Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahoj holky 🙂 Dneska jsem byla za ředitelem naší fabriky (500lidí) já dělám ve skladu. A chtěla jsem se s ním domluvit, zda by to šlo abych nemusela chodit na odpolední, že mi to nedělá dobře. A chtěla bych jen na ranní a jeho reakce mne naprosto rozhodila, říká: No klidně, a máte to nějak vymyšlené ? Kdo bude chodit na odpolední ? Tak říkám že máme. Že já budu jen na ranní a moje kolegyně se s novou koelgyní budou točit na směny. Já budu jen taková podpora a budu zaučovat. a on: Super, tak já vám novou kolegyni uvolním od pondělka. A já jsem čuměla jako vrána... nečekala jsem, že bude tak v klidu a vyřeší to hned 🙂 mám radost 🙂
@krisatko od Vanoc mam plnase co s minulou majiteljiu zdrhal odkzdkoli do staje, nenauzditelnej kun kterej radsi chodil na provazovce, protoze by mu nedala uzdecku pres usi, nevoditelnej do vybehu,... Naprosto bez respektu... 😂 😂
@priefi : moje zubařka říkala že by mi to taky vytrhla ona ale s tím že vylezlá jen špička a jsem těhotná tak mně raději poslala na stomatochirurgii - možná se ji s tím nechce hrát, když mi trhala sedmičku na druhé straně tak to trvalo hodinu a půl a bylo vidět že to má fakt místo fitka
a holky @sarkoc nestrašte mně že spodní jsou horší - mám to spodní osmičku, no včera jsem volala s nevlastním taťkou ( je doktor) a říkal že spodní jsou obvykle lépe, tak snad ... v 8 vyřážíme do Olomouce a bude to nejmíň na celé dopoledne než přijdu na řadu
@kreveta1 : to je super že ti v práci tahle vyšli vstříc - u nás nehrozí že bych dělala jen ranní - reálně by na ty odpolední neměl kdo chodit protože jsme tam fakt v krizovém počtu - mám o hodně víc odpoledních než ranních
@sarinka_nevesta tak to ten můj je úplně kliďas, spíš si kolikrát přijdu jak na huculovi.
Holky registrovaly jste se někdy některá na happy babby? Dostala jsem od nich první balíček u doktorky a píšou, že dávaj zdarma ještě další dva v průběhu těhotenství a poslední v porodnici (tam by měla být ta sádra na odlitek chodidel apod.)
@priefi Já budu testovat určitě, ale teď jsem terve začla 11tt, takže si ještě počkám :D
Mám taky poslední dny zase volesti...v noci záda šílený, přes den hlavně podbřišek...jinak mé dilema s AngelSounds je vyřešeno, včera mi psala kamarádka, jestli se správně domnívá, že čekáme druhé, co tak viděla, a že ona už má porod za pár dní, tak jestli nechci AS půjčit...super 🙂
@krisatko já už to když jdu běžně tady na náměstí nebo tak neřeším a nosím klidně upnutá trička, ať je ještě využiju než dojde na těhu, což bude asi brzy...ale o víkendu nás ještě čeká velký úkol utajit to před mojí mamkou, rodině ještě minimálně do výsledků screeningu nic říkat nechceme a i potom čím déle, tím lépe...takže snad bude teplo na šaty, protože mamka ví, že volná trička apod nenosím :D
@sarkoc my už jsme to řekli naštěstí všem...V práci jsem musela okamžitě, aby mě nenechali tahat těžké pytle. A mé rodině a přítelově minulý týden. Už jsme nedávali neustálé rýpání ohledně mého tloustnutí. V momentě, kdy jsem dostala těhotenskou průkazku, tak jsme si rekli, že to riskneme.
Takže přeji hodně štěstí...maminkám je těžké něco tajit ;)
@krisatko No, já bohužel, po vysazení prášků začala docela tloustnout a těhotná fakt vypadám. Chtěli jsme počkat klasicky do třetího měsíce, Řekli jsme to na začátku druhého.
Ale když jsem byla naposledy u doktora, tak ukazoval bijící srdíčko. Příští týden jdu opět na kontrolu, tak doufám, že bude stále vše v pořádku.
A můžu se zeptat, co se u tebe stalo a co tomu následovalo? Pokud můj dotaz není úplně hloupý.
@kacik222 poprvé zanedbali první screening ve fnol. Odbyli to a tím pádem nám řekli, že je všechno v pořádku, i když nebylo. Malý měl více VVV, které byly viditelné určitě už v tom 13tt podle nezávislých doktorů, takže to zjistili až ve 21+3 na tom druhém screeningu a rodila jsem 22+0. Podruhé se jednalo o ZT v 8tt sv revizí.

@sarkoc : s rozseklou hlavou jsme byli 2x pokaždé na jiné pohotovosti, ale jako radši nemluvit, nechat dítěti zaschnout ránu a pak ji znova čistit to mi přijde teda neohleduplné .... radši nemuset jezdit nikam