icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
11. zář 2018

@malecek to je fajn, že vás nehoní někde zbytečně

sarkoc
11. zář 2018

@malecek Mě ke genetikovi kardiolog ani neposlal a to už mluvil poslední dvě kontroly o tom, že mě čeká operace srdce :/

malecek
11. zář 2018

@sarkoc nás tam poslala pro klid duše docentka z fetmedu při velkém utz.

bemo
11. zář 2018

@krisatko tak klasický vatelín na vycpání. My to cpeme když šíje dcera babičkam polštářky.

@malecek syn měl šelest na srdci, při porodu mu padaly ozvy při kontrakcích, ale vše bylo v pořádku. Byli jsme s ním 2x na nějakém utz když měl 3 měsíce a půl roku a pak už nic.

@halasovci007 já bych tedy dala jednoznačně na živou reklamu, ta je pro mě nejpřesnější. Přeci jen to kamarádka zná prakticky a tak ví jak se jí s tím jezdilo. Kdybych měla možnost do něho jít od kamarádky, tak bych neváhala. Nový je myslím dost drahý.

malecek
11. zář 2018

@bemo kamarádka kdysi kupovala skoro za 30tis. Teď už to tolik nebude pokud se ještě nové prodávají.

malecek
11. zář 2018

@bemo jj hlavně že se o to někdo zajímá. Snad to u nás nebude třeba

halasovci007
11. zář 2018

@malecek děkuji za recenzi já jsem právě na rozpacích z těch recenzí z netu jsou strašně rozporuplné

halasovci007
11. zář 2018

@bemo no ona by mi nechala dvě sady včetně veškerého příslušenství za 3000Kč. Jsou u toho tři korbičky, pláštěnky, nánožník, slunečník, rukávník dvě konstrukce, dvě vajíčka a ještě má jeden jetej na náhradní díly..Takže paráda. Sice po dvou dětech, ale zachovalý. Já ho vezmu a uvidím co dál..

halasovci007
11. zář 2018

@malecek za 30tisíc ten casualplay S4?

sarkoc
11. zář 2018

@halasovci007 to kdybys měla nechat třeba u každých rodičů jednu konstrukci s příslušenstvím, jen proto abyste tam nemuseli vozit nový, a ještě pořídit jeden nový hlavní kočár, tak to ber...

priefi
11. zář 2018

@malecek na velkem utz by meli zkontrolovat i srdce, zkontrolovali?

priefi
11. zář 2018

@halasovci007 pozor na otocna kolecka a taky na to, kdyz je predni mensi nez zadni, tohle neni zrovna dobra kombinace do narocneho terenu. Do narocneho terenu urcite pevna, velka kola a nejlepe s nafukovacima koleckama.

halasovci007
11. zář 2018

@priefi děkuji za tip.. 🙂

sarkoc
11. zář 2018

@priefi když ono je to asi o zvyku..jeden z nejlepších kočárů do terénu je tfk (ze zkušenosti spousty maminek) a ten zrovna aretaci má...jen kdyby byl trochu hezčí na pohled 😂

bemo
11. zář 2018

@halasovci007 tak za 3000 to bych neváhala. Mít u rodičů kočarek a nemuset pokaždé skládat a vozit ten jeden je skvělá věc. A za ty peníze toho dostaneš od kamarádky opravdu hodně.

halasovci007
11. zář 2018

@bemo tak děkuji já to beru a uvidíme jak dál 🙂

1nelinka
11. zář 2018

@kikika87 ja jdu k Brezinove v pondeli🙂 tak pak dej prosim hlaseni jaka byla🙂a drzim palce at je vse v poradku🙂

sarinka_nevesta
11. zář 2018

@priefi do náročného terénu nejlíp bez kočárku :D uvíznout s kočárkem v poli v blátě a sněhu je pecka...to už nikdy nechci absolvovat :D proto radši šátek ;)

