icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
26. čer 2018

@sarkoc : s rozseklou hlavou jsme byli 2x pokaždé na jiné pohotovosti, ale jako radši nemluvit, nechat dítěti zaschnout ránu a pak ji znova čistit to mi přijde teda neohleduplné .... radši nemuset jezdit nikam

priefi
Autor odpověď smazal
kreveta1
26. čer 2018

Ahoj holky 🙂 Dneska jsem byla za ředitelem naší fabriky (500lidí) já dělám ve skladu. A chtěla jsem se s ním domluvit, zda by to šlo abych nemusela chodit na odpolední, že mi to nedělá dobře. A chtěla bych jen na ranní a jeho reakce mne naprosto rozhodila, říká: No klidně, a máte to nějak vymyšlené ? Kdo bude chodit na odpolední ? Tak říkám že máme. Že já budu jen na ranní a moje kolegyně se s novou koelgyní budou točit na směny. Já budu jen taková podpora a budu zaučovat. a on: Super, tak já vám novou kolegyni uvolním od pondělka. A já jsem čuměla jako vrána... nečekala jsem, že bude tak v klidu a vyřeší to hned 🙂 mám radost 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
sarinka_nevesta
Autor odpověď smazal
sarinka_nevesta
27. čer 2018

@krisatko od Vanoc mam plnase co s minulou majiteljiu zdrhal odkzdkoli do staje, nenauzditelnej kun kterej radsi chodil na provazovce, protoze by mu nedala uzdecku pres usi, nevoditelnej do vybehu,... Naprosto bez respektu... 😂 😂

ange_de_la_morte
27. čer 2018

@priefi : moje zubařka říkala že by mi to taky vytrhla ona ale s tím že vylezlá jen špička a jsem těhotná tak mně raději poslala na stomatochirurgii - možná se ji s tím nechce hrát, když mi trhala sedmičku na druhé straně tak to trvalo hodinu a půl a bylo vidět že to má fakt místo fitka
a holky @sarkoc nestrašte mně že spodní jsou horší - mám to spodní osmičku, no včera jsem volala s nevlastním taťkou ( je doktor) a říkal že spodní jsou obvykle lépe, tak snad ... v 8 vyřážíme do Olomouce a bude to nejmíň na celé dopoledne než přijdu na řadu

@kreveta1 : to je super že ti v práci tahle vyšli vstříc - u nás nehrozí že bych dělala jen ranní - reálně by na ty odpolední neměl kdo chodit protože jsme tam fakt v krizovém počtu - mám o hodně víc odpoledních než ranních

krisatko
27. čer 2018

@sarinka_nevesta tak to ten můj je úplně kliďas, spíš si kolikrát přijdu jak na huculovi.

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
27. čer 2018

Holky registrovaly jste se někdy některá na happy babby? Dostala jsem od nich první balíček u doktorky a píšou, že dávaj zdarma ještě další dva v průběhu těhotenství a poslední v porodnici (tam by měla být ta sádra na odlitek chodidel apod.)

@priefi Já budu testovat určitě, ale teď jsem terve začla 11tt, takže si ještě počkám :D

zavodnice
27. čer 2018

Já jsem v půlce 10tt, takže na to je ještě spousta času 🙂.

priefi
Autor odpověď smazal
malecek
27. čer 2018

Zkusím moč zítra ráno

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
27. čer 2018

@priefi já dostala když jsem dostala kartičku ... to bylo taky v 9+1tt

tynka75
27. čer 2018

Holky mě už 2dny bolí strašně bedra...máte to taky některá?

priefi
Autor odpověď smazal
tynka75
27. čer 2018

@priefi tak to jsem zjistila i na riflích, ale netušila jsem, že to bude tak intenzivní :D to je asi za to, že jsem neměla nevolnosti 😀

priefi
Autor odpověď smazal
krisatko
27. čer 2018

@tynka75 já je měla a stejně dnes a včera mě tak jakoby mrazí a popichuje podbřišku. Asi jak se roztahuje děloha no.

sarkoc
27. čer 2018

Mám taky poslední dny zase volesti...v noci záda šílený, přes den hlavně podbřišek...jinak mé dilema s AngelSounds je vyřešeno, včera mi psala kamarádka, jestli se správně domnívá, že čekáme druhé, co tak viděla, a že ona už má porod za pár dní, tak jestli nechci AS půjčit...super 🙂

krisatko
27. čer 2018

@sarkoc no tak paráda 🙂 nám se to daří úspěšně tajit 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
27. čer 2018

@krisatko já už to když jdu běžně tady na náměstí nebo tak neřeším a nosím klidně upnutá trička, ať je ještě využiju než dojde na těhu, což bude asi brzy...ale o víkendu nás ještě čeká velký úkol utajit to před mojí mamkou, rodině ještě minimálně do výsledků screeningu nic říkat nechceme a i potom čím déle, tím lépe...takže snad bude teplo na šaty, protože mamka ví, že volná trička apod nenosím :D

kacik222
27. čer 2018

@sarkoc my už jsme to řekli naštěstí všem...V práci jsem musela okamžitě, aby mě nenechali tahat těžké pytle. A mé rodině a přítelově minulý týden. Už jsme nedávali neustálé rýpání ohledně mého tloustnutí. V momentě, kdy jsem dostala těhotenskou průkazku, tak jsme si rekli, že to riskneme.
Takže přeji hodně štěstí...maminkám je těžké něco tajit ;)

krisatko
27. čer 2018

@kacik222 to já teda taky čekám na screening kvůli dvoum předchozím nezdarům... Minulé jsme to řekli z radosti hned a po 14 dnech zas hlásili že nic. A prvně jsme to řekli po screeningu a stejne to pak nevyšlo .... Takže radši čekáme

cerlada
Autor odpověď smazal
kacik222
27. čer 2018

@krisatko No, já bohužel, po vysazení prášků začala docela tloustnout a těhotná fakt vypadám. Chtěli jsme počkat klasicky do třetího měsíce, Řekli jsme to na začátku druhého.
Ale když jsem byla naposledy u doktora, tak ukazoval bijící srdíčko. Příští týden jdu opět na kontrolu, tak doufám, že bude stále vše v pořádku.
A můžu se zeptat, co se u tebe stalo a co tomu následovalo? Pokud můj dotaz není úplně hloupý.

krisatko
27. čer 2018

@kacik222 poprvé zanedbali první screening ve fnol. Odbyli to a tím pádem nám řekli, že je všechno v pořádku, i když nebylo. Malý měl více VVV, které byly viditelné určitě už v tom 13tt podle nezávislých doktorů, takže to zjistili až ve 21+3 na tom druhém screeningu a rodila jsem 22+0. Podruhé se jednalo o ZT v 8tt sv revizí.

Strana