Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@sarkoc Leginy mám z H&M, jsou dobrý. Asi mi jedny stačí. Džíny z hm jsou tedy rozhodně lepší než ty z lidlu, moc se mi nelíbí a asi je i vrátím. A jeste, aby nebyli lepsi kdyz jsou mnohem drazsi, ze😁Triko s dlouhým neměli, s krátkým jsem si vzala jedno a je úplně obyc, skoro jak na doma. A šaty jsou docela pěkný musím říct. Ty chci nosit ke konci až budu mít fakt velký břicho, proto Lko.
@kikika87 ja brala male velikosti, kdyz jsem cekala syna a myslela, ze priberu, fak ackoli jsem pribrala, tak ty tehu velikosti mi prisly, ze to je puvodni moje velikost + to pribrani, takze 2 kojici tilka S cerne a modre (v lete pocitam s tim, ze uz budu na sve vaze, mozna na podvaze), chtela jsem podprdu, ale ta nejmensi uz nebyla, kalhoty 38, ale mam obavy, aby nebyly kratke, tehu kalhotky, ty jsem musela m, protoze moje s je mi.male 😅 pak mam jeste hodne veci z prvniho tehu a kojeni.
@sarkoc s dlouhym rukavem ted tam maji jen svetr, tricko jen s kratkym. Tak to ten kocarek muzes odkoupit po neterince, kdyz se ho chteji zbavovat 😉
@krisatko tak to je skvela zprava 😊 mimochodem,.jak to, ze nektere mate klasicky utz.a nektere 3d a to mate stejne pracoviste? Trochu to nechapu
@malecek https://www.aliexpress.com/item/Summer-Locket-P...
tady je ten odkaz. Jen si připadám, jako ovečka na louce, proto to nenosím celý den 😀
@krisatko Gratuluji k holčičce, Vlašín se fakt nesplete 🙂 Já mám od něj potvrzeného našeho vytouženého chlapečka 🙂
@tsasenka Jj, tehotenske oddělení mají vyčleněné zvlášť. Chodím do dvou H&M a v jednom ho mají u dětského oblečení a v druhém normálně v dospelem. A džíny mají fakt pěkný, kvalitní. Akorát, že když nejsou slevy tak za ne chtějí okolo tisícovky. Já jsem ve slevě koupila kolem tři stovek. Ale jsou zkrácený, takže ty budu moct nosit tak možná do října. A hlavně chce je zkusit, všechny troje jsou stejne velikosti a každé jsou jinak velké ?🤔 Koupila jsem si jedný z eshopu, zrovna dlouhý co budu potřebovat na zimu a jsou nejmenší.😤 Mají víceméně vše.
@halasovci007 : no já mám taky skoro 10 let od maturity, ale myslím že člověk se do toho dostane, ten začátek je asi horší než se hlava rozběhne , kor když je člověk doma jen s dítětem, ale jsou i mnohem starší lidi než by a taky dostudovali
@tsasenka : taky dělám domácí práce na etapy, pokud to přepísknu tak si honem beru hořčík navíc a nadávám si že jsme to zase neodhadla ... dneska jsem měla skoro celý den vyřizování - nákupy, pošta, banka, pro krmiva zvířatům, s malým na trénink, pak koupit výbavu na tréninky, musím říct že dodělat večeři pro mně byl už dnes téměř nadlidský výkon a spát půjdu tak nejspíš do půl hodiny 🙂
@malecek : my jsme vždycky v noci chodili k mamce - s taťkou jim to moc neklapalo tak měla svůj pokoj potom a vždycky v noci když šel někdo z nás na záchod tak jsme skončili u mamky na pokec ( ona je noční sova, takže se svítilo skoro vždycky) - bylo to fajn, někdy jsme tam u ní skončili všichni 3 sourozenci, nikdy nám to nepřišlo divné ani bráchovi když byl v pubertě, ale ten vztah je prostě znát když to třeba srovnám jak to má manžel se svoji maminkou
@sarkoc : já dneska kupovala těhotenské džíny v Lidlu a přijdou mi celkem dlouhé ( ale měřím teda jen 170cm, nevím kolik máš ty), každopádně já je mám dole nahrnuté a i kdyby byly kratší tak na podzim o kotníkových bot by se to asi ztratilo a kalhoty nad kotníky jsou teď v módě
@ange_de_la_morte já mám 194 cm :D takže i na první pohled dlouhé kalhoty jsou skutečně krátké, vyzkoušeno 🙂
@sarkoc : jo taak, tak potom rozumím že máš problém s kalhotama, to fakt budeš mít spíš 3/4
Holky berete někdo nějaký hořčík? Nějak mi poslední dobou celkem tvrdne břicho a večer vždy nejvíc. Jak začal školní rok a kroužky, tak se hold už nedá tolik odpočívat. Co kdo užíváte?