bemo
12. zář 2018

@sarinka_nevesta taky už se mi to stalo, jednou jsem se s dcerou brodila sněhovou závějí a prostě jsem kočár zapíchla do sněhu a nešlo to žádným směrem, naštěstí to bylo mimo silnice a kousek od domu, tak jsem malou vytáhla a kočárek tam nechala, manžel pak pro něj šel 🙂

tsasenka
autor
12. zář 2018

@krisatko Já si šiju mantinely do postýlky a dávám tam jenom vatelín, mám teda s vyšší gramáží a myslím, že jedna vrstva bude stačit. Nebo to můžeš dát duté vlákno "v kuličkách"

tsasenka
autor
12. zář 2018

@bemo @sarinka_nevesta Holky, vy jezdíte takové náročné terény s kočárkem? Musíte si vzít chlapa a pořádně ho zapřáhnout, aby to neuvízlo 😀

priefi
12. zář 2018

@sarinka_nevesta ja proti satkovani sice nic nemam, ale u me tudma cesta urcite nevede. Mam problematicka, bolava zada (skolioza na 3 mistech), na zada trpim uz hrozne dlouho a tim padem je satek u me pase. Ani nejsem schopna ditko dlouho nosit v naruci, po chvili me hrozne boli zada. Avsak tentokrat si chci poridit satek, ale jen jako pomocnika na schody, abych zvladla vzit mimi, korbicku kocarku a mohla jistit i syna na schodech.

malecek
12. zář 2018

@halasovci007 ano cca před deseti lety to byl jeden z top kočárků na českým trhu a ternkrát to byl fakt drahý kočárek. recenze jsou různé snad u všeho. co vím tak jediné co se lidi hádají nejvíce je ta brzda na rukojeti jestli se hýbe nebo nehýbe, ale výrobci někde uvádějí, že to ničemu nevadí a prý to tak má být. za 3000 máš super výbavu, to ber.

malecek
12. zář 2018

@priefi jj kontrolovala srdíčko, ano vše v pořádku, ale kvůli té Petrové diagnoze si chtěla být jistá, že nebudeme muset nic podstupovat.

malecek
12. zář 2018

@priefi já si chci pořídit ergo nosítko, aby mohl nosit i chlap, šátek mi navazovat nebude, to už vím teď 🙂

krisatko
12. zář 2018

@tsasenka kuličky mám, plný pytel, ale asi si nedovedu představit jak je tam sypu a pak zašívám, to bych asi musela udělat jen malinký nástřih a zašít ho ručně...?

kikika87
12. zář 2018

@malecek Já mám manducu a taky pak chceme zkusit nosit. Hlavně tedy manžel, je vhodná od cca 4 měsíců tak to už bude nějaká zatez😉😁

priefi
12. zář 2018

@malecek tak to je dobre, ze vse ok. No ja chci ten satek, aby byl skladny, nositko by zabiralo mnohem vice mista a satek by se poskladal a dal bud do prebalovacky nebo do tasky a pod podvozek. Ja mimi satkovat urco nebudu, jen ten prenos po schodech s kocarkem. Pak az bude vetsi a starsi, tak vezmu do jedne ruky kocar, do druhe mimco a syn uz bude taky vetsi a zvladne hezky chodit sam po schodech bez toho, abych mela v ocich hruzu, at mi nespadne. On uz se snazi sam, pokud se drzi zabradli, jde uz krasne, bez zabradli obcas zavravora, ale na to, ze ma 2 roky je to sikula 😊

sarkoc
12. zář 2018

Manduca je suprová, už se těším až to s ní půjde...když už bylo Elišce cca třičtvrtě roku, měla jsem jí na zádech jako batůžek, ona si spokojeně spinkala a já vařila/vytírala atd (jeden čas měla období, cca měsíc, kdy se ode mě fakt nehnula, beze mě v posteli by neusnula přes den atd, tak tohle bylo super řešení 🙂

tsasenka
autor
12. zář 2018

@krisatko Já myslím tyhle "kuličky" https://www.bavlnenysvet.cz/galanterie/vyplne/p... tohle se bude dobře cpát. Mám to nachystané na hnízdečko.

Strana