Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko Nikdy se mi v Brně nestalo, že by mě nevzali. Je tam těch doktorů víc, třeba se nepovede Vlašín, ale snad místo bude. Jezdí tam celý Jihomoravský kraj, i já z Vysočiny, i když mám teda doktora v Brně.
@cerlada No, kéž by vývojové vady byly jen tam, kde jsou k tomu dispozice. Spousta miminek se narodí postižená, i když nikde v rodině nic není. Já vzhledem k věku mám taky strach, aby bylo všechno OK.
Jinak k tomu pohlaví, já jsem vždy kolem 12 tt věděla pohlaví, i když to ještě nebylo na 100%, ale vždycky to vyšlo. U prvního to můj doktor poznal ještě před screeningem. Záleží, jak se malé natočí a jestli to už poznají. Ale Vlašín, to je borec. Řekl mi vždy, že je na to 100%, ale bez záruky a vždy se trefil. U všech co znám 🙂
Ježíš, člověk je jednou na mobilu místo tabletu a píše samy nesmysly. Pardooon 😀
@tsasenka musim se též přidat. Me taky pan Vlasin ve 13tt s jistotou potvrdil dcerku. Pamatuji si to jako by to bylo dnes. Přítel se tam s nim "dohadoval" ze tam ale mezi nohama neco vidí a on mu trpělivě vysvětlil, ze to je pupeční šňůra a ze i kdyby to byl chlapecek, tak s takovou výbavou by byl rekordmanem =D
Ahoj 😊. Jen taková vsuvka, když jsem čekala holčičku, tak jsem si všimla, že mi hrozně pomalu rostou chlupy na nohou a mezi nohama po holení. Mám v těle trochu více Androgenu a ta holčička mi to krásně upravila. Nemusela jsem se holit třeba 3 týdny. To jsem s klukem neměla 😆. Jinak pupínky se mi nedělali ani u jednoho těhotenství. Žaludek na vodě jsem měla v obou těhotenství. Jen u kluka jsem byla akční a ještě celé těhotenství jsem byla schopná cvičit a u holky jsem byla hrozně unavená a líná. Jo a u kluka jsem jedla ryby a u holky tiramisu 😂😂
Podle bbských rad mi pohlaví u obou vyšlo testem se snubní prstýnkem, u holky mi vyšel i test se sodou, který jsem si dělala protože na prvotrimestralním scr mi řekli, že je to 60% kluk, podle nějakého hrbolku a já tomu nechtěla věřit. A hlavně už od té doby co jsem zjistila že jsem těhotná jsem měla vždy hrozně intuitivní cítění, že poprvé to bude kluk a podruhé holčička a vyšlo to 😀😀
Na pověry nevěřím, ale to s tím prstynkem jsem zkusila. Začal se kývat úplně neuvěřitelně, nad dlani i břichem. Chceme kluka, kéž by to vyšlo 🙂.
Holky, jak že to děláte s tím prstýnkem, na vlas a nad břichem? A jak se pozná kluk? Toho bych do třetice moc chtěla 😀

@sarkoc parada,to je dobre,ze je vsechno v poradku 😊
Ja jdu v patek,tak verim,ze to bude taky ok ☺