icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
15. čer 2018

@priefi taky jsem si toho všimla. Asi nám bude mazat nevhodné příspěvky 😂😂😁😁

danyseq
15. čer 2018

@tsasenka jj přesně to se snažím mužovy vysvětlit kdyby se cokoli dělo tak Sednu a zavolám mobil mám pořád u sebe
@krisatko já jsem dnes 10+0 muž by byl nejradši kdybych byla jen doma :-/

tynka75
15. čer 2018

Holky tak já jsem po kontrole, mimi má 3cm a začínám 11 týden bez jakýkoliv obtíží 🙂 Volala jsem si na screening a jsem objednaná 5.7. dřív neměli volno, je to ted natřískané kvůli dovoleným. Tak ať se vám všem daří 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
danyseq
15. čer 2018

@priefi to mě občas taky ale vždy pak někde Sednu pití mám pořád u sebe a sladkou tyčinku taky jelikož mám hodně nízký tlak ale když se cítím v pohodě tak mám vždy couravou a to je třeba dvouhodinová prochazka

krisatko
15. čer 2018

@danyseq to bych já osobně nedávala. Minulé tehu jsem spinila od 5+6 a stejně jsem na neschopenku nešla, skončilo to v 7+3 zamlklým, ale určitě to nebylo tím, že bych neležela, vždy o víkendu jsem se ani nehla. Tam bylo v prostě něco špatně od začátku. Den po revizi už jsem byla zase v práci

priefi
Autor odpověď smazal
kreveta1
15. čer 2018

Ahoj holky. Je tady nějaka maminka z okolí Rokycan ? 🙂

danyseq
15. čer 2018

@priefi děkuji no já dnes vyrazila do města pokožka po kramech tu a tam si dala něco dobrého a strašně sem si to užívala že mě nikdo nehlídal a neříkal co můžu a co nemůžu... Cítila sem se fajn ale samozdrejme sem si vyslechla poznámky jak od tchyně tak od muze.... Ale myslela sem si něco o ...... A sem spokojená že ještě nejsem úplně neschopná a zvládnu aspoň nakoupit 😂😂😂😂😂

priefi
Autor odpověď smazal
danyseq
15. čer 2018

@priefi 😂😂😂😂 no asi tak

breberushka
Autor odpověď smazal
denushka130
16. čer 2018

Holky, pisi i sem, kdyby mel nekdo zajem. Mame i fcb skupinku, tajnou - nelze vyhledat a pridat se lze pouze pomoci pozvanky od spravce. Pokud by nekdo chtel za nama, tak mi nechte zpravu s e-mailem, ktery pouziva take na fcbku a poslu pozvanku 🙂

tsasenka
autor
16. čer 2018

@priefi No, já z porodnice nepospíchám, až nás pustí, tak nás pustí, ale v té Anglii je to takové rychlé. A toho moderátora, já nevím, založila jsem skupinku a pak mi přišla zpráva, že jsem dostala roli moderátora.

Holky, ale já nemám v plánu nic mazat, to opravdu ne. Jen mi toho moderátora přidělili.

@danyseq Poznámky od tchýně, já je radši ani neposlouchám 😀

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
16. čer 2018

Holky, já vím, že je ještě hodně brzy něco chystat, ale až budu vědět pohlaví, chtěla bych si pro mimčo ušít hnízdečko. A protože, než já se k tomu dostanu, musím začít brzo 😀 Měla jste ho někdy některá?

sarkoc
16. čer 2018

Mě třeba včera přišlo ve zprávě, jestli nechci nějakou skupinku moderovat, ale asi to odmítnu, chci omezit svou aktivitu na koníkovi zase, ted jsem to nějak přeháněla :/

1nelinka
16. čer 2018

@tsasenka ja mela hnizdecko ale nechavala jsem si ho sit..bylo k nezaplaceni cely den v nem mala lezela na sedacce a v noci ho mela v postylce..vyuzivaly jsme ho tak do 8 mesice...

myskaq
16. čer 2018

@krisatko no ja to tady uz zminovala 😂😂

myskaq
16. čer 2018

@tsasenka hele, jako ja kdyz jsem
Cekala malou tak jsem se strasne bala tady rodit a prave me odrazovalo to ze po porodu te dokazou propustit i tu noc hned. Coz mi pak bylo dokonce u nabizeno nakonec jsem sla druhy den. Kazdopadne i kdyz ten pristup tady Je odlisny, tak musim rict ze jako lepsi porod jsem si nemohla prat. Rodila jsem do vody a porodni asistentky tady jsou naprosto super. Strasne jsem chtela rodit v cr a bala se toh tady, no ted to mam naopak. Bojim se do cr a porodu tam ale asi je to jen tim ze je to neznama pro me. Jinak si myslim ze nijak nebezpecne to neni pokud mas komplikace u porodu tak te nepusti ale v pripade ze porod probehl bez problemu tak te propusti i s mimcem
A pak k tobe domu dochszi obden asistentka a kontroluje mimco a podobne 🙂

myskaq
16. čer 2018

@priefi to je ale asi to je o vyzkouseni ja pred prvnim porodem jsem procitala jako blba fora a cetla nespokojene maminky tady i v cr. ono az po tom zazitku a porodu jsem si uvedomila ze je blbost to soudit kdo co rika, pristup je jiny ale neprislo mi ani jednou ze bych se citila jako pristehovalec. Oni to tady tak maji berou to vice prirozeneji to tehotenstvi a porod. Nvm uvidim po porodu v cr a pak to srovnam 😀😀🤷🏻‍♀️

tsasenka
autor
16. čer 2018

@myskaq Já jsem měla porody bezproblémové. Hned jsem se chtěla zvednout a odejít, což mi nebylo dovoleno, vzali mi tašky, posadili na vozík a musela jsem se nechat odvézt na pokoj 😀 Ale u druhého porodu dostala malá horečky za víc, jak 24 hodin po porodu. Právě proto se divím, že tam propouští tak brzo.
Ale jestli jsi byla spokojená, tak je to dobře. Mě to jen tak vždycky zarazilo, že Kate šla hned domů, přijde mi to takové rizikové. Ale oni mají i "domácí péči", jak tak čtu 🙂

krisatko
16. čer 2018

Ahoj holky, já se ještě vrátím k těm screeningum. Četla jsem si různě recenze a i na dr. Vlasina jsou negativní - že je až moc chladný a profesionální a neříká pořád kde co vidí a pod. Přesto jsem se rozhodla že k němu pojedu a už teď jsem mu psala email s tím, jaké jsme měli potíže a že bych byla ráda, kdybych se dostala přímo k němu. Dnes mi od něj přišla milá odpověď, že s tím není problém, že mám sestřičce na recepci až se budu objednávat nahlásit, že už jsme domluvení a že si na mě mají rezervovat svá časy. Asi to bude dlouhe a důkladné vyšetření.

krisatko
16. čer 2018

Dva časy

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
16. čer 2018

@priefi minule jsem tam strávila cca 45 minut vcetne odběru krve při prvnim. Při druhém 3 hodiny i s plodovkou a genetikou.

Strana