icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

jollisek
18. čer 2018

@radullah to mě moc mrzí, drž se ☹

radullah
18. čer 2018

@danyseq Néé, ježiš, vůbec se tím nestresuj :* Já jsem to brala jako porovnání, že je mi hned jasný, když vidím, jak to má vypadat správně, že to u nás prostě nemělo šanci. Já měla totiž i ten gestační váček hodně velký a téměř prázný. Aspoň vím, jak to mělo vypadat. 🙂 Moc ti to přeju, už jen jak sis taky užila s novolnostma!

Celkově jste holčičky moc hodné a já vám děkuju za podporu. Budu sem na vás chodit koukat, jak hezky rostete, bylo moc fajn to tady s váma sdílet <3

danyseq
18. čer 2018

@radullah děkuji 🙂 a držím moc palce ať se brzo znovu zadari

krisatko
18. čer 2018

@radullah držím palce ať je brzy lépe a znovu //.
Já už to mám letos taky jednou za sebou a zadařilo se cca po třech měsících, ale s tím že já mám dlouhé cykly a v jednom jsem brala clostilbegyt a čaj z maliníku a hned ten následující se zadařilo. Tak držím palce..
@zavodnice

sarkoc
18. čer 2018

@radullah Taky je mi to moc líto a držím palce, ať revize proběhne hladce a brzy se znovu zadaří 🙂 Zajímavé je, že stále trvají ty nevolnosti atd...já to v lednu trochu tušila právě díky tomu, že mi přestalo být blbě (i když i tak to byl šok poté, co to doktorka řekla)...

lazuli35
18. čer 2018

@radullah moc mě to mrzí, co tě potkalo 😥 vůbec si to neumím představit, jdu na kontrolu zítra a měla jsem to zatím podobně jako ty, v 7. týdnu srdíčko vporadku a o týden mladší byl mrňous. Tak snad bude zítra vše v pořádku. Přeji ti hodně sil a ať se znovu brzy zadaří a dojde vše až do zdárného konce 😘

zavodnice
18. čer 2018

@krisatko Dekuju. Já o nej přišla v březnu a už v květnu se zadarilo znovu (a ještě na jediný pokus). Od 4. týdne beru utrogestan, tak uvidíme. Další kontrola až za 10 dnů. Místo radosti je to permanentní nejistota, nejsem nejmladší a bylo by to moje první.

sarkoc
18. čer 2018

Mě přijde po té špatné zkušenosti nejhorší ta nejistota a má to tak asi většina si myslím...když jsem čekala dcerku, byla jsem asi dost naivní, ale upřímně mě vůbec nenapadlo, že by se něco mohlo stát, netušila jsem, jak jsou ty potraty v začátku strašně časté, brala jsem to tak, že jsme oba mladí a zdraví atd...druhé těhu jsem brala stejně, dokud nepřišla ta rána a třetí už si nějak neumím užít, kontrol se místo těšení bojím, nechci to nikomu říkat (jsme 11t a krom pár kamarádek to nikdo netuší a doufám, že to tak ještě alespon měsíc bude) , na věci typu jméno, nákupy kočárku atd zatím ani pomyšlení, spíš se snažím si to těhu nějak vůbec nepouštět k tělu, vše dělám, jak kdybych těhu nebyla atd, aby to pak nebyl takový šok...

krisatko
18. čer 2018

@zavodnice no mě to právě trvalo dyl kvůli těm dlouhým cyklům. Mívám třeba i 46 dní dlouhá cyklus, takže málo šancí za sebou než když někdo má cyklus každý měsíc. Po prvním nevydařeném, to jsem měla už klasický porod, mi trvalo otěhotnět asi 11 kalendářních měsíců a přitom jen asi pět cyklů. Takže když se nám pak zadařilo po třech třech měsících tak jsem byla šťastná.

zavodnice
18. čer 2018

@krisatko V tomhle jsem měla štěstí, že to vyšlo znovu tak rychle. Ale nechci to zatím nikomu říkat kromě manžela, aspoň do prvního screeningu. On by to nejradši už rozhlasil a já bych si to nechala nejradši až do konce pro sebe 🙂. Do té doby není nic jisté.

krisatko
18. čer 2018

@zavodnice taky to tentokrát tajime, chtěla jsem IV práci až do viditelného břicha, ale to už jaksi nepůjde 😀 a z rodiny to ví jen moje mamka, protože jsem to potřebovala někomu říct. Jinak se tváříme v okolí že se ještě snažíme 😂

krisatko
18. čer 2018

Já už se upřímně na ten screening těším a nemůžu se ho dočkat, protože už pak budu vědět na čem sem. Jestli se už můžeme aspoň částečně radovat nebo zase začneme znova. Hlavně jsem zvědavá na toho Vlašína, o kolik to bude jiné než v tom Olomouci a tak

