnů, už nic nebylo. Měla jsem obrovské břicho a byla nemotorná, tak manžel už nechtěl. Ale při porodu, jak jsem nastoupila na pokoj mi říká, že to bude super, za chvilku budeme moct 😀 NO, při té kontrakci jsem mu řekla, že už na mě v životě nesáhne 😀 😀 😀

halasovci007
28. srp 2018

@kikika87 no mě právě moc dr. sex nedoporučoval..prý něžně a jen na kousek mi řekl 😂😂😂😂😂😂: byla jsem rudá až na zadku když to na mě vybalil 😂😂😂😂 možná tam je ta chyba, že jsem to řekla smutně doma, že teda naše divoká jízda končí.. Možná proto se teď manže bojí..Mno zkusím to o víkendu 😘

kikika87
28. srp 2018

@halasovci007 Ty jo, Mě doktorka neříkala vůbec nic😁 asi vypadám, že ani nemám zájem. Když je to nezne, tak to nemůže ničemu vadit😉😂

halasovci007
28. srp 2018

@tsasenka já když jsem brala ha, tak to bylo tak nějak v normě, ale jak jsem to vysadila byla jsem fakt jak píšeš musel i když nechtěl..Nejdřív si myslel, že je to jen kvůli miminku, ale pak mi to řekl a vysvětlila jsem to, že za to může to, že moje hormony už nejsou pod útlumem 😀 a musím říct, že jsme si to užívali a už teď pomalu přemýšlím, jak to budeme řešit po porodu ha do mě už nikdy nikdo nenacpe když vidím, co to se mnou dělalo a co je to za svinstvo. Určitě budeme chtít druhé mimčo, ale ne hned po šestinedělí a celých 11let jsme nepoužívali kondom a když jsme to jednou zkoušeli pro zábavu, nic z toho nebylo, takže to taky odmítám. To bude ještě těžký mno..já teda nikdy nerodila, ale říct mi to u porodu asi ho něčím praštím 😂😂😂😂😂😂

halasovci007
28. srp 2018

@kikika87 to je právě to, že se asi bojíme, aby to neskončilo divočinou jak jsme doteď byli zvyklí. Člověk pak ztrácí zábrany 😂😂 holt budeme muset vytěsnit zvířecí pudy a myslet u toho i hlavou 😂😂😂

krisatko
28. srp 2018

@halasovci007 já taky nevím jak to řešit, taky ha už nikdy nechci ale chtěla bych skončit na dvou dětech..... Jak daleko od sebe mi je celkem jedno, ale pak už žádné nechci a nevím jak jinak to řešit. Kondom nesnášíme oba

halasovci007
28. srp 2018

@krisatko no já pak po druhém bych chtěla zkusit to tělísko, ale jak to budeme řešit před druhým to netuším..A mimo to známá si ho nechala aplikovat stálo to hromadu peněz a za chvíli jí ho vyndávali, že tělo ho nepřijalo a měla s tím problémy, tak se toho trochu děsimm..

tsasenka
autor
28. srp 2018

@halasovci007 My to řešíme kondomem, ale těsně po MS a pak před nepoužíváme nic, jen v prostřed cyklu. Ha už taky nechci brát, nehormonální tělísko není řešení, protože i přes to se dá otěhotně a bez sexu rozhodně být nechci. Dlouho jsme hledali, než jsme našli něco, co nám sedí a nevadí. Ale do 4. rozhodně jít nechci.

malecek
28. srp 2018

Tak dnes jsme absolvovali velký utz a mimco má 435g a je to kluk vše je v pořádku, na fotce si cuca palec😂 ještě jdeme ke genetikovi kvůli mužové srdeční vadě, ale docentka říkala že u ní je vše ok.

sarkoc
28. srp 2018

@tsasenka to je dobře, že vám to takhle vychází, nicméně já ted otěhotněla den po skončení MS a to jsem měsíc předtím měla u doktorky potvrzenou ovulaci uprostřed cyklu...takže pokud jako určitě nechcete další, tak nemožné otěhotnět před/po MS určitě není 🙂

sarkoc
28. srp 2018

Jinak dneska jsem viděla třítýdenní holčičku a byla sem úplně naměkko zase, ach ty hormony :/ :D

malecek
29. srp 2018

@sarkoc my jsme se byli kouknout na miminko a byla brouček tak droboučká že jsem si ji že strachu ani nepochovala.

priefi
29. srp 2018

Tak ja vcera kontrola u dr., merila mi cipek, vse je ok, tak snad se zase nic nepodela 😊
Netusim, jaky byl u syna, dr.to tehdy nemeril, kaslal na to a pak kdyz bylo zle, bylo uz pozde. Dr.rikala, ze by se nemelo nic stat, tak snad se tedy nic nestane a moje telo bude fungovat tentokrat jak ma a zkracovani cipku se nebude konat. Dalsi celibat nechci 😂😂😂

Mezi reci jsem se zminila o tvrdnuti bricha, tak rekla, ze to je ok, at piju horcik.

