icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

laola
11. zář 2018

@krisatko gratuluju k holčičce a hlavně utz v pořádku😍 Já jdu zitra 😱

priefi
11. zář 2018

A znacka KOALA to same, je o velikost mensi 😉

laola
11. zář 2018

@krisatko neboj, jak psaly holky, ono se to podda. A té lásky co přijde💞💞😉

priefi
11. zář 2018

@tsasenka a co Ti na to predepsala? Na posileni zil me napada ascorutin

malecek
11. zář 2018

@priefi super já jsem věděla, že jsem ty ceny někde viděla, děkuji.
@krisatko to se určitě poddá. Já měla s Honzou na sále tu lásku na první pohled a teď v ní taky doufám.
Před devíti lety jsem musela ze zdravotních důvodů na potrat ( protože jsem odmítla ležet od začátku v nemocnici ) a nase manželství šlo tehdy definitivně do kytek, a každý se mne vždy ptal, jestli toho nelituji, a vždy můžu s klidem říct že ne, tohle miminko mi nebylo souzeno.

sarkoc
11. zář 2018

@laola Já mám naštěstí tu možnost vyzkoušet ho u švagrový, je opravdu luxusní (prostorný, vysoký, bytený, ...)..ted jsem jí psala, jestli by mi přeměřila reálné rozměry sportovní sedačky, protože se trochu bojím, že je dost krátká a těm údajům na netu se nedá moc věřit...mimochodem volala jsem ráno do jedné prodejny nedaleko, jestli ho tam mají a ještě jeden Tako a prý, že jo, ale že Acoustic se přestává vyrábět, takže už jsou jen doprodeje...takže bacha na to a případně rychle objednat, aby byla vybraná barva nebo tak 🙂
Já se teď ještě zakoukala do tohoto, akrát bych chtěla tuto brarvu v kombinaci se stříbrným podvozkem, ten bílý se mi moc nelíbí...
https://www.tako-kocarek.cz/www-tako-kocarek-cz...
Měl by totiž být posazen ještě výš než ten Acoustic od země a je i takový sice retro, ale trochu modernější...nicméně ho chci vidět rozhodně na živo, takže se na něj snad zajedeme někam podívat...ale manželovi je to šumák, co vyberu, ten by si nechal náš starý 😃 Ale včera jsem ho dotáha tady do prodejny u nás ve městečku kvůli tomu Firkonu...měla tam paní zrovna všechny tři podvozky, co se dají objednat...ten s velkými koly jsme vyloučily rovnou, až moc houpe a na nás nízký...pak mají se čtyřmi neotočnými koly, ale ten nehoupe naprosto vůbec, strašně tuhý a pak mají s předními kolečky otočnými a ten se manželovi nezdá, přesně jak jsem předpokládala, kvůli tomu, že si myslí, že to bude dost poruchové...zrovna tam i přijel pán od Firkonů, tak jsme doclela dlouho kecali a nejlepší podvozky jsou opravdu prý ty s velkými neotočnými koly (a na nás hold u Firkonu nízký)...proto jsem začala uvažovat více o tom Acousticu a když jsem ho hledala, tak jsem našla ještě ten v odkazu 🙂 Ten asi momentálně vede, ale záleží na prvním dojmu na živo 🙂

tsasenka
autor
11. zář 2018

@priefi Já už nevím, je to dva roky. Nepamatuji si to ☹
@sarkoc Ten Tako DALGA LIFT se mi líbí víc, jak Acoustic (ten má švagrovka), tenhle mi přijde takový modernější a ta koženka na kočárku se líp udržuje (aspoň mně, mám Roana Maritu).

zetta01
11. zář 2018

@kikika87 tak ten sirup myslíš asi Duphalac. Mě to doporučila přímo dr. jsou to takové malé pytlíčky strašně sladké se švestkovou příchutí, které si vymáčkneš do pusy. V lékárně mi doporučil užívat 3xdenně dokud se nedostaví výsledek u mě to bylo asi po 4 dnech a pak brát 1xdenně a za mě to pomohlo, vše ostatní selhalo a to jsem zkoušela švestky sušené, odvar z nich, kompotové, syrové. A ještě mi doporučila glycerínové čípky, tam je účinek, tak do 30 min.

