Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi to měla stejně jako ty, tak jsem se bála, že druhé budou dvojčata a ještě není jasné, které půjde dřív ven :D
Ahoj, tak dnes další ultrazvuk po týdnu a termín přibližný 5.2. ale říkal, že to může být i dříve, tak držte palce. Vy jste tu všichni už daleko prede mnou, já jsem teprve osmy týden..
@verunkadar Já jsem 9. tyden, termín 26.1. podle ovulace 🙂. Aspoň si přečtu, co mě tu čeká. Screening mám až 23.7.
Holky, docela by mě zajímalo, zda jste se bavily s doktorem o plavání během těhotenství? Mě ho striktně zakázal, i když budu mít ty spešl tampóny. Říkal, že jen plavání a cvičení pro těhotné. Jak jste na tom vy? Já si nedokážu představit, že strávím léto bez koupání :(
Ahojky, tak už mám po kontrole. První oddechnuti mám za sebou. Vše je ok, termín porodu 23.1. Volala jsem rovnou do brna, od 16 do 20.7. má pan doktor Vlašín dovolenou. Takže jsem se musela objednat až na 24, což budu 13+6 a je to prý hraniční termín. Vyšetření vyjde 1450,-
@kacik222 já se na to neptala, koupání moc nevyhledávám, ale kamarádce říkali na gyndě, že ideální je zavést ten tampón na celý den, kdy člověk ví, že se bude koupat, ale hlavně vyndávat až večer, třeba tři hodiny po koupání, že by se ta infekce měla minimalizovat...jako mě se to i tak zdá divné a asi bych do toho nešla, vidím to tak, že se osprchuju na ochlazení a plácnu s sebou do stínu, koupat se s malou bude manžel...
@malecek když se zeptáš, tak za to nic nedáš...Jako zažila jsem spousta těhotných ženských na koupališti, ale už si nevybavuji, zda se vlastně koupaly. Jsem si říkala, že se pro jistotu určitě zeptám a překvapilo mě, že mi řekl, že tohle léto mám zabité. Jelikož čekám prvního potomka, tak strach tu je, že se něco pokazí. Tak spíš zjišťuji jak to mají ostatní.
@kacik222 tak nějaké domácí koupání ve vlastním bazénu si myslím, že bude ok...ty veřejné jsou asi problém no...ale tam já nechodím a do přírodních koupališť jsem nechodila, ani když jsem těhotná nebyla. Raději se taky zeptám při příští kontrole. Taky více doktorů, více názorů 🙂 ptala jsem se na dovolenou u moře a to říkal, že nevidí nejmenší problém
Holky asi blbý dotaz ale oni jsou tampony do vody pro těhotné?? Čekám 3 prcka a nikdy sem o tom neslyšela ale teď bych docela zašla k vodě ale nechci si uhnat neaky zánět protože na ně hodně trpím
@verunkadar
@zavodnice já mám holky taky termín až 31.1. Zítra jdu teprv poprvé k dr a měla bych být 8+1 tt 🙂
@danyseq nejsou to přímo pro těhotné...
https://www.pilulka.cz/probioticke-tampony-elle...