icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
13. čer 2018

@danyseq moc se drž my už chodíme po zlomenině rehabilitovat. Syn si zlomil ruku 1.5. a taky ho hned operovali. V ten den jsem naposledy vypila slivovici na jeho zdraví.

zavodnice
13. čer 2018

Myslím, že po dnešní kontrole už se k vám můžu připojit. 7+3 tt, srdíčko tam je, 10,5 mm.

danyseq
13. čer 2018

@malecek děkuji no taky sem zralá na panáka ale v nemocnici moc možnost není 😁

jollisek
13. čer 2018

@danyseq ježiš,to je mi líto, tak se hlavně drž...víš co se říká, když se něco se.., tak pořádně...😒

malecek
13. čer 2018

@danyseq tak si dej na zdraví čajík nebo co tam piješ, jsou to nervy, ale neboj bude dobře.

malecek
13. čer 2018

@jollisek joooo to bohužel platí.

krisatko
13. čer 2018

@jollisek taky mi dnes bylo hůř než jindy, naštěstí už vím jak na to dva kousky pečiva, voda, dva kousky pečiva, voda ... a tak se prokoušu až k relativně slušnému stádiu když už vím že zvracet nebudu

krisatko
13. čer 2018

Ke screeningu: neplatila jsem ho ve fakultní nemocnici v olomouci a taky to vyšetření za to stálo. Za..... nebudu sprostá. Byla tam nějaká blbka, která neuměla ani pracovat s ultrazvukem, všechno strašně dlouho hledala a stejně nenašla, pořád si volala na pomoc jinou doktorku a nakonec to stejně po... a napsala tam že je všechno ok a přitom nebylo a několik jiných gynekologů mi potvrdilo, že to v tom 13tt už bylo určitě rozpoznatelné a tím pádem jsem měla jít k potratu hned. A ne ve 22tt rodit. Takže letos jdu rozhodně do soukromého zařízení, kde vím, že pracuje kapacita a ráda si těch 1500 zaplatím, i kdyby to pojišťovna neproplácela

tsasenka
autor
13. čer 2018

@danyseq To je mi moc líto ☹ Přeji, ať se mu ručka brzy zahojí a jste všichni spolu doma. Bude to dobré, uvidíš 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
malecek
13. čer 2018

@krisatko to já rozhodně taky, ikdyby to nepropláceli, sestra byla těžce nemocná,ale ne vrozená vada.

jollisek
13. čer 2018

Ja budu za scr. platit 1000,-, pojistovna by to mela uhradit a i kdyby ne,stejne bych to zaplatila

jollisek
13. čer 2018

@priefi sezeni na podlaze v posledni dobe praktikuji snad kazde rano,kdyz vstanu 😂 minule me videl manzel,jak sedim v kuchyni na zemi a divil se,co tam delam 😁

jollisek
13. čer 2018

@krisatko tak to máš fajn, že už to máš takhle vychytané, já bohužel ještě na žádnou vychytávku nepřišla, nic nepomáhá, tak to musím nějak přetrpět....

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
kreveta1
13. čer 2018

@cerlada holka zlatá, buď v klidu.... žáha mne pálí jako prase, co sním to vyhodím ... jsem takový průtokáč :D ale beru to statečně. Můj přítel říká: je ti blbě ?? To je dobře, alespoň je vidět že prcek roste :D :D

sarkoc
13. čer 2018

Já bych platila za fotku 50 Kč, ale nenechávám si je dělat, přijde mi to zbytečné, ty dvě, co mám s dcerkou ani nevím, kde skončily, stejně tam nic není vidět...screening bude za 1500 myslím, s první dcerkou jsem nebyla, nechali bychom si jakékoli mimi (což ted s leckterou vadou taky, jen ty syndromy neslučitelné se životem déle naž cca měsíc po porodu bych asi měla jasno), jestli proplácí pojištovna jsem nezjištovala, nikdy jsem ty výhody zdr.poj.nějak nevyužívala...

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
13. čer 2018

@priefi je nějaký Pataův a Edwardův syndrom (nevím, jak se to přesně píše) a na ten by se přijít mělo...naštěstí jsou ale mnohem méně časté než Down

mirka_ch
13. čer 2018

Ahoj holky, koukam, ze jsou tu dve skupinky lednovek 2019. Tak tedy napisu i sem, cekam 4. miminko, TP mam 4/1 (dnes 10+5) a zatim vypada vse dobre. Nic mi nastesi neni (nikdy nebylo), tak uz se tesim ze skoro ukonceneho 1. trim...

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
13. čer 2018

@priefi já se snažím si nic jiného nepřipouštět...teď se to říká, že by si člověk nechal i Downa (pořád si to myslím), ale pak to rozhodnutí by bylo teda šílený...ale manžel je pro opět ani nejít na testy, ten prostě z náboženských důvodů potrat nepřipouští...nakonec tedy souhlasil, že v případě toho E. nebo P. syndromu a podobných vad je to asi jasné, že je zbytečné dokončovat těhotenství...(a pak třeba v případě znásilnění atd, že je to také na té ženě, není zase tak striktní v tomhle)...a já s ním tedy i celkem souhlasím...nicméně to rozhodnutí bych zažít nechtěla, pak v tu chvíli se na to určitě člověk kouká úplně jinak :/

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
13. čer 2018

@priefi U nás je to rozhodnutí nechat si i postižené mimi asi hodně dané tím, že kamarádi měli úplně zdravého chlapečka a ve dvou letech mu zjistili SMA, dost šílená nevyléčitelná nemoc...pak už se člověk samozřejmě rozhodnout nemůže a může to jen přijmout 🙂

semmi
13. čer 2018

@mirka_ch ahoooj. Mam stejný termin porodu =D

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
13. čer 2018

@priefi my se radši moc nevyptáváme...ted je snad zařadli do nějakého zkušebního programu nového léku, co testují a prý už to pár dětem s touto diagnózou pomohlo (tzn nehoršilo se to)...ale má myslím ten druhý nejhorší stupeň, jezdí na vozíčku a vypadá tak nějak permanentně hodně unaveně, i když si umí normálně pěkně hrát a vypadá jako veselý kluk...známe ho od malinka, je to strašné :/ http://zdendaadrak.cz/about/

sarkoc
13. čer 2018

Na těch FB stránkách co tam je odkaz je toho případně mnohem víc 🙂

Strana