icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

misakri
Autor odpověď smazal
iva_kucerova
29. čer 2018

Holky, máte taky záchvaty žravosti? Mně je buď strašně blbě, jim hodně a pak jde půlka ven, nebo je mi o něco líp a pak můžu , nebo spíš musím, jíst pořád. Hlavně samý brambory, maso, brambůrky, nejlíp hranolky a tak...a nejde to zastavit, je to jako droga. Už je to vidět i na váze. Nejlíp se jí samozřejmě odpoledne nebo večer. K tomu minimum pohybu...to bude kileček🙂

tsasenka
autor
29. čer 2018

@priefi Tak to bude určitě dobré, držím Ti palečky 🙂
Tu moč mi dělali až teď u 3. těhotenství. Nikdy dřív jsem na tom nebyla, tak nevím. Nicméně mám to 60 km k doktorovi, tak to mám trochu komplikované, dojet si pro ATB a pak zase znovu donést vzorek, když mám 2leťačku a nemám hlídání. Tak jsem se smířila s tím, že ji musím vzít s sebou. Někdy mám doma chlapa fakt jen na zlost ☹

tsasenka
autor
29. čer 2018

@iva_kucerova Tak já to mám naopak. I v noci se vzbudím, že je mi zle a moc toho nesním, nemůžu. Snad to už bude brzy pryč

1nelinka
29. čer 2018

@iva_kucerova tak to ja nemam vubec..me je tak zle ze mam problem dodrzovat i pitny rezim..:/ ale teda nejaky nalety na lednici jsem nedelala ani pri minulem tehu nejak jsem si to snazila nepripoustet a porad jsem se hlidala..hlavne jsem si porad opakovala ze ty prasarnicky na ktery mam chut miminku stejne vubec neprospejou..mame tady super cukrarnu s vege dortickama takove zdravejsi mlsanicko tak az budou chute tak si sem tam zajdu na mrkvovej zakusecek😍

krisatko
29. čer 2018

A já spíš mám pocit, že mám hlad ale jak si jídlo nachystám a sednu si že budu jíst, nadávne se mi. Pak je mi zle z hladu a točí se to dokola....

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
iva_kucerova
30. čer 2018

@priefi Já dnes taky. Co sním, to jde ven, takže to s tím přibíráním snad nebude tak zlý🙂

malecek
30. čer 2018

Holky já byla s prvním synem na genetice protože sestra byla tělesně postižená a na genetice jsem se v podstatě dozvěděla jen to, že to co měla sestra není dědičné (hydrocefalus) a to mi mohl říct i gynekolog. A genetik mi tenkrát řekl že pokud chci můžu jít na plodovou ale jen po blbem creeningu z krve, ten vyšel ok tak jsem nic neřešila.

ange_de_la_morte
1. črc 2018

Ahoj holky, tak já se k vám opět hlásím - po trhání té osmičky už je mi trošku líp i když pořád to dost bolí, mám oteklou tvář a nemůžu jíst nic co by bylo třeba kousat ... no nicméně jsem už trošku schopna existovat a malinko i fungovat ... spíše mně teď trápí že poslední 3 dny mám tak jednou dvakrát denně na slipovce lehce nahnědlý hlen , zítra budu volat moji gynekoložce jestli tam mám jet nebo je to vpohodě ( kontrolu mám psanou na 12.7..) - máte to taky někdo, nebo jste měly ? moc klidnou mně to nenechává

locika13
1. črc 2018

@ange_de_la_morte Já jsem to tak měla minulý víkend sobota, neděle. Nasadila jsem si ascorutin a přešlo to. Na kontrolu jsem se pak objednala ve středu a vše bylo naštěstí ok. Žádné krvácení už neviděl.

priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
1. črc 2018

Hoky, tak mě napadá...při tom screeningu cca ve 13tt je jedním z faktorů i váha ženy? Mám pocit, že nekdě jsem na to narazila, ale pak to přeci musí být nějak v korelaci s výškou ne? Já třeba mám ted už skoro 80 kg, ale taky skoro 2 metry, tudíž nadváhou opravdu netrpím, ale pokud se výška nebere v úvahu, mohlo by to přece výsledek ovlivnit ne?

krisatko
1. črc 2018

@sarkoc podle mě si psali i výšku. Můžu se ti mrknout na screening od dominicka co tam všechno zohlednovali. Ale to až kolem oběda. Teď jsem s konima ve výběhu 🙂

ange_de_la_morte
1. črc 2018

@locika13 @priefi : díky holky já si myslím jestli možná teď z toho stresu s tím zubem a antibiotika k tomu apod. každopádně doktorce zítra zavolám a domluvím se s ní, Utrogestan mám doma ( měla jsem ho na srovnání cyklu před pár měsíci)

sarkoc
1. črc 2018

@krisatko v pohodě, to zase tak nespěchá, jen mě napadlo, že by to byl takový trochu nesmysl...no, zítra se uvidí, jak jsme na tom :/...

přes ten AngelSounds jsem ani srdíčko nenašla, ale vzhledem k tomu, že jsem neslyšela ani svoje, tak jsem asi něco dělala špatně :D

semmi
1. črc 2018

@sarkoc Takhle sem měla papír že screeningu u dcery. Váhu neřešili. Pouze věk.

semmi
Autor odpověď smazal
semmi
1. črc 2018

@semmi dceru jsem měla ve 22.letech

sarkoc
1. črc 2018

@semmi moc děkuji...co bych dala za takový výsledek 🙂

semmi
1. črc 2018

@sarkoc neni zac. Urcite to bude dobre. Moc držím palce.Ted u druhého me to teprve ceka 12.7. a taky mam obavy. Ale je treba myslet pozitivně, takže nic zlého si nepřipouštět a bude dobře. 😉

sarkoc
1. črc 2018

@semmi já s dcerkou na screeningu nebyla, prostě jsem věřila...ale teď už by případně postižené dítě ovlivnilo život nejen nám, ale i jí, a tak jsem se rozhodla jít, přetože manžel byl proti...no, jsou to nervy, ale snad to bude vše dobré, jdu zítra v devět :/

sarkoc
1. črc 2018

@semmi ted koukám, že vlastně budeš mít děti tak nějak skoro přesně o 4 roky, že? 🙂

semmi
1. črc 2018

@sarkoc ani, ano =-D Planovali jsme druhe jaro-leto, ale hokt si vybralo samo. 😂🙈

arielka222
1. črc 2018

@ange_de_la_morte já bych s tím špinění jela na pohotovost. Mě to značilo zamkle tehu. Ale tím te nechci staršit. Většinou to nic není a předepisou utrogestan. Přece jen ty osmičky jsou pro tělo zahul tak to taky může mít trosku vliv a nic to nebude 🙂

semmi
1. črc 2018

@sarkoc to chapu. Ja u dcery sla hlavne proto, že švagrová ve 22tt musela na ukončení z duvodu vazne srdeční vady plodu. Tenkrát čekala holčičku a lékaři ji řekli, že je to nějaká geneticka vada, ale ze se to tyka pouze holčiček, tak me tehda vydesila. My bychom si postižené dítě nenechali. Mám strejdu, který je těžký schizofrenik a cely život pozoruji, jak se o nej babicka s dedou starají. Kolik je to stalo sil a nervů. A ted, když jsou staří, mají obavy, co se s jejich synem stane, az tu nedej bože nebudou. Takže ja bych to nedokázala, prave z důvodu te nejiste budoucnosti, co s tim ditetem bude, az jednou... Ale každopádně nesmíme si to připouštět a věřme, že bude vše v pořádku. 😕

krisatko
1. črc 2018

@sarkoc tak je tam výška, váha, že jsem běloch,

priefi
Autor odpověď smazal
Strana