tsasenka
autor
18. čer 2018

@krisatko Už jsi objednaná k Vlašínovi? Já tam budu volat v pátek hned po kontrole, aby mě objednali. Ale zrovna to vychází na svátky, tak jsem zvědavá. Kdyby mi doktor řekl hned termín, dávno bych si tam zavolala.
Ale vzhledem k tomu, že jsou prázdniny, tak si myslím, že bude mít dovolenou. Ale já jsem s ním moc spokojená

arielka222
18. čer 2018

@radullah ono je to pry častý jev v nemocnici na revizi mi říkali ze 2-3 holky z 5 takhle dopadnou. Je to příroda, ale opravdu je lepší když se to ukončí takhle brzy samo než to pak řešit s nějakou VVV ve 20tt. Já to mela stejně od začátku bylo o týden menší a pak najednou srdicko přestalo tlouct. Teď to druhé tehu právě ani tak ne prozivam a čekam co bude. Jinak prý je nejkritictejsi ten 10-11tt ptz se vyvíjí důležité orgány a když je něco špatně tak embryo zanikne. Ale pevně věřím ze se vám brzy zadaří, rika se ze je pak pohnojeno a jde to samo a já souhlasím ;)

malecek
18. čer 2018

Holky máte taky někdy takové pocity jako by to mimco uvnitř hralo fotbal? Nic mě nebolí ale někdy jak by se mi balón tlačil z boku břicha ven.

priefi
Autor odpověď smazal
malecek
18. čer 2018

@priefi nooo to by byla taky verze i u mě 😂😂😂😂 to mě hned nenapadlo nikdy jsem nadýmáním netrpela, teď jsem jak balónek co se nekontrolovane odfoukava vrchem i spodem 😂😂😂😂

krisatko
18. čer 2018

@tsasenka ještě ne, taky jdu ještě ve čtvrtek na kontrolu ke svojí a když to bude ok hned volám na objednávku. Ale už jsem se s ním předem domlouvala meilem. Tak snad tam bude. 😉

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
18. čer 2018

@priefi někdy na večer když už ležím v posteli tak cítím, jak se mi zvedá břicho, dalo by se to přirovnat tomu jak domi měnil polohu cca v 16tt, ale to budou fakt střeva 😂😂😂

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
19. čer 2018

No holky a dneska jsem zas po více než týdnu ráno zdravila záchod. Nevím co zas je.

sarkoc
19. čer 2018

Tak to mě je sice permanentně zle od žaludku, ale ještě jsem nezvracela...teď spíš nechápu, že už se od včera občas skoro svíjim v křečích a když ne to, tak břicho dost bolí pořád...zítra ráno jdu na kontrolu a vůbec se mi nedaří zahnat zlé myšlenky :(

krisatko
19. čer 2018

@sarkoc budu ti držet palce, třeba jsi se jen víc namohla nebo něco nedobrého snědla.

tsasenka
autor
19. čer 2018

@krisatko Jé, tak dej vědět, jak Tě objednali 🙂

Holky, dneska je mi šíleně špatně. Zvládla jsem starší holku dovézt do školy, něco málo nakoupit a pak jsem tak zvracela, že bych teď nejraději jen ležela. Tak dělám rychle palačinky, aby bylo doma něco k jídlu. No, už se těším, jak se mi vrátí manžel. Nákupy musí obstarávat on, než budu aspoň k něčemu 😀

tsasenka
autor
19. čer 2018

@sarkoc Snad budu mimi v pořádku, já jsem doktorovi říkala, že mě občas pichne v podbřišku a řekl, že to není gynekologické, to bývá až po druhé polovině těhu.
Snad to budou jen zažívací potíže

crazy_girl3
19. čer 2018

@sarkoc já to tak mám taky. vyzvracela jsem se jen jednou zatím, ale mám to prostě nastoupané až v krku, že mám pocit, že každou chvílí vrhnu, bolí mě břicho...fakt jako strašně kocovina...muž přišel o víkendu ovíněn a druhý den mu bylo zle, tak říkal, že se mnou soucítí, jestli mi je takhle pořád :D

sarkoc
19. čer 2018

@krisatko
@tsasenka
@crazy_girl3 Díky...s tím žaludkem je to permanentně od začátku, to už mě nepřekvapuje, ale to břicho, fakt těsně dole, podbřišek, mě takhle ještě nebolelo, no, jsem na zítřek zvědavá...ono to možná může být asi i tím, že jsme měli předevčírem styk po celkem dlouhé době...doufám, že jsme tomu tím neuškodili

jollisek
19. čer 2018

@tsasenka mam to dnes uplne stejne,je mi hrozne 😕 a to uz jsem si posledni dva dny rikala,ze mi zacina byt lepe...asi jen lepsi dny...uz aby to skoncilo a clovek mohl normalne fungovat...

@sarkoc drzim pesti,aby bylo vse v poradku, dej vedet, jak jsi dopadla

krisatko
19. čer 2018

@sarkoc to může, mě to jednou po sexu taky následující den pichalo. Tak možná tím...

Strana