icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
6. čer 2018

@priefi : nene nešpiním, no čárky sílily postupně to přiznávám ... no snad to bude dobrý

@crazy_girl3 : to asi ne 🙂 v rodině je nemáme, bychom byli raritka, ale byla by to rozhodně sranda o tom žádná 😀

@krisatko : já měla poslední MS 24.4. tak podle ní jsem 6+1 dneska, já vím že to může být ještě brzo, ale přece jen kdyby už bylo vidět miminko lépe byla bych klidnější

sarkoc
6. čer 2018

@ange_de_la_morte Věřím, že to bude i u vás dobré...já měla v 5+6tt jen gestační váček se žloutkovým obalem a včera 8+2tt už krásné mimi se srdíčkem 🙂

sarkoc
6. čer 2018

@ange_de_la_morte ale věřím, že bys byla klidnější...já se po té minulé kontrole málem rozbrečela, protože u první dcerky v 5+4tt už bilo srdíčko a najednou v 5+6tt nic? I když doktorka říkala, že je vše OK, radši jsem počítala s tím, že nic...naštěstí včera dobré 🙂

jollisek
6. čer 2018

@priefi ústní vodu i sonický kartáček používám...já to měla i v prvním těhu, že mi takhle hodně krvácely dásně, hlavně v prvním trimestru...věřím, že se to zas zlepší, až přestanou ty nevolnosti a nebude se mi při každém čištění zubů zvedat žaludek

semmi
6. čer 2018

@iva_kucerova u nas plod taky neodpovida. Nejdriv o txden, ted o 5 dní je mladší nez dle výpočtu od poslední MS. Ale vse je údajně v poradku. 😲

semmi
6. čer 2018

@jollisek u me take podobne. Plod je mladší pry o pet dní. Jinak je vse v naprostem poradku.

1nelinka
6. čer 2018

@ange_de_la_morte neboj se urcite bude vse ok..ja jsem to mela hrozne zmateny u prvniho tehu mela jsem posunutou ovulaci a mudr tam nic moc nevidela..v 6tt me dokonce poslala na revizi ale jeste pred tim mi vzaly krev a zjistily ze mam hormon hodne vysoky tak jsem tam jeste sla v 6+4 a uz bilo srdicko a ted je tomu srdicku 16mesicu

ange_de_la_morte
6. čer 2018

Holky díky za uklidnění ... zkusím nad tím nepřemýšlet , příští týden jedeme na 4 dny do Jižních Čech tak třeba vypnu a hlavně zrelaxuju a pak už na kontrole bude něco vidět

semmi
6. čer 2018

@ange_de_la_morte to vyzkouším, diky za tip. No pro mě byly posledni dny ted v praci opravdu peklo. Ke konci jsem vzdy odpocitavala minuty. Ja si myslim, ze jelikoz jsem ve zkusebce, tak me asi vyhodí, ale uvidíme. Ja prodávala letni obuv v ibchodnim centru. Mela jsem tam stanek. Takze bez moznosti si sednout, protože by me to tam rozkradli =-D

ange_de_la_morte
6. čer 2018

@semmi : uvidíš, třeba tě nevyhodí ani tak .. .a když budeš to řešit za 3 roky , miminko je stejně přednější pokud máš ,, co do huby,,

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
6. čer 2018

@priefi tak to musela byt neco,tak drzim pesti,aby se ti to tentokrat vyhnulo😉

lazuli35
6. čer 2018

@iva_kucerova já byla na kontrole včera a ikdyz bych podle ms měla být 7+4, tak mimi odpovídalo 6+2. Dr. říkala, že to vypadá, že je o týden mladší, takže pozdější ovulace, není na tom nic neobvyklého bych řekla. Takže se neboj a věř mrněti 😉❤
A už jsme měli srdíčko, pěkně pravidelně tlouklo 😍 všem gratuluji ke zdařeným kontrolám, jen tak dál! 😚

crazy_girl3
7. čer 2018

@ange_de_la_morte mě taky za rok končí smlouva a strašně nerada bych o tuhle práci přišla, protože já doslova miluju a máme tu fantastický kolektiv, ale to dítě je přednější. Práce se vždycky nějaká najde.

