icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
13. čer 2018

@crazy_girl3 : je to pakárna no, už aby jsme se přehouply do druhého trimestru - u syna pak únava přešla a naopak jsem měla energie na rozdávání - doufám že to bude stejně

@tsasenka : mořské ryby se nedoporučují ve velkém myslím kvůli jódu ... nicméně u nás je ryba 2-3x týdně a asi na tom nic měnit nebudu - syn jiné maso moc nechce, země kde mají moře to nikdo neřeší - kamarádka bydlí na jihu Francie a byla překvapená když jsem říkala že u nás se mořské ryby tolik nedoporučují v těhotenství , oni je jedí úplně normálně a mnohem častěji než my

arielka222
13. čer 2018

@tsasenka ryby můžeš úplně v pohodě. Jen by se neměl tuňák, je v něm hodně rtuti. A nejvhodnější je losos 🙂

crazy_girl3
13. čer 2018

@arielka222
@ange_de_la_morte se synem jsem to měla snad dvě měsíce a pak to přešlo, ale je to šílené...já ryby miluju. A těším se k moři na mořské plody, tak snad v omezeném množství si budu moc dát

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
13. čer 2018

@priefi ja si to take prave myslela,ze se nesmi ani pit a kdyz jsem asi pred rokem byla na nejakych naberech,tak mi sestra vynadala,ze jsem se mela napit alespon trochu vody,ze se to pak blbe nabira.tak jsem si to pak i hledala a je to tak,clovek by se mel napit vody...a ted mi to i sestricka rikala,ze se mam napit vody nez tam pujdu

priefi
Autor odpověď smazal
jollisek
13. čer 2018

@priefi budu na tebe zitra myslet,abys to zvladla v pohode 😉

krisatko
13. čer 2018

@priefi já to vidím na holku. Tocomam te jsem s dominickem neměla vůbec - nevolnosti, zvracení, mastná pleť atd. Je to hrůza.

jollisek
13. čer 2018

@priefi jinak ja mam tedy pocit,ze to bude zase kluk, i kdyz to tehu je trochu jine. Ale je mi to v podstate jedno - kluk nebo holka, hlavne ze bude zdrave ☺

jollisek
13. čer 2018

Holky,je vam dneska taky tak zle?me je hrozne na zvraceni a hlava se mi mota,jak kdybych vypila flasku tvrdyho,hruza...😢

crazy_girl3
13. čer 2018

@jollisek jj!!!! Ráno jsem se poblila, hlava se mi motá a mám pocit, že si pobliju počítač, jak mi je zle

jollisek
13. čer 2018

@crazy_girl3 ja prave nebliju,jen mi je blbe a na zvraceni,ale obcas si rikam,ze by bylo lepsi se pozvracet...dnesek je zas lahudka teda...

cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
arielka222
13. čer 2018

@priefi já to mám potvrzené od 3 lékařů s tim tuňákem 🙂 ale osobně si myslím ze by se mělo jíst všeho s mírou. Minule tehu sem si klidně dala paštiku i hermelín a skleničku vína a pohoda. Když se ty nevyhovující potraviny neji po kilech tak by to měl být v pořádku ;)

radullah
13. čer 2018

@priefi Mam taky jine priznaky nez u dcerky, je mi spatne uplne jinak, ale neustaly hlad mam stejny. :D Citim se na chlapecka, protoze jsem otehotnela v dobe, kdy uz jsem si myslela, ze to neni mozny :D Tak to vidim tak, ze to musela stihnout jedine ta rychla klucici spermie. Ale u dcerky jsem byla taky presvedcena, ze je to kluk. Pracovni jmeno mela Branimir (pichla jsem se zavrenyma ocima do kalendare, ne ze bychom takove jmeno chteli skutecne dat) : D

malecek
13. čer 2018

Ahojte, právě jsem přišla od doktora, tak zatím (klep,klep) je vše v pořádku. Fazolka má skoro 4cm, nešlo ji uklidnit jak se tam mlela. Termín mám 8.1.2019.

cerlada
Autor odpověď smazal
malecek
13. čer 2018

A co se týká pocitů tak já to cítím na holčičku, u syna jsem se pocitově strefila. U syna jsem maso nemohla ani cítit, syrové obzvláště, teď mi nevadí vůbec tak uvidíme.
Ryby miluju, zatím moc nejím ale mám hroznou chuť na lososa,tak asi udělám

malecek
13. čer 2018

@cerlada fotku jsem si udělala mobilem přímo z monitoru, sám doktor mi to navrhl,ať si to cvaknu mobilem. Jestli se papírová platí nevím, kdysi se platila. Ano už mi dal i průkazku.

tsasenka
autor
13. čer 2018

@priefi Já jsem byla 2x přesvědčená, že to bude kluk, ale máme holky. Je mi jedno, co to bude, hlavně, aby to bylo zdravé. Ale kdybych si mohla vybrat, chci svého vytouženého Mikuláška 🙂 No, v první poradně by mohl doktor vědět, u prvního jsem to věděla už před screeningem 🙂

tsasenka
autor
13. čer 2018

@cerlada Já jsem vždy platila stovku za fotku a na screeningu je "zdarma" respektive v ceně za vyšetření, stojí myslím 1 500 Kč, nebo tak nějak, jestli se to nezměnilo.

malecek
13. čer 2018

@tsasenka já budu za screening platit 1300kc pojišťovna pak proplácí

radullah
13. čer 2018

@malecek ja jdu v pondeli a taky si chci blesknout aspon monitor..teda pokud bude delat ultrazvuk. Pri dcerce utz nemela, delali mi za cele tehotenstvi jen 4 dohromady, vcetne screeningu. Ted si poradnu prevzala jina doktorka, tak snad. : )
Ja budu platit za screening kolem 500,- , zajimavy je, ze 3 roky zpatky jsem neplatila nic. Akorat za fotku chteji v gennetu 150,-

iva_kucerova
13. čer 2018

U prvního jsem od začátku věděla, že to bude kluk a byla to holka🙂. Teď zvracim (dneska ve školce rozloučení se školáky a já to nevydržla do konce a musela jsem běžet na záchod - bylo mi blbý vytahovat igelitku🙂), je mi na omdlení, motam se, bolí mě hlava....vidim to na kluka. Manžel je přesvědčenej, že to bude zase holka....

cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
malecek
13. čer 2018

@cerlada 205,Čpzp. Doktor říkal že tam se to zaplatí a na pojišťovně hned proplati. Možná to má i každé zařízení jinak.

malecek
13. čer 2018

@radullah mě dělal utz zatím pokaždé

danyseq
13. čer 2018

Tak holky aby toho nebylo málo když já stále ležím v nemocnici tak nejmladší synator včera spadl a dnes zjistily že má zlomenou ruku v lokti a zítra jede do Prahy na operaci... Už sem zralá na prášky ☹

Strana