Ohledne zvraceni se ptala na torecan, zda jsem zavedla, tak jsem ji rekla, ze to je tak narazove, ze nejsem schopna dobehnout na wc, natoz resit cipky 😅

Uz mam zadanku na tehu cukrovku, ktera ma byt v 25tt+, takze uz se "nemuzu dockat". Sestra rikala, ze tak 2h tam budu, u syna me mucili pres 3h, protoze v nemocnici v laborce byla tuna lidi na odbery, i kdyz me meli brat prednostne, prdlajz. V 7 se mam hlasit, v 9 by melo byt po vsem, pokud to dodrzi, bude to ok 😅 snad

Dalsi kontrola mimca za 4 tydny

@halasovci007 ja to mela podobne s antinou, vysadila se po 9 letech a najednou to vse bylo lepsi 😊 ale nejen co se tyce sexu, ale taky mi celkove bylo lip, citila jsem se tak nejak zdravejsi a hlavne nemela jsem ukrutne bolesti hlavy behem ms, tak jako behem pauzy. Co se tyce celibatu, da se to vydrzet, resp.musi se to vydrzet, kdyz by to mohlo ublizit mimi, jde to nahradit jinak 😉 U syna jsem mela celou dobu rizikovku, nic se nedalo delat 😊
@kikika87 kdyz nic nereknou, tak je to ok. Teda asi, protoze, kdyz jsem ted na zacatku spinila, dr.nerekla nic, ale sestra me na to upozornila a rikala, ze do 12tt a me se pretocily panenky, uz jsem zase videla pred sebou celibat do nevim kdy. V 9tt uz vse ok a tak jsem se zeptala a rikala, ze za ni mam zelenou, ze stopku by mi dala, pri spineni, nebo krvaceni. Takze ufff, ted muzeme 😊
@halasovci007 ja taky premyslim, co pouzivat po porodu, chceme pak jeste 3., ale s trochu vetsi mezerou, abych mohla na chvili do prace a zaroven, aby moje telo melo vic casu na regeneraci, ted toho casu melo fakt malo a bylo dost zhuntovane. Kondom jsme vyzkouseli, ale ani jednomu se to nelibilo. Pak teda prerusovany, ale to mi prislo jako ruska ruleta (manzelovi to bylo tak nejak jedno, chtel druhe rychle, nechapal, proc ja se necitim jeste na druhe a mela jsem mu to docela zazle), pak jsme dali volny prubeh, ale ze zacatku jsem byla na nervy z toho, ze bych mela byt uz tehule. Nastesti druhatko melo rozum a prislo po roce volneho prubehu, kdyz jsem byla uz pripravena 😊 Ale co ted? Hormonalni telisko behem kojeni nejde, nehormonalni hrozne rado selhava a zaroven se mi nechce do teliska jit. Pesar? No to by dopadlo, mam pocit, ze bych si ho neumela nasadit 😂😂😂 A do HA uz nikdy! Jako bylo to fajn, ze se clovek nemusel starat, ale fakt to cloveka utlumuje, me casto prepadaly pesimisticke nalady a byla jsem tak trochu nekdo jiny, dekuji, uz nechci!

sarkoc
29. srp 2018

@priefi Sestra s přítelem jedou už asi 9 let na těch spermicidních a nevím, jakých jiných gelech a prý spolehlivé...vím i o dalších párech

halasovci007
29. srp 2018

@priefi musím říct, že ha je nejjednodušším řešením a asi nejúčinějším pro mladý holky, ale nesmí se to brát dlouho..Já jí brala 13let a už nikdy víc..Ten pesar no nevim nikdy jsem to nezkusila, možná budu muset. 😀 taky chceme druhý, ale až malé budou dva roky tak abych těhotněla tak nějako..O třetím to se zatím nebavíme, čekáme první a uvidím jak budu mluvit po porodu 😀 ha je svinstvo..Měla jsem cyklus totálně rozházenej a co ti dá dr? Zase hormony, mě řekl, že je to jako na rozpadlej barák dát novou fasádu když jsem brala ha od 15 cyklus se upravil, ale i za 13 let po vysazení jsem to měla rozházené a co mi dal? Po 60 dnech bez ms a bez těhu zase injekci na vyvolání a zase hormony (špinění ptž tělo neprodukovalo hormony - nebylo zvyklé když je dodávala ha) a pak doma při každý ms pláč, že mimi nikde a po 16měsících žádanka do Gennetu..Jenže my jsme čekali a že půjdeme na podzim a nakonec to příroda zařídila jinak. Dr. mi říkal, že půlka miminek je z umělého já se ani nedivím, když je ha takové svinstvo vždyť žádanka se dává většinou po roce od začátku snažení (většinou asi vysazení ha) a to tělo je ještě úplně rozházený..Ale to vám jaksi nikdy nikdo neřekne ani v lékárně, ani u dr. a ani v příbalovém letáku.. Jinak mě břicho netvrdne kvůli samotnému aktu, ale spíš po mém uspokojení, což teda je jedno jaký způsob se provozuje..

