icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
10. zář 2018

@tsasenka mam to stejne 😅

sarkoc
10. zář 2018

@malecek My nemám psa, ale stačí mi tříletá dcera, ta na mě "hopsá" pořád...a v noci, když se vzbudí, tak chodí spinkat k nám někdy, to jsou zase docela kopance...tu ale jaksi kvůli bříšku neodstrčím, takže věřím, že mimi je dostatečně chráněno a ještě těch pár týdnů to zvládneme 🙂

halasovci007
10. zář 2018

@kikika87 já jsem si vždy plánovala ještě když jsme měli jen staršího pejsana jak budeme chodit i s kočárkem na procházky, ale pak jsme začali dělat na domě a pejska nebyl čas, takže jsme mu pořídili kamaráda. Jenže to je na vodítku poděs. Pořád táhne a škrtí se a i manžel má co dělat aby to trochu srovnal. Se dvěma se dát chodit nebude. Proto jsem vymyslela, že i teď je budu brát odděleně na krátké procházky a uvidíme jestli se naučí a hlavně aby ten druhý doma nevyl nebo neutekl i když máme nové ploty, ten jeden je hraboš a když zůstane sám (ten mladší) bojim se co provede, proto počkám vždy na den, kdy mám manžel systémové volno aby to sem tam omrknul jak si mladší pejsan vede. Musím je to učit nebo se prostě na vodítko moc nedostanou. Oba i kočár neukočíruji.

sarinka_nevesta
10. zář 2018

Mame dve vymarky 😂 jak uz to u loveckejch psu naprosty torpeda, kterejm se musi zamestnat jak hlava tak telo. Na vylitani je beru kdyz jdu na kolo, brusle, behat nebo s konma a na hlavu agilit a zaklady loveckyho vycviku... Dalo se to s dcerou, kdyz byla mala (ted ji jsou 4),tak to pujde i ted... Vim, ze kdybych je "odstrcila stranou" budou trpet a delat problemy a ja budu mit spatny svedomi...

malecek
10. zář 2018

@sarkoc tím se uklidňuju, že jsou rodiny , kde mají malé děti a ty se maminkám po břiše často sápou a občas v noci mamku kopnou, no ale před chlapem jsem se tedy nezmínila, on by vyšiloval a beztak by mě hnal na pohotovost ☹ ale malý se tam pořád knedlí a hýbe, tak si myslím že je v pohodě.

tsasenka
autor
10. zář 2018

@sarkoc Já mám 2 letou dceru. Večer sama spinká ve svém pokojíčku a v noci přijde za námi do postele. Ale před pár dny jsem od ní dostala takovou ranu do břicha, že od té doby musí spát pod svou peřinou. Nevím, jak to budeme dělat ke konci těhu.

malecek
10. zář 2018

Holky kdybyste někdo něco chtěl od společnosti caretero tak zatím mám přístup do velkoobchodu tak můžu něco objednat za nákupku a poštovné, já tam budu pak objednávat cestovní postýlku a takové ty blbosti typu přebalovací podložky atd. tak kdybyste cokoliv chtěli napište a udělám vám objednávku a pak rozešlu. tady máte odkaz na jejich web. https://velkoobchod.carero.cz/ tady uvidíte normálně maloobchodní ceny, velkoobchodní vám vyfotím a pošlu screen. mají moc hezký výběr tak škoda nevyužít.

sarkoc
10. zář 2018

@tsasenka já spíš nevím, jak to budeme dělat až bude na světě i maličká :D při kojení, které se nám doufám podaří zase provádět dost dlouho, spala dcerka prostě u nás, bylo to tak pohodlné pro mě, věřím, že přínosné pro ní...a tu menší o to nechci ochudit...jenže pochybuji, že by Eliška jako ze dne na den přestala v noci chodit k nám...takže nejspíš poprosím svého šikovného muže, aby nám vedle postele přidělal ještě jednu až ke zdi, čímž by se o cca dalších 70 cm rozšířila a to už by nám pak mohlo stačit 😂 Eliška usíná večer bez problémů u sebe v pokojíčku už asi přes rok, někdy tak spinká až do rána, někdy přijde třeba v jednu, někdy ve čtyři, záleží asi, jestli se jí něco zdá, jestli se vůbec vzbudí atd

malecek
10. zář 2018

@sarkoc náš syn (bude mu 14) ještě semtam přijde za náma do postele tak budeme v budoucnu taky muset přidat postel 🙂 hodně lidí to nechápe, že donedávna s námi syn spával pravidelně, ale nám to nevadí, máme to tak od malička a nikomu to nevadí a myslím, že i díky tomu máme k sobě mnohem blíže.

