Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@tsasenka já se teda doma normálně koupu v bazénu, proč by to neměl dovolit?
@kacik222
Holky můžu mít dotaz? To vám doporučil přímo dr., používat tyhle tampony na koupání? Já je totiž kvůli problémům s mykózou používala dřív běžně během MS (musela jsem mít i probiotické vložky) a tenkrát jsem na to právě koukala, že bych si je vzala v létě do bazénu a v příbalovém letáku bylo napsáno, že je zakázáno je používat mimo období menstruace...
@misak48 je pravda, že než jsem otěhotněla, tak jsem nad tím absolutně nepřemýšlela a o těchto tamponech jsem se dozvěděla, když jsem se zkušenějšíma matkama řešila koupání. Tak jsem docela čuměla, že existují nějaké probiotické tampony.
Tak jsem si je koupala a brala to jako hotovou věc.Ale říkala jsem si, že se přeci jen doktora na to zeptám a ten mi řekl, že v žádném případě nedoporučuje. Že zánět můžu dostat i tak...a že pak hrozí potrat.No, tak docela mě vyděsil. Tak by mě zajímalo, zda to zavrhují všichni doktoři a nebo jen ten můj.
@krisatko To me moc mrzi. =( Určitě tentokrst vse dobře dopadne. Ja jdu tentokrat na screening az ve 13+4tt Tedy 12.7. kdyz sem se ptala, zda to není pozde, ze mi moje mudra rikala, ze to vyšetření mam mit hotove nejpozději do 5.7. tak sestra rikala, ze to počítají jinak, nez prakticky gynekolog a ze vyšetření se dela do 13+6tt. Tak snad doufam, ze to tak je. Celkem byla takova ustepacna po telefonu. 😹
@arielka222 dnes mi dělal stěrky (sklíčko) a já začala špinit, dala jsem si čípek a tím jsem to poznala ☹.
@kacik222 já jsem na rizikovém od začátku. Doktorka nechtěla ani slyšet, že bych šla do práce po tom, co to před dvěma měsíci nevyšlo. Navíc jsem začala zvracet a omdlívat, takže bylo jasno...pracuju na OSPOD a to neni úplně ideální práce pro těhotnou. Navíc začala totálně vyšilovat moje kolegyně, že jsem jí to těhotenství udělala za trest a tak podobně, takže ani neuvažuju, že bych se vracela do práce
Špinila jste některá při stěru? (Sklíčku). Udělám mi stěr, ultrazvuk a já pak začala špinit krátce po tom.
Ahoj holky, týden jsem u mamky a tady přibyde tolik stránek že to nestíhám ani dočítat 🙂
Já jsem dneska byla na kontrole , miminku bije krásně srdíčko 🙂 🙂 podle MS jsem 8+2 ale mimčo pořád odpovídá o týden méně - podle UTZ dneska 7+1, takže paní doktorka říkala že je mladší, a naměřila 1,26cm ... akorát se mi tím posune TP takže už to vychází na začátek února, tak nevím jestli se mám stěhovat do jiné skupiny nebo tu zůstat s Váma

Holky, já jsem teď u moře a koupu se normálně (je tu jedna těhotná vedle druhý 🙂 ) S malou pak u nás k rybníku si ale určitě budu brát menstruační kalíšek, i když jsem zánět nikdy neměla, tak raději...