@bemo neužívám...když mi trochu tvrdne břicho, jdu se hýbat a povolí to...buď si dám chvilku těhotenský jogy nebo nějakýho jinýho pomalýho cvičení a přejde to
@ange_de_la_morte Držím palečky, ať to studování jde. Sama jsem dodělávala vysokou s miminkem. Bylo to nejtěžší, co jsem v životě zažila. Skončila jsem bc. a dál studovat rozhodně nehodlám. Nemám na to nervy a ten stres byl šílený. Teď si to užívám, že jsem doma a nemusím se učit a mám s dětmi Vánoce a pohodu. Na škole jsem 4 roky nevěděla, co to Vánoce jsou, protože zkoušky začaly ještě před Vánocema a muselo se jezdit i přes svátky.
@bemo ja beru magnosolv, brisko mi tvrdlo, uz netvrdne. Ale mam v noci krece v nohach, brni me ruce a zacaly mi vecer skakat nohy (toho jsem se docela bala, doufam, ze se mi to podari stoonout, v poradne se zeptam na zelezo, ale nechci ho brat bez konzultace). Ale v jedne diskuzi jsem cetla, ze jedne tehulce na tvrdnuti briska dr.nepredepsal horcik, ale vapnik. Pak iz nepsala, tak mozna to pomohlo 😉 ja obcas vapnik zobnu taky, protoze ted nejak nedokazu moc jist mlecne vyrobky a z jinych vapnikovych veci me casto pali zaha
@kikika87 sirup asi dupelac, ale zkusenosti nemam. Me pomahaji svestky, nejlip susene. Ale treba magnosolv me umi taky krasne prehnat 😅 proto ho nepouzivam porad, jak mi rikala dr., ale jen a pouze pri obtizich
Holky je to takové.... Ošemetné... Ale máte pro mě nějakou radu? Pořád mám pocit že naši malou v bříšku nemám stejně moc ráda jako andilka Dominicka. Jak to jenom změnit? Nechci se do toho nutit, ale pořád ji beru nějak jinak než prvního. ☹
@priefi Jo, ty nohy, to znám, to je fakt hrozně nepříjemné. Ležím a sami několikrát "zaškubnou". Doktor mi na to předešlé těhu napsal něco na posílení žil. Ale snažím se cvičit, když nejsem moc unavená a ta kalanetika na to zabírá, tak se snažím spíš cvičit, než zobat, dokud to jde.
@krisatko Já to taky mám, vůbec mi nepřijde, že jsem těhotná, jen když si lehnu a Mikulášek kopne. Ono to přijde. Když jsem měla dvě, přišlo mi, že na tu první nemám tolik času a že se jí tak nevěnuji a není tak rozkošná, jako to miminko. No, není, je už školačka ve 4. třídě a beru ji jako už velkou slečnu. Ale zase společně zbožňujeme naši druhou, dvouleťačku a to je náš cukroušek. Oni se ty pocity po porodu změní, jak se Ti narodí holčička, budete ji s Dominičkem zbožňovat spolu
@krisatko je to prirozene, branis se tomu, protoze jsi o Dominicka prisla. Ono to prijde, neboj. Ale nalijme si cisteho vina... kdyz se to miminko narodi, je to cizi clovicek. Byl sice u maminky v brisku docela dlouhou dobu, ale jak prijde na svet, je to neco jineho. Maloktera matka ma to stesti a zazije lasku na prvni pohled hned na sale. Nekdy ta cesta k te silene bezpodminecne lasce je delsi, nez se zda. Hodne provorodicek je pak z toho zklamanych a citi se jako nejhorsi matky na svete. Ale tak to neni. Je to vztah jako kazdy jiny, musi se teprve vytvorit. Takze nebud z toho smutna, ta laska, na kterou cekas, prijde drive nebo pozdeji, ale prijde
@krisatko Je to sice ošemetné a asi o tom nikdo moc nechce mluvit, ale myslím, že to tak má spousta maminek...já se třeba na malou mooooc těším, ale zároven jí pořád vidím trochu jako vetřelce, co "zničí" (samozřejmě blbost, ale cítím to tak) náš vztah se starší dcerkou...a vzhledem k tomu, že Eliška je už hotový človíček nebo jak to říct, můžu jí obejmout, vidím ty pokroky atd, tak jí mám taky zatím "radši"...já jsem z těchto důvodů ani dlouho druhé dítě nechtěla a to jsme se s manželem původně bavili o 4 :D Myslím, že přesně proto jsme o to druhé přišly, že já jsem ho nějak nechtěla v hlavě přijmout a ze začátku cítila až možná odpor...tak to už je ted zase jiné tedy, ale bránila jsem se tomu fakt douho :/
Holky mensi tip k carero a nabidky od @malecek:
Kdyz se na to mrknete na pc a ne na mobilu, dole je odkaz na maloochod, kdyz kliknete, dostanete se tam a vidite maloobchodni ceny jak psala @malecek, at to nemusi prehazovat na svuj eshop a nema zbytecnou praci. A tip c.2, co se tyce obleceni, mam zkusenosti s new baby, oblecky maji hezke, ale pocitejte s tim, ze jejich velikosti jsou o cislo mensi, nez klasicky, priklad 68=62, objednala jsem tak oblecek na krtiny a jen tak tak se mi pak do nej jeste vesel a vyuzivala jsem ho teda uz driv, jinak by to byla jednorazova zalezitost

@krisatko Moc moc gratuluji k holčičce 🍀