Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@malecek chápu 🙂 tak my si řekli že děti chceme dvě, takže rozprodávání výbavy nehrozilo a případné třetí až tak za 10-12 let a to už zas bude "in" něco jiného takže mě nákup případné nové výbavy nebude tak trápit a v dnešní době různých bazaků a sekáčů kde jsou věci často nové bych to neřešila už vůbec. Syn třeba minimálně 3/4 veškerého oblečení buď dostal (po starších klucích z rodiny, nebo má právě ze sekáče) a mě to pak není líto když se pokecá nebo se tam udělá dírka 🙂 tak každopádně přeju šťastné nákupy 🙂
Tak dnešní noc byla očistec. Povedlo se mi usnout kolem 4.ráno na pár minut, pak ještě jendou kolem 6. Asi neexistuje něco pro těhotný na spaní, co? Tohle je fakt očistec, radši bych se budila k prckovi.
Ahoj, holky. Můžu se k vám přidat ? Mudr nám potvrdila 8 tt 🙂 tak snad bude vše OK. A dočkáme se po třech letech našeho malého ledňáčka 🙂
@iva_kucerova Ahoj, a to ti bylo zle ? Nebo si prostě nemohla spát ?? Já se v noci budeim, protože mne bolí prsa. A jak se točím nebo se do nich bouchnu ... jinak zatím vše OK
@iva_kucerova tak to já spím jako mimino, dnes krásných 9h a mládě spalo taky krásně vstával sice v 6:30 ale celou noc u sebe v postýlce. Noo asi toho moc nebude, můžeš zkusit ten meduňkovej čaj, případně večer teplý mlíko s medem a nebo zkus někoho kdo se vyzná v homeopatii, nebo i Bachovy essence, ale tam je opravdu potřeba velká znalost 🙂
@malecek tak postýlku jsme též kupovali, ale druhé bude mít stejnou a matrací taky jelikož syn spaní v postýlce moc nedal :D až teď tam začíná pořádně spát, ale v létě nebo nejdýl na podzim ho začnu přesouvat do velké postele, takže si myslím, že ani ne po 2 letech není třeba kupovat jinou matrací 🙂 a jinak se všechno ostatní dá dnes koupit v podstatě z minuty na minutu, takže opět nebudu blaznit a kupovat zbytečnosti 🙂
Holky, tak to mám potvrzené, fazolka sice o týden měnší (trošku se to už rovná, předtím to bylo o týden a kousek), ale všechno v pořádku a srdíčko bilo jako o závod. ❤ Jen jsem si trubka, zapomněla říct o fotku, no chápete to, jsem na sebe normálně naštvaná. 😖
Ve čtvrtek si mám už naklusat na odběry a pro průkazku
@kreveta1 bylo mi zle, celou noc. V břiše šutr, žádná úlevová poloha nepomáhá
@iva_kucerova Mě je taky v noci těžko, bolí mě žaludek, upíjím ledový mátový ča a nebo občas loupnu renie, trošku mi to vždycky pomůže a usnu
@radullah @horvathova3 gratuluju ☺ ja musim vydrzet jeste do patku, pevne verim,ze bude vse v poradku a bude videt srdicko ☺
@jollisek děkuju a doufám, že to prcek za 3 týdny dožene rustem k panu doktorovi. 😍 Ale i to co dokázal za 14 dní je úžasný. Já můžu úplně normalne fungovat jak v práci tak doma. Až na občasnou únavu a zimnice mi nic není.
Ahoj holky, tak se po pár dnech opět hlásím. Dcera měla první svaté přijímání, takže doma byl trochu blázinec, ale všechno jsme to nakonec zvládli 🙂 Přestalo mi být špatně, tak snad bude všechno OK a příští týden jdu konečně na první kontrolu. Doufám, že když budu 7 +, že půjde vidět srdíčko a odbyju si rovnou odběry 🙂
@horvathova3 syn byl někde do 20tt o 4 dny mladší pak srovnal a od 30tt byl o 2 dny větší 😁 v těhle začátcích je prý týden až 10 dní rozdíl v naprostém pořádku mi bylo řečeno 🙂 jinak gratuluju k srdíčku, já jdu v pátek 🙂
@krive on jak mi to vysvětloval tak mi to šlo jedním uchem do vnitřního druhým ven. Stačilo, že tam je ❤️ a furt jsem se tak pitome usmívala. 😁 Držím pěsti na pátek. Já právě včera chytla takovej záchvat paniky co když tam nic nebude jako přes 14 dny. Takže prý se raději ukázal, aby mi nehrablo 😂
@tsasenka děkujeme , tak doufám, že všechny ty naše prcky potkáme v lednu ❤️
@horvathova3 určitě to bude za ty 3 týdny všechno v pohodě 🙂 to ti závidím, že můžeš fungovat normálně, mě je už druhý týden strašně špatně - celodenně a mám hrozně nízký tlak. Naštěstí jsem tedy na mateřské, takže do práce nechodím. Ale i tak musím nějak fungovat s prckem, je to občas náročné😅
@jollisek já právě dojíždim do práce hodinu MHD. Takže kdyby mi bylo špatně odcházím na neschopenku, protože to bych v busu nedala tu cestu 😂
@horvathova3 to chapu,ja pri prvnim tehu dojizdela pres 45min do Prahy vlakem a pak jeste 20minut busem,ale nejak jsem to ustala
@jollisek no já jezdím 45 busem bez klimatizace bez oken.pak metro. Bohužel bus má skoro vždy 20 - 60 minut zpoždění a můj už předtím tak malý močák to moc nedává. 😂
@horvathova3 já jezdím autem a stejně jsem musela na neschopenku. V tomhle stavu nejsem schopná skoro ani sejít ze schodů v baráku, natož řídit auto. Reflexy moc nefungujou
@jollisek no moc dlouho už to nevidím 😔 jakmile bude venku 30 tak v busu je 60 a já mám nízký tlak a pak je mi hodně špatně. Asi pak budu doma auto máme 1 a manžel dělá ranní a odpolední já klasiku.

@semmi já byla u kartářky několikrát a vždy skoro vše vyšlo. Mi předpověděla holčičku tak jsem zvědavá.