icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

iva_kucerova
19. čer 2018

@cerlada Já tam jdu jen proto, že beru antidepresiva, jinak bych asi nešla. Při prvním jsem nikde nebyla a všechno bylo v pohodě, teď mám ale přecejenom strach, tak to radši zkusím. Ale kdyby mi i ve Varech řekli, že nemaj místo, tak třeba do Ostravy se kvůli tomu nepoženu, to bych to taky nechala osudu

jollisek
19. čer 2018

@lazuli35 to me moc mrzi 😦 drz se a at je brzo lepe

krisatko
19. čer 2018

Teda holky vy mě desíte. Ale tak doufám že když mi ten Vlašín do meilu psal že se můžu objednat až po té kontrole, tak tam volno bude.

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
radullah
19. čer 2018

@lazuli35 achjo :( to me moc mrzi! I ja mela predem zle tuseni..asi nejaky instinkt. Posilam hodne sil, drz se :*

radullah
19. čer 2018

@cerlada jinak ja byla s dcerkou na tom prvnim screeningu a teda aspon v gennetu pohlavi takhle brzo nerikaji, slo opravdu ciste jen o to, rozpoznat vady. Ani jsem nic neplatila. Ale moje mudra nemela v ordinaci utz, takze kdybych na screening nesla, videla bych dcerku az ve 20tt. Takze u me to bylo jasny. :D

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
19. čer 2018

Někde se dá najít seznam těch pár ordinací a lékařů, kteří mohou provádět oficiálně screening a velké ultrazvuky, ale za nic na světě si nemůžu vzpomenout, jak ten odkaz byl :/

vita_
19. čer 2018

@cerlada No to pan doktor říká nesmysly, downa můžeš mít i pokud si se s ním v životě nesetkala a nikdo to v rodině nemá, je to čistě náhodná vada. Rozhodně to není nadbytečné vyšetření, je to jedno z nejdůležitějších v těhu, popřemýšlela bych být tebou nad změnou doktora, jestli ti říká takovéto zcestné věci. Něco o downech třeba tady http://www.downsyndrom.cz/zakladni-informace.html

priefi
Autor odpověď smazal
janinak85
19. čer 2018

Ahoj, moc sem teď nekoukám, protože jsem ráda že vůbec žiju, je to fakt děsný ty nevolnosti, úplně jsem zapomněla z prvního těhotenství, jaké to bylo.

Vsem co se musely rozloučit s miminkem přeju hodně sil a ať se brzy zadaří i se šťastným koncem.💛

Já byla dnes ráno na další ko, mám 9+1, miminko v pořádku a už jsem viděla i jak se tam vrtí. To jsou tak zvláštní okamžiky... 2cm a už tančí😊

Jinak k té otázce na prvotrimestrální screening... u prvního těhotenství jsem na všechno koukala jak z jara, dr mi lupla prospekt na genetiku ať se tam objednám a bylo vymalováno. Až později jsem zjistila, že všechna vyšetření jsou nepovinná. Nicméně teď u druhého jdeme na screening taky, prostě chci vědět, že je miminko zdravé. Bohužel v blízké rodině se stalo, že se u mimi na tomto screeningu potvrdil Downův syndrom.
Ale samozřejmě doufáme že všechno bude ok, jako u našeho prvního.

cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
20. čer 2018

@lazuli35 mrzí mě to, drž se!

crazy_girl3
20. čer 2018

@krisatko psala jsi mu na mail, že se k němu chceš objednat nebo jak? Já chci jít rozhodně jen k němu. Minule jsem byla na Orlí, ale teď prý mám jít na Veveří, ale po pročtených diskuzích chci jedině k němu. Máš na něj kdyžtak kontakt?

crazy_girl3
20. čer 2018

@priefi my byli se synem v 13tt, pohlaví nám řekl a nespletl se

krisatko
20. čer 2018

@crazy_girl3 psala jsem mu na meil, popsala co všechno se nám stalo a že bych chtěla jedině k němu. Ten meil jsem našla na stránkách prenatalu. Něco jako vlasin@prenatal.cz ale nevím to jistě

sarkoc
20. čer 2018

Krásné ráno ☺ před chvilkou jsem si zase na pár dní oddychla - mimi odpovídá dle UZ i MS 10+3tt, měří skoro 3,5 cm a vše vypadá naprosto v pořádku 😍...dnes odebrana krev a UZ screening nakonec uz 2.7. ☺

krisatko
20. čer 2018

@sarkoc tak vidíš, paráda 🙂 já jdu zítra no tak jsem zvědavá. Až doteď vlastně přesně nevím, jaký jsem týden a snad už to zítra půjde poznat, abych se taky na ten screening mohla objednat.

crazy_girl3
20. čer 2018

@sarkoc krásné! Moc gratuluji!

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
20. čer 2018

@priefi konkrétně ne, může to být cokoli od toho sexu po roztahovani pánve, to, ze mě mala občas kopne nebo na me skočí atd...

Strana