sarkoc
11. zář 2018

@tsasenka Mě vzhledově taky, ale naprosto nemám ponětí o tom, jak je vysoký atd, rozměry na etu sice jsou, podle těch je ještě vyšší než ten Firkon, co jsem měla vyhlídnutý a ještě je mezi favority, ale já tomu moc nevěřím, chci si k němu stoupnout a vidět to

laola
11. zář 2018

@sarkoc ten je teda krásný😍 zítra asi drahého vytáhnu někam do obchodu😀

kikika87
11. zář 2018

@zetta01 Hm, tak asi to zkusím. Děkuju za info.
Jinak teď zase trochu bojuji s únavou...jsem ráda, že zvládám zaměstnání, doma něco poklidim nebo tak a jsem zmordovana. Už teď po obědě to na mě zase padá jak v 1.trimestru. Máte to tak taky někdo?🙄

priefi
11. zář 2018

@kikika87 jj 😉

kikika87
11. zář 2018

@priefi Hm...To jako nevím jestli zvládnu práci až do konce. Včera byla porada a šéf chce dokud nebudu mít úplně velký pupek, abych hodně jezdila za zákazníky. Ale mě to řízení strašně vysiluje. Mám fakt velký region, v pátek sem jela dost daleko a přijela sem domů a dve hodiny odpoledne spala.

miryy
11. zář 2018

@kikika87 ja jsem dnes byla v Gennetu, Mudr.Smetanova, skvela p.doktorka, váhu nám rekla, velikost nejde zmerit presne, Jak je miminko v kloubicku

kikika87
11. zář 2018

@miryy Koukám, že to je tam primářka. Já jdu k Mudr. Březinové v pátek, tak snad bude taky tak dobrá.

halasovci007
11. zář 2018

@miryy taky jsem byla u paní MUDr. Smetanové a řekla mi i ve 13tt na první screeningu pohlaví a fakt to tak je, teď mi to můj gyndař potvrdil. A na druhém jsem byla už u nás ve městě a pak doktor, který jediný u nás ty screenigy dělá, říkal, ať si toho považuji, že jsem byla u paní primářky, že je to prej zkušená extra třída 🙂

halasovci007
11. zář 2018

Co říkáte na kočárek Casualplay S4? Máte někdo zkušenost?

priefi
11. zář 2018

@kikika87 jako tehule muzes odmitnout pracovni cesty 😉 sef Te nemuze nutit

sarkoc
11. zář 2018

Vy, které už jste byly v Lidlu, jsou ty ceny těhu módy teď na prodejnách stejné jako na netu nebo jsou v nějaké akci? Mám Lidl dost z ruky, tak bych objednala po netu, ale zase jestli se to hodně liší, tak bych tam někdy sjela...
https://www.lidl-shop.cz/Tehotenska-moda/h06071...

arielka222
11. zář 2018

@sarkoc ceny jsou stejne. Já mám Lidl 5 minut chůze a stejně tyhle věci objednávám jen přes net. Na netu mají větší výběr a není nic přebrane. Zrovna jsem včera objednavala synovi zásobu podzimich oblečení a za 150kc má cca 14 věci což je supr 🙂

arielka222
11. zář 2018

@arielka222 oprava 1500kc

sarkoc
11. zář 2018

@arielka222 za 150? To zní jako utopie...nemělo to být 1500? :D

sarkoc
11. zář 2018

@arielka222 jinak díky za radu, jdu objednávat

bemo
11. zář 2018

@halasovci007 dneska jsem si Casualplay prohlížela před školkou. Přijde mi jako takový pořádný kočárek co už něco vydrží. Byl to tedy sporťák, tak nevím jak je velká korbička. My měli děti v korbičce max do 9 měsíce, pak už hrozilo že vyskočí ven 😀

Já jsem si dnes objednala těhotenské leginy na nejleginy.cz. Už jsem tam objednávala vícekrát a jsou to fakt kvalitní leginy. A jak se znám tak to bude jediný těhu kousek oblečení.

arielka222
11. zář 2018

@sarkoc jojo 1500 😂😂

halasovci007
11. zář 2018

@bemo právě, že mi příjde veliký a kamarádka má dvě sady, které mi nechá za výborný peníz a strašně si ho chválí, tak nad tím uvažuji, že si ho vezmu na zahradu (ptž máme pozemek ve svahu a od zahrady nás dělí schody, abych kočár netahala nahoru a dolu po schodech) druhou sadu k rodičům a do města si koupila jen korbičku novou.. Ale nevím co se týče recenzí je tam i dost negativ. Ale kamrádka říkala, že teda její zkušenost úžasná..Hlavně v terénu což já potřebuji..

priefi
11. zář 2018

@sarkoc ceny jsou stejne, ale ne vse, co je na eshopu, je i na prodejne 😉 takze lip nakoupis na eshopu, pokud ovsem konecne doplni zbozi....

malecek
11. zář 2018

@halasovci007 kamarádka Casual měla a do terénu super, korba je taky celkem prostorná.

krisatko
11. zář 2018

Holky máte tip jak vycpat starý mantinel do postýlky? Dostala jsem dva a oba jsou úplně placaté. Budu je muset v jednom místě strihnout, něco tam nacpat a zase zasít...... Ale co?

malecek
11. zář 2018

My jsme dnes byli u genetika kvůli srdeční vadě od přítele a prý se nemáme stresovat, prý jen kdyby malému našli šelest tak by musel na testy, jinak ok.

Strana