icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
semmi
5. čer 2018

Ahoj holky, tak ja jsem od vcera doma na neschopence. Sla jsem k doktorce vcera a hned mezi dveřmi se zhrozila, jak jsem cela zelená. 😹 Ve ctvrtek jdu na krev. Tekze to se asi poblindim jak šakal. Byt na lačno. U dcerky jsem mela také extrémní nevolnosti. Trnkrat moč byla hraniční skrze aceton. Tedka zatim dobry. No snazim se pít, ale jediné, co v sobě udržím je studená Cola. 😩🙊🙈

priefi
Autor odpověď smazal
danyseq
5. čer 2018
jollisek
5. čer 2018

@priefi díky 🙂

janinak85
5. čer 2018

@danyseq gratuluji, my jsme do toho na podzim 2016 taky praštili, když jsem měla prcka už tři měsíce v bříšku😊

janinak85
5. čer 2018

Tak dnes na kontrole všechno úžasný, fazolka je vidět krásně i se srdíčkem. 😍 Strašně moc mě potěšilo, že doktorka při zjištění, že stále kojím, pochválila, že je to super. To mi spadl kámen ze srdce. Za 14dní na další ko a už dostanu průkazku.
Zatím jsme to řekli jen manželovo mamce. Chtěla bych na oznámení všem počkat až po prvotrimestrálním screeningu, to bude v půlce července. Snad to vydržím.😁

maximaty
5. čer 2018

Dnes 8+3... miminko predpisove roste podle tabulek.. jen mě trápí spineni a dost mě to psychicky vyčerpává... včera jsme byli v nemocnici, no byl tam malý hematom, dnes na prohlídce byl ještě ale mizí... a dostala jsem konečně Mutterkindpass ❤

danyseq
5. čer 2018

@janinak85 děkuji no já v 9tt ale bylo to krásné

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
5. čer 2018

@danyseq Moc vám to sluší, gratuluji 🙂

tsasenka
autor
5. čer 2018

Ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole, ale dítko mám trochu větší. Jsem 7+4, ale doktor řekl, že je to větší, určitě už ukončený 8. týden. Vzali mi všechno, co se dá otestovat a za 2 týdny jdu do poradny a dostanu průkazku. Tak jsem šťastná, jak blecha 🙂
Řekla jsem to své 9leté dceři a radost nemá vůbec, je naštvaná, že bude muset pomáhat. Tak trochu jsem z toho smutná, za to ta 2 letá se těší.
Jen jsem asi pro okolí divná, že budu mít 3 děti

jollisek
5. čer 2018

Holky, jsem ráda, že Vám všem dopadly ty kontroly dobře 🙂

@tsasenka proč bys měla být divná, že budeš mít 3 děti? vždyť to přece není nic tak ojedinělého a hlavně je to jen a jen tvoje věc 😉 a s tou reakcí starší dcery - ono jí to jistě brzo přejde a bude se těšit na dalšího sourozence, uvidíš 😉

semmi
5. čer 2018

@priefi to už jsem zkoušela a nic moc. Po pár locich už se mi to eklovalo v krku 😥

alubif
5. čer 2018

Ahoj holky, jsem taky lednovka, ale vzhledem tomu, že je toto veřejná diskuze a je vidět pro všechny uživatele MK včetně nepřihlášených, nechce se mi sem přispívat. Zajímalo by mě v čem vám nevyhovuje oficiální termínová skupina - kde k danému dotazu či přízpěvku se řadí odpovědi přehledně pod sebe? A v čem je pro vás tato diskuze lepší? Mě v diskuzi příjde, že primární přízpěvek se tu strašně tězko dohledává... Je ovšem zvláštní, že to tu žije víc jak v termínové skupině... 😀

sarkoc
5. čer 2018

Hezký večer, rada bych se přidala...dnes potvrzeno srdíčko, 8+2tt, TP 13.1....rodit budu nejspíš opět v HK, nepotkame se tam třeba s někým? ☺ Jinak mám od začátku tehu mírné nevolnosti, ale nic dramatického, a jsem šíleně unavená. Bříško uz mám dost vidět, ale snažíme se před rodinou ještě tajit, chtěla bych vydržet ještě tak měsíc, tak snad to nepoznají, pár kamaradek uz to ale poznalo 😕 Už máme Elisku, které budou v říjnu tři roky a jednoho andilka 😍

kesinka2406
5. čer 2018

@maximaty jee gratuluji ja mam o den driv predpokladny termin porodu 11.1.2019

kesinka2406
5. čer 2018

@sarkoc gratuluji ,ja TP 11.1.

