Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@tsasenka ryby můžeš úplně v pohodě. Jen by se neměl tuňák, je v něm hodně rtuti. A nejvhodnější je losos 🙂
@arielka222
@ange_de_la_morte se synem jsem to měla snad dvě měsíce a pak to přešlo, ale je to šílené...já ryby miluju. A těším se k moři na mořské plody, tak snad v omezeném množství si budu moc dát
@priefi ja si to take prave myslela,ze se nesmi ani pit a kdyz jsem asi pred rokem byla na nejakych naberech,tak mi sestra vynadala,ze jsem se mela napit alespon trochu vody,ze se to pak blbe nabira.tak jsem si to pak i hledala a je to tak,clovek by se mel napit vody...a ted mi to i sestricka rikala,ze se mam napit vody nez tam pujdu
Holky,je vam dneska taky tak zle?me je hrozne na zvraceni a hlava se mi mota,jak kdybych vypila flasku tvrdyho,hruza...😢
@jollisek jj!!!! Ráno jsem se poblila, hlava se mi motá a mám pocit, že si pobliju počítač, jak mi je zle
@crazy_girl3 ja prave nebliju,jen mi je blbe a na zvraceni,ale obcas si rikam,ze by bylo lepsi se pozvracet...dnesek je zas lahudka teda...
@priefi já to mám potvrzené od 3 lékařů s tim tuňákem 🙂 ale osobně si myslím ze by se mělo jíst všeho s mírou. Minule tehu sem si klidně dala paštiku i hermelín a skleničku vína a pohoda. Když se ty nevyhovující potraviny neji po kilech tak by to měl být v pořádku ;)
@priefi Mam taky jine priznaky nez u dcerky, je mi spatne uplne jinak, ale neustaly hlad mam stejny. :D Citim se na chlapecka, protoze jsem otehotnela v dobe, kdy uz jsem si myslela, ze to neni mozny :D Tak to vidim tak, ze to musela stihnout jedine ta rychla klucici spermie. Ale u dcerky jsem byla taky presvedcena, ze je to kluk. Pracovni jmeno mela Branimir (pichla jsem se zavrenyma ocima do kalendare, ne ze bychom takove jmeno chteli skutecne dat) : D
A co se týká pocitů tak já to cítím na holčičku, u syna jsem se pocitově strefila. U syna jsem maso nemohla ani cítit, syrové obzvláště, teď mi nevadí vůbec tak uvidíme.
Ryby miluju, zatím moc nejím ale mám hroznou chuť na lososa,tak asi udělám
@malecek ja jdu v pondeli a taky si chci blesknout aspon monitor..teda pokud bude delat ultrazvuk. Pri dcerce utz nemela, delali mi za cele tehotenstvi jen 4 dohromady, vcetne screeningu. Ted si poradnu prevzala jina doktorka, tak snad. : )
Ja budu platit za screening kolem 500,- , zajimavy je, ze 3 roky zpatky jsem neplatila nic. Akorat za fotku chteji v gennetu 150,-
U prvního jsem od začátku věděla, že to bude kluk a byla to holka🙂. Teď zvracim (dneska ve školce rozloučení se školáky a já to nevydržla do konce a musela jsem běžet na záchod - bylo mi blbý vytahovat igelitku🙂), je mi na omdlení, motam se, bolí mě hlava....vidim to na kluka. Manžel je přesvědčenej, že to bude zase holka....
Tak holky aby toho nebylo málo když já stále ležím v nemocnici tak nejmladší synator včera spadl a dnes zjistily že má zlomenou ruku v lokti a zítra jede do Prahy na operaci... Už sem zralá na prášky ☹

@crazy_girl3 : je to pakárna no, už aby jsme se přehouply do druhého trimestru - u syna pak únava přešla a naopak jsem měla energie na rozdávání - doufám že to bude stejně
@tsasenka : mořské ryby se nedoporučují ve velkém myslím kvůli jódu ... nicméně u nás je ryba 2-3x týdně a asi na tom nic měnit nebudu - syn jiné maso moc nechce, země kde mají moře to nikdo neřeší - kamarádka bydlí na jihu Francie a byla překvapená když jsem říkala že u nás se mořské ryby tolik nedoporučují v těhotenství , oni je jedí úplně normálně a mnohem častěji než my