sarkoc
10. zář 2018

@malecek ceny jsou asi vidět až po registraci a registrovat se musí nejspíš jen firma, jestli to dobře chápu...na nějaké pomůcky na látkování bych klidně koukla, ale ty ceny by se hodily :D

sarkoc
10. zář 2018

@malecek Upřímně, mě to skoro chybí, když se ráno vzbudím a beruška tam není...a to jí budou tři......já bych jí ještě i kojila, nebýt těhotná, to mi taky chybí...skončila jsem na konci května a doted to v sobě nemám uzavřené (i když ona to tedy snesla na výbornou)...

malecek
10. zář 2018

@sarkoc ano je to klasický velkoobchod já registraci mám, aha ted jsem si všimla, že tam ceny nejsou vůbec ☹ no nic pohraju si a základ nahraju ke mě na eshop a zbytek individuálně, ceny jsou běžně na netu.

malecek
10. zář 2018

@sarkoc já kojila do dvou let a pak jsem šla do práce tak se to už moc nedalo, pořád mě budil na kojení.

sarkoc
10. zář 2018

@malecek pro mě pak už začalo být to noční značně únavné, takže s tím jsme přestaly taky ve dvou letech, ale kojila jsem dál ještě třikrát denně a postupně ubírala jen na ráno...až jsem to pak stopla úplně v těch necelých dvou a třičtvrtě...společně s těhotenstvím už mě to dost vysávalo :/ S prací se to skloubit moc nedá, ani přes den ani přes noc, to je jasné...🙂

malecek
10. zář 2018

@sarkoc no to moc nejde, já to utla ze dne na den, a v pohodě, bála jsem se že bude rodeo, ale v pohodě to vzal

sarkoc
10. zář 2018

@malecek malá taky, já to nesla podstatně hůř...postupné ubírání bylo hlavně kvůli mě 😂, pořád jsem se nemohla rozhoupat skončit úplně

tsasenka
autor
10. zář 2018

Holky, tak mi dneska přišla ta těhotenstká rolnička. Nevím, jestli to k něčemu bude, ale je to hezké, ale jestli synáček slyší i přes břicho, těžko říct. Je to téměř neslyšitelné. Jen nevím, jestli to vydržím nosit celý den.

malecek
10. zář 2018

@sarkoc no já si to v sobě taky dlouho třídila neboj 🙂 jsem na syna hodně fixovaná a byť nepůsobím jako hysterická matka, tak si všechno beru, dodnes je to moje miminko, ikdyž je větší jak já 😀

malecek
10. zář 2018

@tsasenka neboj miminko prý slyší v bříšku dobře, odkud jsi prosím objednávala, už to tady asi nedohledám.

kikika87
10. zář 2018

@halasovci007
@sarinka_nevesta My se mu věnujeme fakt každý den, i chodí pravidelně co týden více jak rok na cvičák. Ale stejně v praxi je jak utržený ze řetězu. Takže sama s kočárem ani náhodou, až odpoledne s manželem.

kikika87
10. zář 2018

Holky v lidlu mají od dnes tehotenske oblečení a pro děti taky. Já už tam byla a docela výběr.

priefi
10. zář 2018

@sarkoc dcerce by se to nedalo vysvetlit? Syn taky po me skalal jako opicka, ale co jsem tehu, vysvetlili jsme ze nesmi, ze v brisku je mimi a neskace, jen po manzelovi, ale o to vic 😅 V noci k nam taky prijde a spi s nami, rozvaluje se na vsechny strany a jelikoz clovek neni vestec, nevi, kdy prileti rana nebo kopanecek, takze spim na levem boku, takze jsem briskem od nej, ale taky se povedl obcas kopanec. Spise me taky trapi situace az mimi bude na svete a nocni kojeni, jako clovek by si mel poradit a prehodit deti, aby nebyly u sebe, ale pamatuji si, ze kolikrst jsem vycerpanim u kojeni usnula, ale tehdy jsem to resila tak, ze z leve strany jsem prisunula postylku a zprave byl manzel. Ale Maty kdyz k nam prijde, jde automaticky doprostred mezi nas.

