icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
16. čer 2018

@priefi no tak na samotným utz jsme byli tak 15-20 minut, ale myslím si, že by to mělo trvat dýl. Vzhledem k tomu že na vady nepřišla. Takže bych to viděla tak na půl hodiny a vic

tsasenka
autor
16. čer 2018

@krisatko Já se taky objednávám k němu. A jsem moc spokojená, je to ta nejlepší péče široko daleko.

tsasenka
autor
16. čer 2018

@priefi Tady toto hnízdečko. Když jsem čekala Mianku, tak to tak nějak začínalo, ale nechtělo se mi za to dávat tolik peněz. Teď si ušiju sama 🙂
http://www.hrajemesijinak.cz/2017/07/navod-hniz...

priefi
Autor odpověď smazal
verunkadar
16. čer 2018

Ahoj, mohu se k Vám přidat? Tak jsem 6+5 dnes. Srdíčko nam krásné tluče. Ráda si písnu s vámi, vaše zkušenosti atd.

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
16. čer 2018

@priefi Víš, jako ty peníze bych za to nedala, ale když si to ušiju sama, tak si k tomu udělám i mantinel, zavinovačku a tak 🙂 Hm, už abych začala 😀

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
16. čer 2018

@priefi Podle pohlaví si objednám látku, ale teď bych prospala celé dny, tak doufám, že to brzy přejde a i ta nevolnost a budu se do toho moct pustit. Ještě musím sehnat postýlku, pro děti jsem ji měla vždy půjčenou a teď nevím, jestli si ji nebudu muset koupit.
Ale bude mi to trvat a vycpávat to budu asi vatelínem (dospod přeložený). Přece jen to bude v postýlce na matraci, takže to nemusí být zase tak moc. Tý jo, ještě ušít povlečení? To mě nenapadlo, to bude 10 m látky 😀

krisatko
16. čer 2018

@tsasenka a nechtěla bys to ušít aji nám? 😂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
nicoletaaa
17. čer 2018

Ahoj můžu se k vám přidat? Začínám 8tt. Po dvou neúspěšných KETech se nám mimco podařilo přirozeně. Máme neskutečnou radost a zároveň strach. V pátek bylo krásně vidět na ultrazvuku srdíčko. Termín máme vypočítaný na 29.1.2019

tsasenka
autor
17. čer 2018

@krisatko No,vzhledem k tomu,ze nejsem profik a jen amater,tak ani nevim,jak to bude ve finale vypadat.Ale pojd do toho se mnou 😉 Doufam,ze to do porodu stihnu usit

tsasenka
autor
17. čer 2018

@priefi Libi se mi latky www.bavlnenysvet.cz a tam maji i vypln.Ale az podle pohlavi.No,treba to budu vedet uz v patek 🙂 No, myslim si,ze mimi po porodu potrebuje kolem sebe neco,jako delohu.Proto se davaji do zavinky,aby se citilo bezpecne.Po porodu maji kolem sebe prostor,ktery v brisku nemaji.
Pojd do toho se mnou 😉

tsasenka
autor
17. čer 2018

Holky,muzou se sem vkladat internetove odkazy?Vzdy mi to vybehne,jako nahlaseny spatny prispevek.

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
17. čer 2018

@tsasenka já si umím maximálně zkrátit kalhoty a to ještě v ruce 😂😂😂

krisatko
17. čer 2018

@tsasenka jak budu na počítači tak se mrknu na ty látky. A jak to provedeme? Máme ti pak poslat penízky?

krisatko
17. čer 2018

@priefi já zkoušela test s jedlou sodou u domiska. Najdi si to na YouTube. Mě to vyšlo. A pak mi to vyšlo i podle toho či skeho kalendáře. Jenom teď to je na pomezí mezi holkou a klukem podle toho, tak musím zas cca za týden udělat tu jedlou sodou.