ange_de_la_morte
6. čer 2018

@semmi : nebo mi dělá dobře i studený černý čaj ... drž se, mi je blbě jen některé dny a mám dost, včera v práci zase peklo, chci vydržet přes prázdniny v práci, je nás málo tak ať se holkám nemusí porušit dovolené

ange_de_la_morte
6. čer 2018

@maximaty : je úžasné jak už takhle brzo je krásně vidět miminko - prostě tvořeček s ručičkama a nožičkama 🙂

ange_de_la_morte
6. čer 2018

@tsasenka : divná že budeš mít 3 děti ? to oni jsou divní, nevidím na tom nic špatného, spíš mám poslední dobou pocit že hodně potkávám rodiny se 3 dětmi , já jsem ze tří dětí, manžel taky, přijde mi to prostě normální ... dokonce bych řekla že 3 děti mi přijde normálnější než dvě ( přirozenější pro mně) ... myslím že starší dcera potřebuje víc času aby to strávila, ale určitě se to poddá

ange_de_la_morte
6. čer 2018

@alubif : no mi přijde diskuze lepší z toho důvodu že nejde o primární príspěvek a odpovědi ale prostě o pokec, každý reaguje na co chce ... nemám ráda skupiny protože musím rozklikávat komentáře pod každým příspěvkem abych se podívala kdo k tomu co napsal ... tahle když se podívám ráno v 8, večer si pročtu jen co psaly holky od té 8.ranní kdy jsem naposledy něco napsala já ... a že je to veřejné ? nemám nic tajného, pokud si někdo cizí chce přečíst o tom jak blinkám , tak prosím, nevím co by z toho měl 🙂... toť můj názor

tsasenka
autor
6. čer 2018

Holky,je to reakce okoli.Kdyz jsem cekala 2.mimi tak reakce jako,ses nechala zbouchnout,nehoda,co? Nebo poznamka,ze se moc mnozime.Je to od nich hnusne a byly to poznamky od chlapu.Nechci vedet,co bude ted.Treti jsme chteli a protoze se nemam kam vratit do prace,chtela jsem mit 2 deti po sobe

tsasenka
autor
6. čer 2018

@alubif Nepisu nic tajneho.A ze si nekdo precte,ze chodim na kontroly,je mi spatne a tak,co z toho ma? Navic je to ve vsech skupinkach stejne.Jen se to lisi terminama

kikika87
6. čer 2018

@tsasenka Mě to přijde úplně normální, že budete mít tři děti? Nedelej si z toho vůbec hlavu ! Třeba ti závidí. Jinak k te kontrole, jak je možné, že je mimisek o tolik větší?? Ale jako super, jsem zvědavá jak ve stejném dní dopadnu na první kontrole já 😉

iva_kucerova
6. čer 2018

Ahoj holky, tak včera na ultrazvuku. Byla jsem z toho trochu špatná, měla jsem být 8+1 a podle ultrazvuku 7+3, přitom zezačátku to hezky odpovídalo, tak doufám, že to moje neustálý zvracení prcka nějak neohrozí☹. Má jen 11 mm. Ivanka měla v 7+5 14,3 mm.....ach jo, zase to moje porovnávání.... Ale srdíčko tluče jako o závod. Termín porodu zhruba 14.1.2019:-)

iva_kucerova
6. čer 2018

@tsasenka Divná? Mně to přijde krásný. Já bych asi 3 děti nezvládla, ale obdivuju každýho, kdo do toho jde. Je to něco, co má smysl. Moje tchýně taky nechápe lidi, který maj 3 děti, ale je to spíš tím, že si dřív nežili zrovna v pohodě, životní úrověň byla jinde a teď už se taky dá žít jinak, jsou jiný možnosti a všechno se víc točí kolem dětí, dřív to byl hladovej krk navíc, to už snad teď vymizelo.

malecek
6. čer 2018

@tsasenka já jsem taky že 3 dětí a nikdy jsme divní nebyli,ani jako hladové krky jsme nebyli. Tak na to kašli a užívej si to štěstí.

malecek
6. čer 2018

Můj názor na více dětí je ten, že jich může mít každý kolik chce, jen by je neměli mít lidé kteří si pořizují plno dětí bezhlavě aniž by je uměli všechny uživit a poskytnout jim vše co si zaslouží. Moje mamka je ze sedmi dětí a děda chodil do dvou práci a po fuskach aby všechny uživil a měli se na tu dobu dobře.

sarkoc
6. čer 2018

Mě už víc dětí než 2 přijde skoro častější, alespon v mém okolí...manžel je ze 4 dětí, švagrová má tři, druhá švagrová chce 4, my chceme 3, spousta kamarádů má dvě a třetí čekají...a i na výletech atd mi přijde, že potkávám spíše rodiny s více dětmi 🙂 Je to jen vaše věc, na co se cítíte a pro kolik dětí se rozhodnete, do toho nemá nikdo co mluvit ;) Mamka když jsem čekala dcerku (první dítě) přišla s tím, že nechápe, jak si do dnešní doby může někdo pořídit dítě, když to tu za chvíli zaplaví muslimové atd...no, co na to jako říct, že? :D Teď by pro malou udělala cokoli samozřejmě a myslím, že už si to bez vnučky neumí představit. Uvidíme, jaká bude reakce u druhého :D

Strana