icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

jollisek
20. čer 2018

@sarkoc parada,to je dobre,ze je vsechno v poradku 😊
Ja jdu v patek,tak verim,ze to bude taky ok ☺

krisatko
20. čer 2018

@crazy_girl3 ale objednat se musíš stejně přes sestřičku

tsasenka
autor
20. čer 2018

@lazuli35 To je mi moc líto. Drž se a držím palečky, aby se znovu zadařilo.

tsasenka
autor
20. čer 2018

@krisatko Nikdy se mi v Brně nestalo, že by mě nevzali. Je tam těch doktorů víc, třeba se nepovede Vlašín, ale snad místo bude. Jezdí tam celý Jihomoravský kraj, i já z Vysočiny, i když mám teda doktora v Brně.
@cerlada No, kéž by vývojové vady byly jen tam, kde jsou k tomu dispozice. Spousta miminek se narodí postižená, i když nikde v rodině nic není. Já vzhledem k věku mám taky strach, aby bylo všechno OK.

Jinak k tomu pohlaví, já jsem vždy kolem 12 tt věděla pohlaví, i když to ještě nebylo na 100%, ale vždycky to vyšlo. U prvního to můj doktor poznal ještě před screeningem. Záleží, jak se malé natočí a jestli to už poznají. Ale Vlašín, to je borec. Řekl mi vždy, že je na to 100%, ale bez záruky a vždy se trefil. U všech co znám 🙂

krisatko
20. čer 2018

@tsasenka no já se odbyt nenechám i kfybye chtěli dát jinam raději půjdu o týden později. K nikomu jinému nechci a mám to s ním predjednane

krisatko
20. čer 2018

Ježíš, člověk je jednou na mobilu místo tabletu a píše samy nesmysly. Pardooon 😀

cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
semmi
20. čer 2018

@tsasenka musim se též přidat. Me taky pan Vlasin ve 13tt s jistotou potvrdil dcerku. Pamatuji si to jako by to bylo dnes. Přítel se tam s nim "dohadoval" ze tam ale mezi nohama neco vidí a on mu trpělivě vysvětlil, ze to je pupeční šňůra a ze i kdyby to byl chlapecek, tak s takovou výbavou by byl rekordmanem =D

vissper
20. čer 2018

Ahoj 😊. Jen taková vsuvka, když jsem čekala holčičku, tak jsem si všimla, že mi hrozně pomalu rostou chlupy na nohou a mezi nohama po holení. Mám v těle trochu více Androgenu a ta holčička mi to krásně upravila. Nemusela jsem se holit třeba 3 týdny. To jsem s klukem neměla 😆. Jinak pupínky se mi nedělali ani u jednoho těhotenství. Žaludek na vodě jsem měla v obou těhotenství. Jen u kluka jsem byla akční a ještě celé těhotenství jsem byla schopná cvičit a u holky jsem byla hrozně unavená a líná. Jo a u kluka jsem jedla ryby a u holky tiramisu 😂😂

vissper
20. čer 2018

Podle bbských rad mi pohlaví u obou vyšlo testem se snubní prstýnkem, u holky mi vyšel i test se sodou, který jsem si dělala protože na prvotrimestralním scr mi řekli, že je to 60% kluk, podle nějakého hrbolku a já tomu nechtěla věřit. A hlavně už od té doby co jsem zjistila že jsem těhotná jsem měla vždy hrozně intuitivní cítění, že poprvé to bude kluk a podruhé holčička a vyšlo to 😀😀

vissper
20. čer 2018

Moc Vám všem přeji zdravá, krásná, šťastná a hodná miminka

priefi
Autor odpověď smazal
zavodnice
20. čer 2018

Na pověry nevěřím, ale to s tím prstynkem jsem zkusila. Začal se kývat úplně neuvěřitelně, nad dlani i břichem. Chceme kluka, kéž by to vyšlo 🙂.

sarkoc
20. čer 2018

@vissper také by mě zajímalo, jak se provádí ten test...i když podobným věcem moc nevěřím, určitě bych to jen tak pro srandu zkusila :D I když budeme rádi za jakékoli zdravé děťátko, tak manžel by rád syna a já spíše druhou holčičku, tak uvidíme 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
20. čer 2018

@priefi jakože si vytrhnu vlas, na něj pověsím prstýnek, lehnu si a pověsím nad břicho a čekám, co bude? Jdu na to 😂

sarkoc
20. čer 2018

@priefi co znamená, když se rozhýbal ze strany na stranu a sem tam se u toho roztočí? 😂

krisatko
20. čer 2018

@sarkoc že se nemůže rozhodnout 😂😂

krisatko
20. čer 2018

@semmi taky mi u prvního už v 13tt řekli že je to kluk. Ale že je postižený, a dost, ta pipka neviděla.

krisatko
20. čer 2018

Akorát to teda bylo v Olomouci ve fn

1nelinka
20. čer 2018

@vissper presne to jsem s dcerkou taky mela..jako nohy jsem si klidne mesic nemusela oholit byla jsem jak holatko😂😂😅

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
20. čer 2018

Holky, jak že to děláte s tím prstýnkem, na vlas a nad břichem? A jak se pozná kluk? Toho bych do třetice moc chtěla 😀

priefi
Autor odpověď smazal
vissper
20. čer 2018

@sarkoc mě se taky nejdříve začal jakoby kývat pak se ale roztočil a byla to holčička 😀. Zkus ten prstýnek na vlasu dát manželovi ať ti to nad bříškem podrží on 😉

sarkoc
20. čer 2018

@vissper tohle mu ukázat, tak mě pošle rovnou do Bohnic 😂

vissper
20. čer 2018

@sarkoc nebo zkus test se sodou. Ráno načůrej do skleničky a dej tam lžičku jedle sody. U kluka to šumí, u holky nic nebo jen lehce perlí. Teda doufám že to neříkám obráceně. ..no dá se to najít na netu

krisatko
20. čer 2018

@vissper nene říkáš to správně, to už jsem tu holkám taky radila ale prý to je až od 13tt

vissper
20. čer 2018

@krisatko aha ☺

Strana