Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky mě ta taky cukrovka neprisla nějaká hrozná. Vypijete piticko což mi přijde jako Sprite a pak se čeká. Mě se sice prvni hodinku motala hlava, ptz prý ten roztok snižuje tlak. Proto je někomu zle, ale mohla sem ucucavat neperlivou vodu a za 2 hodky jsem šla domů, a tam už jsem jen odpočívala. Mě to třeba za ty rizika pro mini nestojí kdybych ji mela a nezjistili to. Fakt se toho nebojte 🙂
Co se bot týče, takových těch zimních nechodících, tak mám od dcerky super zkušenost s touto značkou...krýásně drží na noze a můžu je fakt doporučit (teploučké, nepromoknou...) Pak v těch větších už ve sněhu i lezla, bobovala v nich atd, první krůčky a vydržely krásně...
@zetta01 zkus si udelat prstynek sama z Tveho vlasu a z Tveho prstynku, pripadne jen retizek bez privesku 😉 uvidis, co Ti vyjde. Mi pred x lety vyslo kluk, holka, kluk a kdyz jsem cekala syna, tak byla zmena na kluk, kluk a holka a ted, kdyz jsem to zkousela, tak repete. No a delala jsem i primo nad briskem a vysel chlapecek taky
@zetta01 zkus si dat fenyklovy caj na krece a na stolici zkus susene svestky
@tsasenka tak u nas davaji 0,5l glukozove vody (jen voda a cukr), takze problem to vypit, pak 3x berou klasiku z loketni jamky. Minule me mucili 3h, doufam, ze ted to bude ty slibene 2h a musela jsem byt jen v cekarne
@zuzekk juuuu toho je 😂😂😂😂 a co cekas, uz vis?
@krisatko ja po synovi mam 2 velke vyfukovaci pytle a ten 2.ma jeste misto 😅
@priefi z loketní jamky? Jauuuu, u nás teda z prstu a protože jsem byla nalačno a ani po tom nápoji (fakt to bylo dobré, takové pomerančové, normálně mi to moc chutnalo 😀 ) mi na poslední odběr ze žíly nemohl nabrat krev - tak zase z prstu. Už přesně nevím, jestli 3x, nebo 4x mi to bral z toho prstu, ale měla jsem dost. On se snad vždycky trefil do stejnéno místa. Ale fakt jsem to čekala horší. No, zítra jdu na kontrolu. Budu 20+2, tak nevím, jestli rovnou příště půjdu na cukrovku i do poradny.
Ahojky holky, moc vás poslední dobou nestíhám dočítat - co jsem se vrátila z dovolené jsem pořád v práci a doma nějak nevím co první , na počítač není obvykle čas a nebo energie - nevím jak vy ale já jsem pořád k smrti unavená - klidně bych prospala 3 dny vkuse kdyby to šlo
K testu na cukrovku - mně tentokrát posílá doktorka jen na odběr glykemie na lačno a pokud to bude dobré tak oGTT bych ani nemusela ... zatím to u nás vypadá na holčičku a všechno je vpořádku, kromě unávy mně začínají trápit i záda - děsně mně bolí bedra ale přisuzuju to i tomu věčnému schonu v práci - už jen do konce září a o 1.10. jdu na neschopenku - pak snad už bude více času na všechno
Tak se pridavam dnes kontrola 21+3 stale cekame holcicku a jsme zdrave..Mudr. rikal,ze stale vidi holcicku.Odpo jsme byli na vylete v Praze a jsrm uplne vyrizena teda.Strasne rychle se unavim..Jinak bylo pod mrakem takze paradni pocasi na vylet..Co se tyce cukrovky tu mam od zacatku takze na testy nemusim..Ale nedivim ae vam,ze se vam nechce uz pri ty predstave mi vstavaji vlasy hruzou..
@sarkoc ty ze mas 5kg nahore? Ja mam od tehu prukazky tj 12+3 nahore 2.2kg a mam bricho jak balon 😂😂 tak tomu teda nerozumim mas krasne male brisko..
@halasovci007 jsem oplácanější než jsem byla v zadku a stehnech...ale do kalhot se furt vlezu...já mám přes 190 cm, tak se to rozloží :D
@sarkoc aha tak to je mozna i tim,ze si vysoka ja jsem malinka tak je hned kazdy deko videt 😊😉 ja mam teda od 2 mesice tehu kalhoty a vcera jsem je mela a porad v poho..Driv jsem nosila dost tesny a nechtela jsrm tlacit na bricho a ty z Lidlu jsem vychytala za vybornou cenu mam dvoje a parada 😊😉
@halasovci007 no, jenže já třeba v Lidlu apod kalhoty neseženu...musím mít prodloužený a to jsem zatím objevila jen ve Spencru...radši ani nechci vidět, kolik za těhotensý budou chtít, když za normální jsem dala asi 1300 (a to jsou hlavně úplně obyč :/), ale v něčem chodit v zimě musím :D I když pokud to bříško poroste takhle pomalu, tak to možná zvládnu ve svých starých kalhotech, co jsem si prozřeteně schovala, kdybych někdy zase přibrala...v těch naštěstí pořád plavu a rezervu i v pase mám dost velkou, tak se uvidí 🙂
@sarkoc tak to je prima ze je mas schovany 😊😉 tak koukam ze vyska ma sve pro a proti asi jako to ze jsem malinka..Me je vse dlouhy 😂😎 snad nebudeme pribirat rychle mno 😊
Holky budete si porizovat nějakou bundu na podzim zimu? Kámoška mi ještě radila nechat si usít nějakou vsadku do bundy svoji, tak trochu vaham🤔
@tsasenka a na kterou jdes? Konecne se snad dovis, zda to je chlapecek 😊 Mi sestra rikala,.ze to musi byt ukonceny 25tt a vic, tak tezko rici zda to spoji
@kikika87 uvazuji nad tim, protoze kdyz jsem cekala syna, ktery byl letni, tak uz jsem se do zimni bundy vlezla tak tak a to jsem mela male brisko 😅
@priefi No já se nevejdu určitě a zase chodit půl zimy s rozepnutou bundou🙄 za 3 týdny jedeme na hory a jediný co mám použitelný jsou tehotensky leginy😁
Koukala jsem třeba na bundy na vinted a nic kloudného jsem tam nenašla, a když tak za ceny za který si radši koupím bundu novou a ne po někom.
@kikika87 ja uvazuji o koupi bundy se vsadkou maji je do 2000 nove a vsadka se pak vynda takze se vyuzije v tehu,pak s prckem a dalsi sezonu bez vsadky..

@tsasenka teda to mate u vas nejaky dobry👍 Ja se nesmela hnout z cekarny max na zachod kdyby se mi chtelo blinkat..a krev mi braly z paze takovym zpusobem ze jsem mela jeste mesic modriny..vubec jim to neteklo tak me hrozne rozpichaly a nez jsem to stacila mackat tak jsme mela jelita jako prase:/