icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
malecek
4. čer 2018

@horvathova3 moc mě to mrzí 😓😓, snad se brzy zadaří a miminko se povede 😘😘

martinato1989
4. čer 2018

Ahoj holky, přesně před rokem jsem byla taky čerstvě těhotná a dnes už mám skoro 5 měsíční dcerku... tak jsem vám sem vlezla se mrknout a zavzpomínat. Zároveň vám všem moc přeji, ať mate co nejklidnější těhotenství a pak krásná a zdravá miminka ❤️ (Trosku vám to závidím,těhotenství má své kouzlo)

lazuli35
4. čer 2018

@horvathova3 je mi to moc líto 😪 brzy se z toho dostaň a přeji, abyste měli mnoho sil 😘😘😘 já jsem dnes 7+3, zítra jdu zase po týdnu na ko, mám hematom a dnes jsem měla malilinkato hnědý cucek na kalhotkách, jinak do teď nic, tak snad to mrně nevzdá 🙏

malecek
4. čer 2018

@martinato1989 děkujeme 😍

tsasenka
autor
4. čer 2018

@1nelinka Podle MS jsem zítra 7+4 a snad půjde vidět srdíčko a udělají mi rovnou odběry, jako minule. Sestřička byla dneska nějaké zmatená, asi neměla svůj den.
@horvathova3 Moc mě to mrzí, mně se to stalo při prvním těhotenství. Tak přeji, ať jsi brzy v pořádku. Brzy to přebolí, uvidíš a bude to všechno dobré. Moc na Tebe myslím.

ange_de_la_morte
5. čer 2018

@krisatko : jéé ahojky, tebe znám ze snažilek :D držím palečky ať je všechno dobrý

@horvathova3 : moc mne to mrzí :( asi to tak mělo být, držím palečky ať se co nejdříve podaří znovu a vše dopadne dobře , a břiško splaskne ... pokud to jen trošku jde najdi si činnost u které musíš přemýšlet - zaměstnáš hlavu a možná alespoň na chvilku nebudeš myslet na miminko

ange_de_la_morte
5. čer 2018

Holky tak nevolnosti u mně lepší - snažím se co nejčastěji jíst po troškách a pak je to dobrý, akorát v neděli jsme šla do práce na 6 a nějak jsem si blbě nadstavila budíka, nestíhala jsem snídani a první jídlo jsme si dala až kolem půl 12 - jak mi bylo blbě, no šílené ...

Dneska jdu k zubařce, minulý týden mi vypadla plomba, tak jsem zvědavá jestli si tu novou budu platit nebo to půjde na pojišťovnu když jsem těhotná - akorát nemám od gyndařky papír tak nevim nevim jestli to zubařce bude stačit říct

priefi
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
5. čer 2018

@priefi : tyjo , já mám gyndařku 50km - jedu tam zítra, leda se zkusím domluvit se zubařkou jestli by ji stačilo to potvrzení zítra donést dodatečně ... jinak si to asi zaplatím, jet tam a zpět 2x se mi fakt nechce

ange_de_la_morte
5. čer 2018

@priefi : no s tím jídlem jsem to fakt nevychytala, už si na to dám bacha, protože mi bylo běsně a navíc jak mám teď intenzivnější čich tak je to peklo pracovat mezi lidma

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
5. čer 2018

@priefi : tak já uvidím, v nejhorším mně těch 600 za plombu asi nevytrhne no :D hlavně abych paní zubařku nepoblila jak se mi začne hrabat v puse 😀

priefi
Autor odpověď smazal
kikika87
5. čer 2018

@tsasenka Já půjdu na první kontrolu taky přesně v 7+4. Tak dej určitě vědět co bylo vidět a tak😉

jollisek
5. čer 2018

@ange_de_la_morte držím pěsti, abys to u zubaře zvládla a aby se se zubařkou šlo domluvit, abys to nemusela platit ;)
Já jdu zítra k zubařce, tedy jen na preventivku, ale děsím se, jak mi bude hrabat v puse. Pokud by mi bylo jak dnes, tak jí tam asi pozvracím...

cerlada
Autor odpověď smazal
krisatko
5. čer 2018

@cerlada
@jollisek já jdu koncem června tak to už snad budu mít průkazku, ale taky to asi nedám. Dneska se mi udělalo zle jen pro čištění zubů

ange_de_la_morte
5. čer 2018

@priefi @jollisek @cerlada : no holky teď je mi docela dobře, tak snad to vydrží 😀 za půl hoďky vyrážím, teď jsem s dala ještě svačinu, protože pak zas nebudu moci 2 hodiny jíst, tak ať mi není špatně ... napíšu pak jestli ji to stačilo říct, nebo bez papíru ne

jollisek
5. čer 2018

@krisatko mě je právě dneska taky dost zle, tak snad to bude zítra lepší

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
5. čer 2018

@priefi my jsme právě objednaní celá rodinka, tak uvidím, když by to fakt nešlo, tak se prostě přeobjednám 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
5. čer 2018

@priefi já to hold risknu 😉

danyseq
5. čer 2018

Ahoj holky tak vás zdravím už jako vdaná paní byly to náročné dny ale vše vyšlo jen ta únava co na mě teď padla je mazec a celé dny bych prospala

ange_de_la_morte
5. čer 2018

Holky tak tu zubařku jsem ustála , ale chvílema jsem se musela hodně soustředit ... plombu jsem si zaplatila, ale říkala že když ji pak donesu potvrzení o těhotenství tak mi dodatečně peníze vrátí zpět tak dobrý ...

@danyseq : tak spi jestli můžeš 🙂 ... moc vám to spolu sluší a ta kytice je překrásná

jollisek
5. čer 2018

@danyseq to je super, že vše vyšlo, jak jste si představovali 🙂 moc ti to slušelo 🙂 teď to chce zasloužený odpočinek 😉

@ange_de_la_morte tak to je dobře, že jsi to zvládla a s doktorkou se rozumně domluvila 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana