icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

zzuzzana1
31. srp 2018

@priefi
Já viděla vcelku hezký na Bonprixu a ceny vcelku ušly 😊

sarkoc
31. srp 2018

No, kdybyste měl holky někdo zájem...prodávám tento...koupila jsem ho také z druhé ruky, ale paní ho měla nafocený za prvé tak, že vypadal modrý , ne šedý (a já už jeden šedý téměř stejný mám)...a hlavně teda mi špatně přeměřila míry, takže mi s mojí délkou samozřejmě nejsou rukávy a je mi úzký v ramenou...jinak bych ho brala všema deseti, je fakt jak nový

https://www.modrykonik.cz/market/kabaty/m2h5tl/...

kikika87
31. srp 2018

@priefi No tak já už to teď sjela a nic. Jediný který se mi líbí na happymum už je jen v L a to mi bude velký. Takže nic zatím..
@halasovci007 Já tu vsadku asi neunosim, ale koukala jsem na to. Spíš chci něco teplejšího, ať to unosim až do konce toho ledna.

zetta01
31. srp 2018

@priefi Tak jsem ten prstýnek zkusila znova. Kdysi mi vyšlo holka, holka a i manželovi to tak ukázalo. No a dneska mi ukázal kluk, holka, tak se necháme překvapit do budoucna 🙂 jinak ty švestky jsem zkoušela, jak sušené, tak kompotové, tak syrové. Snad ten sirup a nebo aspoň ty čípku pomůžou. Teď musím zaťukat na dřevo zatím břicho dobré a to už jsem po snídani i svačině, tak snad to tak bude i po zbytek dne a né že se po obědě zase nafouknu :-/

krisatko
31. srp 2018

To já holky asi vidím na mikinu, svetr a na to pončo. A v prosinci už stejně budu doma takže ven jen minimálně :D A autem stejne

krisatko
31. srp 2018

Holky myslíte že mi tahle žádanka projde na ten druhý screening abych ho neplatila?

cerlada
31. srp 2018

@tsasenka Já vim, jak to probíhá. Bylo mi tam hrozně zle, motala se mi hlava, nemohla jsem nikam jít, taky se mi chtělo pořád zvracet a držela jsem to fakt jen silou vůle. Navíc si myslím, že ten test tomu dítěti víc ublíží než pomůže, po tom, jak v nervu jsem tam byla. Proto to nechci opakovat.

cerlada
31. srp 2018

@kikika87 Já mám softshelovou z Alpine Pro za 2000. Je skvělá. Nosim jaro, podzim a zima. Jsou k tomu 2 vsadky. Jedna těhotenská na bříško, druhá na dítko v nosítku. Jsem s ní neuvěřitelně spokojená, doporučuji kudy chodím a navíc krásně vypadá.

priefi
31. srp 2018

@zzuzzana1 taky jsem se tam divala a jedna se mi libi

priefi
31. srp 2018

@zetta01 mi i manzelovi taky pred x lety vyslo kluk, holka, kluk, ale asi se neco zmenilo a zmenilo se u nas na kluk, kluk, holka 😊 asi jsme udelali nejake rozhodnuti, co to zmenilo 😂😂😂

priefi
31. srp 2018

@krisatko ano,.geneticky zatizene tehulky to maji zdarma

zuzekk
31. srp 2018

@sarkoc a je se vsadkou? Je pěkný

sarkoc
31. srp 2018

@zuzekk vsadku nemá, ale je tam to rozepínání na bocích, takže na podzim by na bříško v pohodě stačil...a pak je hlavně využitelný dál v netěhotném stavu, protože když se to zapne, tak je normálně úzký...jen mě žel malý no :/

sarkoc
31. srp 2018

@zuzekk ted jsem koukala - ty jsi z Prahy 9? Naši bydlí na Černém Mostě a mamka ted přijela, bude tu na víkend...mohla bych ho po ní poslat tam, kdybys na něj chtěla kouknout osobně a zkusit třeba v příštím týdnu ;)

zuzekk
31. srp 2018

@sarkoc díky, ale podzimní bez vsadky mám. Chtěla bych s ní nebo i ideálně ba zimu, to mám jen úzký který jsem sotva došla vloni 😉

kikika87
31. srp 2018

@cerlada Super tip, děkuju. Už ji mám v hnědé a měli ji ve slevě za 1500. Krásné mi sedí a ty vsadky jsou bezva. Je i docela zateplena. Mě by to vůbec nenapadlo 😉

sarinka_nevesta
31. srp 2018

@cerlada ta hnědá je hnědá nebo jako latté? :D furt dumám, že ji objednám, ale u nás ji nemaj tak si neumim představit barvu 🙂

laola
31. srp 2018

@priefi je nizko, ale nezasahuje do por. cest.
Zatim se na pohlaví dívala jen moje dr. Na screening jdu až za 14 dní

laola
31. srp 2018

@zuzekk ty brďo, to máš na patercata, ne? 🙂

zuzekk
31. srp 2018

@laola přinejmenším 🙂

kikika87
31. srp 2018

@sarinka_nevesta Myslíš tu softshelku? Spíše late, zítra ti ji vyfotím na denním světle 😉

zetta01
1. zář 2018

@laola to stejné mám i já. Placentu vpředu a nízko, ale dr. na ultrazvuku říkala, že se to musí zkontrolovat v 30tt, ale že na 90% se vytáhne a moje dr. teď na kontrole ve středu se nad tím, vůbec nepozastavovala a říkala, že to je v pohodě, že se určitě vytáhne. Je fakt, že nějak moc velké břicho ještě nemám, takže to ještě naroste a vytáhne ji 🙂

ha_ja
1. zář 2018

Holky, koukněte na vsadku do bundy od bellyboo. Je to jak těhotenská, tak nosící a kdo chce nosit pak mimčo, tak rozhodně využije. Mám obě velikosti a super. Jsem to užila v různých bundách a mikinách.🙂

journals
1. zář 2018

Holky znalé, prosím radu 🙂 Za vás monitor dechu ano, nebo ne? Případně máte nějakou zkušenost s Babysense?

laola
1. zář 2018

@journals u prvního jsem monitor měla, druhý spal víc u nás v posteli než ve své postýlce, takže tam už jsme ho moc nevyužili...

sarkoc
1. zář 2018

@journals za nás zbytečnost, spinkala u nas a doufám, ze druha bude taktez kontaktní ☺

sarkoc
1. zář 2018

a přes den stejně nespí na jednom místě, musela bych mít do košíku, na gauč, do postýlky, na naši postel, do kočárku...

journals
1. zář 2018

Holky díky, uvítám co nejvíc názorů. Zatím jsem spíš pro pořízení, to bych určitě koupila podložky dvě, ale uvidím. Spíš si zatím zjišťuji info...

kikika87
1. zář 2018

@journals My ho pořídíme, asi taky ten se dvěmi deskami. My nejsme pro mimi v naší posteli a primárně bude v postýlce a tam to určitě chci mít.

journals
1. zář 2018

@kikika87 Já se právě taky zatím spíš přikláním pro dítě v postýlce... samozřejmě nevím, jak to dopadne, ale to je tak s celou výbavou 😀 člověk nikdy neví, co bude a nebude jak fungovat.

Strana