Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@verunkadar Já jsem po stěrech trochu špinila, doktor mě na to upozorňoval, že se to stává
@ange_de_la_morte Jestli se Ti u nás líbí, tak zůstaň 🙂
Dneska se mi po 11 dnech vrátil manžel z Norka, objal mě a říká, už máš krásné bříško, začínáš přibírat, že? A jak, že je to naše mimi velké? 🙂 Zítra jsem 10+0, jsem zvědavá, jak budu vypadat na konci těhu 😀
@priefi @tsasenka :jsem tu na vás už docela zvykla, ráda bych zůstala no 🙂
@tsasenka : já jsem teď měla 10 dní dovču a za tu dobu mi přijde že mi hrozně porostlo bříško - a hlavně prsa tak o číslo až dvě ... zítra jdu do poprvé do práce po dovči a mám z toho hrůzu - ještě jsem to neoznámila, ale nejspíš zítra budu muset , jinak s váhou jsem o kilo dole, jen jsem asi nefouklá
@ange_de_la_morte já taky byla s prvním v květnovkách i červnovkách, když mi to vycházelo na 31.5. nakonec to stejně bylo jedno :-/ 😀
@krisatko : no tak já nakouknu i k únorovkám a uvidíme, ono těch pár dní asi nehraje roli, hlavně jak si člověk s ostatními rozumí
Ahoj holky tak jsem dnes po první kontrole. Mimi je o 8 dni mladší takže jsem 6+6 dneska a srdicko krasne bilo. Tak uvidime co za měsíc na další kontrole 🙂
@cerlada Hele já tohle měla taky. Neminul snad měsíc, abych neměla nějakou mykozu. Zkoušela jsem fakt všechno. Kompletní výměna spodního prádla, úplně jsem zahodila rifle, pouze probioticke vložky i tampony, zaváděcí probiotika, v létě jsem se nekoupila, dokonce jsem investovala i do Wobenzymu, jak jsem byla zoufalá. Nepomohlo nic. Nakonec jsem loni v září vysadila antikoncepci jako poslední možnost a od té doby jsem to neměla ani jednou...
Ahoj holky, tak včera jsem dostala průkazku, termín mám 16.1. a 18.1. tak a teď si vybrat 🙂 Jinak, mám teda špatné výsledky z moči. V pondělí musím k doktorovi zase, prý nějaké bakterie, takže nová laborka a když tak přeléčit ATB. Včera mě to dost vzalo, ale snad to bude všechno dobré 🙂
Na screening jdu 11.7. a k Vlašínovi jsem se bohužel nedostala, má plno a pak dovolenou a jdu 13+0, takže víc posunout to nešlo. Tak pak nevím, jestli to má smysl tam jít. Ostatní nejsou bohužel tak pečlivý, jako on. Na 20 tt, si tam zavolám dost dopředu, aby mě vzali k němu.
Jo a holky, zamilovala jsem se do tohohle:
https://mimi-original.com/obchod-eshop/
Už jsem psala mamce, jestli to zvládneme ušít, hrozně se mi to líbí 🙂
@tsasenka to je škoda že ti to nevyšlo, jak jsem psala no, má od 16 do 20 ale tím že já mám termín o týden pozdeji jak ty tak mi to vychází, sice hraničně, ale jo... ale třeba to bude dobré.... mě ještě mudra doporučovala někoho v Praze, ale to už je z ruky a v olomouci Mudr. Hyjánek - ten dělá u Poláka.
A já se domluvila s mamkou. Že mě naučí o prázdninách používat šicí stroj :D tak snad si taky nakonec usiju co budu potřebovat
@krisatko : jo to bych taky potřebovala - školu šití ... já ušiju nějaký základ ale dokud mi to všechno dělá to co má, jak se mi změní steh nebo povolí nit tak jsem v háji a potřebuju maminku 😀
Ahojte, už u vás polevují nevolnosti? já už nejsem po ránu tak mrtvá jak do teď, dnes jsem poprvé vstala jako do práce a pochoduju po baráku a dodělávám resty kde se dá. už nemám ani tak moc žaludek na vodě, tak snad už to tak bude super 🙂 Všem přeji hezký den 🙂
@malecek : u mně je to hodně podle počasí ale docela to už jde ... teď jak se ochladilo se mi nezvedá žaludek už ani v práci, jinak v těch vedrech teda žádná sláva
U mě trvá houpání žaludku a zejména šílená únava, krom základních věcí nejsem schopná dělat vůbec nic...
Jinak uvažujete někdo o koupi AngelSounds? Manžel nejspíš usoudí, že je to totální blbost, on na tohle moc není, ale já o tom dost uvažuju hlavně kvůli dcerce...myslím, že v těch necelých třech letech těžko pochopí, že mám v bříšku opravdu malé miminko (až jí to teda řekneme), že tu bude s námi za chvilku bydlet atd...že takhle by si to jako líp představila, že tam opravdu něco žije...ale zase se trochu bojím kvůli sobě, qabych pak nevyšilovala, když třeba hned něco nenajdu, znám se :D