Mě celou nic i do teď poměrně ostře píchá v pravém podbříšku. V noci mě to budilo, ale zase nechci stresovat. Nekrvácím nic....pokud to nepřestane, chtě nechtě budu muset k dr....inak včera jsem prospala 2 hodiny odpoledne a večer v 9 zase spát. jsem úplně ko. Teď v práci taky sedí a přemýšlím jak neusnout. Nemít takový fofry a důležitý schůzky, tak beru home office a prospím den

arielka222
7. čer 2018

Ahoj holky. Zatím tady jen pokukuji. Dle testu bych mela byt tehu. Poslední ms 26.4. Je to teda šok ptz mám doma 8 měsíčního raracha a v planu bylo vyrábět druhé az v zimě 😂 tak uvidíme jak to dopadne. K dr se zatím nechystám až tak za 3 týdny, zatím je to brzo a může se stát cokoliv. A to sem se těšila ze si užiju léto 😂😂

ange_de_la_morte
7. čer 2018

@crazy_girl3 : tak jestli je to vysněná práce tak chápu že se ji chceš držet zuby nehty, snad tedy i oni chápou tvé kvality a počkají si na tebe , já svou práci moc ráda nemám , k té vysnění musím první dostudovat , kvůli prvnímu těhotenství jsem to o kousek odsunula, pak kvůli rekonstrukci, teď jsem si zase dala přihlášku do zpět protože se nám 2 roky nedařilo druhé, no nicméně uvidíme , nějak to ten život vymyslí a svého snu se nevzdávám :D A k tomu spaní - jo taky bych spala kudy chodím, hlavně to na mně doléhá po obědě - to jsem úplně mrtvá a zrovna to je ta doba kdy si nespočnu ani na chvíli

ange_de_la_morte
7. čer 2018

@arielka222 : šak léto si třeba užiješ i tak ne ? 😀

arielka222
7. čer 2018

@ange_de_la_morte no naštěstí budu ještě bez bricha. Minule léto jsem byla jak velryba už ptz malej je zarijovej. Ale jo máme v plánu dovolenou za měsíc a v září letecky. Jen se modlím ať mi není zle ptz se synem sem zvracela až do 22tt.

crazy_girl3
7. čer 2018

@ange_de_la_morte já jsem měla poměrně jasnou představu o své kariéře, ale po anrození prvního syna, mi to bylo úplně jedno. Říkala jsem, že půjdu klidně prodávat do Lidlu, že je to jedno, že záleží jen na tom, aby on byl šťastný a spokojený. To, že jsem našla tuhle práci byla náhoda a jsem moc ráda

ange_de_la_morte
7. čer 2018

@arielka222 : tak snad to bude dobré , říkej si že první těhotenství jsi prozvracela, tak to druhé bude bez toho 😀

ange_de_la_morte
7. čer 2018

@crazy_girl3 : tak potom přeju aby si tě tam nechali, a kdy ti končí zkušebka ? nebo máš smlouvu na dobu určitou ?

arielka222
7. čer 2018

@ange_de_la_morte snad jo. 😂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
7. čer 2018

@priefi koukam,ze mas vtipneho doktora 😂

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
7. čer 2018

@priefi ja mam ted taky doktorku, predtim vzdy doktora, a musim rict, ze to pro me byla take celkem prijemna zmena

crazy_girl3
7. čer 2018

@ange_de_la_morte
@priefi nastoupila jsem jako zástup za mateřskou, který končí 8/19. Nicméně na té pozici, na kterou jsem nastoupila, už skoro rok nejsem, ale smlouvu změněnou nemám. Já mám takovou práci, že ji prakticky můžu dělat i z domu s tím, že člověk 1x-2x týdně se otočí v práci, kterou mám 10min autem od domu. Upřímně ybch ráda pracovala i na amteřské, pokud to půjde. Se synem jsem po půl roce začala taky pracovat, protože j´bych se doma zbláznila, takže snad to takto půjde

semmi
7. čer 2018

Ahoj holky, tak jaky mate dnes den? Ja byla na krvi a uz dostala prukazku. Dnes je plod menší jen o tri dny oproti posledni MS. Mrnou sel pekne zmerit konecne. Jinak jsem teda pul kila zhubla. Ale to je jeste dobry, u dcerky jsem po 14.dnech mela dole skoro tri kila. V moci mam akorat leukocity, takze vudu vice hlídana. Ale ja piju malo i netehotna, natoz teď, když mě je zle ze všeho, kromě Coly. A predbezny termin porodu he 4.1. 2019 u dcerky byl predbezny termin 7. a 8.1. 2015 nakonec se narodila dvanáctého ledna. Takze jsem zvedava, jaky terminek si vybere tento raubíř. Ale jiste je, že narozeniny budou slavit nejspise společně. 🙈😹🎉

malecek
7. čer 2018

Ahojte, včera jsme to byli říct pritelovým rodičům a reakce super.

Strana