priefi
Autor odpověď smazal
journals
17. čer 2018

Ty jo, vy už řešíte výbavičku? Všimla jsem si, že pár holek už tu zakládá alba co už pro miminka mají, ale mě se to zdá pořád ještě riskantně brzo. Také ty, které už vybíraly kočárek a měly nakoupené dudlíky a podobné "kravinky" už mezi námi nejsou 😔😢 Já si říkám, že na nákupy je pořád času dost...
Jinak jak se máte? Mě bylo v pátek tak strašně zle... ani vodu jsem v žaludku nevydržela, byl to hrozný den. Takhle špatně mi v životě nebylo. No a v sobotu? Tůra 26 km na Sněžku a úplně v pohodě 😀 trochu nechápu, ale dobře to vyšlo. Jinak jsem asi pořád strašně nafouklá, nebo já nevím. Pořád si říkám, že TOHLE ještě nemůže být těhotenský pupík (dnes 9+5), nebo ano? Ráno ok, ale odpoledne už vypadám jak v 5. měsíci 😵

krisatko
17. čer 2018

@journals já mám třeba vybavicku ještě po prvním nepovedeneckovi. Chybí jen kočárek a vanicka a to hnízdečko. Takže já v podstatě nic nemusím dopředu

lazuli35
17. čer 2018

Ahoj holky, já jdu v úterý na kontrolu a pokud bude vše ok, měla bych být v 9.-10. týdnu, tak si prohlídnu POŘÁDNĚ konečně kalendář se jmény 😂 dřív to asi nemá cenu. I tak je to brzy a nechci nic zakřiknout.
@tsasenka taky se chystám na šití a pletení a háčkování 😍 ale to začnu asi až po 3. měsíci, mám furt obavy, aby se něco nepoto.... A zatím jsem kamarádce upletla pro mimi svetřík a čepičku 😏

krisatko
17. čer 2018

@lazuli35 tak to pletení, to bych teda asi už vůbec nedala. Na takový věci jsem lata.

No a se jménem jsem na tom taky asi moc napřed. Pokud to bude holka, jako že by mohla, má jméno přidělené už dva roky před tím než jsme se poprvé začali snažit o mrně. (Po tchyni kterou jsem bohužel ani nestihla poznat) akorát s klukem bych si teď nevěděla rady

radullah
17. čer 2018

Hnizdecko bych holky tak chtela poridit, ale nemam stroj a v ruce ..ha haa :D Pri dcerce jsem ale zacala hodne hackovat, tak uz sem a odvazila uhackovat jednu zimni cepicku, jinak se jeste bojim delat nejakou vybavicu.
Jinak test s jedlou sodou jsem jednou videla na youtubu : D ale nevim nevim no, mw prislo, ze to penilo vsem. Tak schvalne, komu to pak vyjde. :D Jinak nam s dcerkou vyslo pohlavi podle dne poceti. Jako ze to bylo den pred ovulaci a tak maji pomalejsi spermie, ktere nesou divci informaci, vetsi sanci. Ted to nemohla zadna holcici stihnout, protoze jsem si byla jista, ze uz musi byt po zivotaschopnem vajicku, takze tam uco doplula nejaka superrychla klucici spermie : D

Jinak taky vitam vsechny nove prirustky : )

Zitra mam konecne prvni poradnu, tak jsem napnuta jak ksandy, jestli mi udela ultrazvuk. 🙂

1nelinka
17. čer 2018

@journals naprosto s tebou souhlasim nakupovat ted vybavu je nesmysl..kdyz jsem byla pred rokem v breznatkach tak si moc dobre pamatuju kolik holek se s nama loucilo v 1trimestru a asi 4po 2druhem screeningu..je to smutne ale je to priroda...ja zacnu neco malo nakupovat po 2 screeningu driv ne ale dyl se mi taky nechce protoze mala chtela na svet uz ve 29tt a byla jsem do 35tt v nemocnici nez mi praskla voda a mala rekla ze uz proste jde😅🙏takze jsem toho moc zaridit nestihla ani tasku jsem v tom 29tt nemela zabalenou..

Strana