Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahoj holky, přesně před rokem jsem byla taky čerstvě těhotná a dnes už mám skoro 5 měsíční dcerku... tak jsem vám sem vlezla se mrknout a zavzpomínat. Zároveň vám všem moc přeji, ať mate co nejklidnější těhotenství a pak krásná a zdravá miminka ❤️ (Trosku vám to závidím,těhotenství má své kouzlo)
@horvathova3 je mi to moc líto 😪 brzy se z toho dostaň a přeji, abyste měli mnoho sil 😘😘😘 já jsem dnes 7+3, zítra jdu zase po týdnu na ko, mám hematom a dnes jsem měla malilinkato hnědý cucek na kalhotkách, jinak do teď nic, tak snad to mrně nevzdá 🙏
@1nelinka Podle MS jsem zítra 7+4 a snad půjde vidět srdíčko a udělají mi rovnou odběry, jako minule. Sestřička byla dneska nějaké zmatená, asi neměla svůj den.
@horvathova3 Moc mě to mrzí, mně se to stalo při prvním těhotenství. Tak přeji, ať jsi brzy v pořádku. Brzy to přebolí, uvidíš a bude to všechno dobré. Moc na Tebe myslím.
@krisatko : jéé ahojky, tebe znám ze snažilek :D držím palečky ať je všechno dobrý
@horvathova3 : moc mne to mrzí :( asi to tak mělo být, držím palečky ať se co nejdříve podaří znovu a vše dopadne dobře , a břiško splaskne ... pokud to jen trošku jde najdi si činnost u které musíš přemýšlet - zaměstnáš hlavu a možná alespoň na chvilku nebudeš myslet na miminko
Holky tak nevolnosti u mně lepší - snažím se co nejčastěji jíst po troškách a pak je to dobrý, akorát v neděli jsme šla do práce na 6 a nějak jsem si blbě nadstavila budíka, nestíhala jsem snídani a první jídlo jsme si dala až kolem půl 12 - jak mi bylo blbě, no šílené ...
Dneska jdu k zubařce, minulý týden mi vypadla plomba, tak jsem zvědavá jestli si tu novou budu platit nebo to půjde na pojišťovnu když jsem těhotná - akorát nemám od gyndařky papír tak nevim nevim jestli to zubařce bude stačit říct
@priefi : tyjo , já mám gyndařku 50km - jedu tam zítra, leda se zkusím domluvit se zubařkou jestli by ji stačilo to potvrzení zítra donést dodatečně ... jinak si to asi zaplatím, jet tam a zpět 2x se mi fakt nechce
@priefi : no s tím jídlem jsem to fakt nevychytala, už si na to dám bacha, protože mi bylo běsně a navíc jak mám teď intenzivnější čich tak je to peklo pracovat mezi lidma
@priefi : tak já uvidím, v nejhorším mně těch 600 za plombu asi nevytrhne no :D hlavně abych paní zubařku nepoblila jak se mi začne hrabat v puse 😀
@ange_de_la_morte držím pěsti, abys to u zubaře zvládla a aby se se zubařkou šlo domluvit, abys to nemusela platit ;)
Já jdu zítra k zubařce, tedy jen na preventivku, ale děsím se, jak mi bude hrabat v puse. Pokud by mi bylo jak dnes, tak jí tam asi pozvracím...
Holky tak tu zubařku jsem ustála , ale chvílema jsem se musela hodně soustředit ... plombu jsem si zaplatila, ale říkala že když ji pak donesu potvrzení o těhotenství tak mi dodatečně peníze vrátí zpět tak dobrý ...
@danyseq : tak spi jestli můžeš 🙂 ... moc vám to spolu sluší a ta kytice je překrásná
@danyseq to je super, že vše vyšlo, jak jste si představovali 🙂 moc ti to slušelo 🙂 teď to chce zasloužený odpočinek 😉
@ange_de_la_morte tak to je dobře, že jsi to zvládla a s doktorkou se rozumně domluvila 🙂