@malecek jaka je web.adresa Tveho eshopu?
@kikika87 veci z lidlu jsou fajn, poslala jsem tam rano mamku, nez bych se tam dostala, byly by moje velikosti pryc 😅

sarkoc
10. zář 2018

@priefi jj, o miminku už ví a chápe, že by mu mohla ublížit, ale občas prostě v návalu radosti (třeba když přijdu do školky atd) a hry zapomene...v noci si taky lehá mezi nás, asi budu spoléhat na hnízdečko nebo něco takového pro mimi, že se snad nedokulí až k němu

kikika87
10. zář 2018

@priefi Já sem si tam docela vybrala musím říct. I když ty velikosti stejně člověk odhaduje když si to nezkusi a kdoví kolik priberu, že. Třeba džíny mi tam přijdou malý, těžko říct jak moc se vytáhnou. Radši sem vzala nějakou 42. Stejně je chci nosit až bude zima a to už něco naberu si myslím. Šaty sem si vzala L, nechci to mít upnutý. A třeba kojící tilko mám zase M, protože to už začnu shazovat zase. A pár dětských věcí mám taky, ale jen ty úplně malé velikosti neutrální. Od 74 už chci kupovat pak až bude prcek na světě. 68 mám taky jen maličko. Co sis nechala koupit ty ?

sarkoc
10. zář 2018

@kikika87 Já už mám z Lidlu jejdny legíny a jsou dobré, akorát ten prostor pro břicho strašně velký, takže se svým mini břichem nosím pořád klasický legíny a dobrý...šaty jsem si ted blbec objednala z Anglie od značky George, vychvalovala mi je kamarádka...u Lidlu ted stojí čtvrtinu a vypadají na pohled ještě líp :/ Já se moc do Lidlu nedostanu, takže asi objednám ještě něco přes net - ještě jedny legíny určitě, jestli mají nějaké triko s dl.rukávem a ještě jedny ty šaty asi, myslí, že zbytek mi vystačí běžné oblečení 🙂

jinak holky v sobotu jsem vozila neteř docela dlouho i v terénu v tom kočárku Tako Acoustic a normálně jsem se do něj asi zamilovala...krásně vysoký, kožené části, projede i nemožné, velký kovový koš pod kočárem...všímala jsem si tentokrát fakt drobností a každé věci, co by mi mohla vadit, a fakt je teda suprový...jediné co, tak 17 kilo je 17 kilo no :( Na druhou stranu, když se s ním jede, tak mi to nevadí a jak často ho člověk zvedá do auta nebo tak, že? Každopádně se dostal mezi hlavní favority, jsem zvědavá jak to ve finále dopadne :D

sarkoc
10. zář 2018

Naopak Roana jsem vyloučila, tedy alespon Maritu...ten jsem si zkušela u kamarádky v pátek dopoledne a jednak je pro mě fakt nízký :/ a jednak ona by si ho prý už znovu nepořídila - důvodem hlavně málo prostorný sporták, jak jsem tušila, ale tak to někomu nevadí, a dle ní špatně řešená brzda...jinak ho tedy také vychvalovala jakože do terénu atd

halasovci007
10. zář 2018

@malecek je to je škoda, že nejsou vidět ceny :-/ na kolik výjdou cca cestovní postýlky? mě příjdou totiž strašně drahý u nás v obchodech kamenných..

krisatko
10. zář 2018

Ahoj holky, tak už mám za sebou také druhý screening u p. Dr. Vlasina. Všechno je v pořádku, nic nedorostlo ani na rukách, nohách ani mezi nohama, takže pořád čekáme holčičku 🙂

bemo
10. zář 2018

@malecek já mám doma ani ne dvouletou dceru a ta co po me dělá, samozřejmě jí vysvětluji že je v bříšku miminko a ona pořád břicho hladí a říká mimi ale jak moc si to uvědomuje to netuším
ale je pravda že v noci se k ní musím otočit zády, protože sebou strašně mele a častokrát už mě do břicha kopla.
@sarkoc já jsem přestala kojit před měsícem a kdybych nebyla těhotná tak toho určitě nenechám. Kojila jsem moc ráda a bylo to pro nás obě moc příjemné, prostě taková naše chvilka i půl hodinka 🙂
@krisatko gratuluji k chlapečkovi a k tomu že je vše v pořádku

bemo
10. zář 2018

@malecek já mám doma ani ne dvouletou dceru a ta co po me dělá, samozřejmě jí vysvětluji že je v bříšku miminko a ona pořád břicho hladí a říká mimi ale jak moc si to uvědomuje to netuším
ale je pravda že v noci se k ní musím otočit zády, protože sebou strašně mele a častokrát už mě do břicha kopla.
@sarkoc já jsem přestala kojit před měsícem a kdybych nebyla těhotná tak toho určitě nenechám. Kojila jsem moc ráda a bylo to pro nás obě moc příjemné, prostě taková naše chvilka i půl hodinka 🙂
@krisatko gratuluji k chlapečkovi a k tomu že je vše v pořádku

Strana