halasovci007
29. srp 2018

@sarkoc taky jsem to četla, ale nevim o nikom kdo by to zkoušel a nikdy jsme to nezkusili..Jinak ještě prý počítání těch plodných dnů a ovulace, ale to musíš mít pravidelný cyklus 🙂

priefi
29. srp 2018

@halasovci007 ja mela ms ve 28.den cyklu a dalsi cyklus jsem 29.den mela //, takze mi HA takovou paseku neudelalo nastesti, ale mela jsem strach. HA jsem zacala brat v 17, takze ten cyklus se mi zrovna tak trochu ustalil, ale dlouho byl total nepravidelny, pak 3mesice docela ok a nasazeni HA. Mela jsem hrozne silnou a bolestivou ms, takze v tom byla fakt uleva.
@sarkoc hm... mrknu na to, dekuji za tip 😊
@halasovci007 pravidelny cyklus Ti nezajisti i pravidelnou ovulku, nekdy ovulka je i vicekrat za cyklus. Cetla jsem o zarizeni, ktery funguje na bazi mereni bt a ze odhali i ovu, ktera prijde nepravidelne, ale je to nemala investice

halasovci007
29. srp 2018

@priefi tak naštěstí se nám mimi povedlo přirozenou cestou a jsem teď ráda, že jsme si počkali..I když po roce když furt nic a cyklus stále v troskách, jsem byla teda zničnená i psychicky..Říkala jsem si, že celých 13let jsem krom zánětu z vody neměla jediný problém a miminko nepřicházelo. Je to záhul na psychiku..Pak jsem změnila práci, zaměřila se sama na sebe ( začala jsem plavat, chodit na sebeobranu a tančit břišní tance) a nějak všechno dohromady pomohlo ani nevím jakým zázrakem 🙂

halasovci007
29. srp 2018

@priefi tak o tom jsem neslyšela ještě, třeba to někdy vyzkoušíme až to bude běžnější a dostupnější..Mě furt holky kolem říkaly, to poznáš ovulaci, já nikdy nic nepoznala..dodnes nevím jak se to povedlo 🙂

krisatko
29. srp 2018

@halasovci007 to tak je no. Nám se po andilkovi podařilo až skoro po roce a to odešlo velice záhy. Takže pak jsem se zarekla, že to řešit nebudu, začla jsem víc jezdit, pravidelně trénovat, jedině co tak jsem nasadila clostil abych si právě udělala pravidelný cyklus a měřila bt abych věděla kdy přijde ms. A až jsem to právě ani neřešila, ani tak trochu nechtěla kvůli koni, tak to přišlo 😀

halasovci007
29. srp 2018

@krisatko ono to je fakt hodne na psychiku aneni lehky se od toho oprostit..Lehce se to rekne a hur se to plni mno..To me mrzi 😣

priefi
29. srp 2018
halasovci007
29. srp 2018

@priefi jak budu u PC muj mobil je rad,ze zvladne konika a i u nej vypada,ze kazdou chvili zkolabuje 😂😂 dekuji za odkaz treba u druheho zkusime..

priefi
29. srp 2018

@sarkoc tak me napadlo, poslala bys mi do sz odkaz na Tvuj bazarek, o kterem jsi psala?

sarinka_nevesta
29. srp 2018

@sarkoc ja ted otehotnela s pesarem a spermicidnim gelem... Jo a k tomu jsem castecne neplodna

priefi
29. srp 2018

@sarinka_nevesta ses si vedoma nejake chyby v uzivani?

sarkoc
29. srp 2018

@sarinka_nevesta Tý jo, tak to by segra zešílela a to používají jen ten gel...jako já bych taky asi jen tomu nevěřila...nicméně já si říkám, že když se to dítě hodně chce narodit, tak se mu to prostě povede :D Kamarádka dneska říkala, že jeí sestra otěhotněla dva měsíce po porodu s kondomem...no, taky to nečekali :D

Strana