icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

journals
2. črc 2018

@malecek Já jsem tedy taky vždy slyšela jen přes břicho... no tak manžel to případně bude muset přežít... asi to bude za půl roku horší akce 😀 ale je dobré být asi kdyžtak připravená 😂🙄

1nelinka
2. črc 2018

@malecek jeste jsem se na to radeji zeptala na krvi..vsude to asi delaji jinak..

tsasenka
autor
2. črc 2018

@journals Já jsem si manžela vždy brala, ale toto těhotenství to bohužel nepůjde, protože musí hlídat dcerku, tak půjdu sama. No a pohlaví si asi nechám pro sebe 😀

1nelinka
2. črc 2018

@malecek ja jsem ho tam kuli tomu nebrala..

1nelinka
2. črc 2018

@tsasenka myslis ze uz reknou pohlavi? Me u dcerky rekly az v 17tt ze je to do te doby jen hadani:/

arielka222
2. črc 2018

@1nelinka mě přímo v Gennetu dr taky říkala ze ve 12tt pohlavi fakt nejde říct. V 17tt už to viděla gyndarka a ve 20tt na utz už to šlo vidět krásne. Takže já se na to teď v tom 12tt ani nebudu ptát 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
2. črc 2018

@1nelinka Vždycky mi na tom screeningu řekli už pohlaví, tak doufám, že řeknou i teď. I když to možná ještě nebude na 100%, ale u dvou předchozích těhu mi to řekli a zatím se vždy trefili.

ange_de_la_morte
2. črc 2018

@malecek : já od všech slyšela že vždycky přes břicho, překvapuje mně že se to někde dělá i spodem - my byli u prvního v Ostravě a přes břicho - manžel byl se mnou a byl nadšený - miminko je už krásně vidět a vypadá jako miminko, teď jdu do Olomouce a manžel jde zase se mnou ... a i kdyby UTZ byl spodem asi bych to neřešila, nic nového tatínek neuvidí 🙂

tsasenka
autor
2. črc 2018

@priefi Já si dceru brát nebudu, je to torpédo a u toho vyšetření by určitě nebyla v klidu a já bych z toho byla nervózní. Ona by začala plakat, že chce za maminkou a tak. Bude s tatínkem, musí si spolu zvykat 😀 A já budu v klidu 😉

malecek
2. črc 2018

Tak ve Spadia lab v Ostravě se to prý dělá přes břicho tak uvidíme . Kolegyně říkala že ji u obou dětí řekli pohlaví už na prvním screeningu, tak jsem zvědavá jestli tam něco půjde vidět .

sarkoc
2. črc 2018

@journals Já byla dnes a dělala přes břicho...byl tam manžel i dcerka 🙂

@priefi Fajn to je, že chdím do stejné ordinace pořád, ale já tam dojíždím cca 25 km, nemám to v místě bydliště...tady je takový doktor nic moc, co jsem slyšela...A jinak taky věřím, že to bude dobré...pro mě by byly další testy akorát nervy a výsledek asi o ničem, protože bychom si Downíka nejspíš stejně nechali...pro nás je primární to, že má všechny orgány, končetiny a na první pohled vypadá vše dobře...ten nosík se snad okostí více a když ne, pořád je to pro nás jen malý ukazatel rizika...a ty hcg, to opravdu může znamenat spoustu věcí, já tajně doufám v holčičku bojovnici :D

malecek
2. črc 2018

Syn s nami jít nechce

sarkoc
2. črc 2018

Jinak na pohlaví mě ani nenapadlo se ptát, příště to za ty tři týdny taky ještě nechám a zkusím se zeptat pak v tom 17.tém 🙂

bemo
2. črc 2018

Ahoj maminky, ráda bych se přidala do vaší skupiny, pokud by to šlo. Miminko už jsme neplánovali, nicméně se na něj těšíme a termín máme v půli ledna.

malecek
2. črc 2018

@bemo vítej

sarkoc
2. črc 2018

@bemo Jasně, že se můžeš přidat....jinak mrkla jsem na profil a jestli čekáte páté dítko, tak to je nádhera 😍, taková velká rodinka 🙂

laola
2. črc 2018

Ahoj děvčata, tak se pořád dokopavam k tomu, jestli sem psát nebo ne... Dnes jsem 10+3 podle MS, dle utz 10+1. Těhotenství to je těžce neplánované, doma už máme dva ďábly😁 Ale když už se zadařilo, řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh...
Dnes jsem byla u Dr., vyfasovala prukazku, ale taky jsem dost zmatená, protože mi tam napsala CS 4 a řekla, že mám čipek nějak moc vepředu. Už si vůbec nepamatuju, jak to bylo u kluků😯 Ještě jsem po kontrole začala špinit, tak snad zo brzo přejde, bo to mi na optimismu taky nepridava...

krisatko
2. črc 2018

@priefi
@sarkoc je to tak no, na genetice jsme jen seděli a říkali Babě co jsi v rodině má a nemá. Nic z toho stejně nevyvodila, na vše řekla, že to vrozené není a tudíž ani dědičné a nemohlo to ovlivnit naše malé. Nakonec řekla, že stejně napíše to, co budeme chtít my. A my chtěli ukončit. N takže napsala indikací k ukončení z důvodu té a té vady a bylo.

krisatko
2. črc 2018

@malecek mě dělali od 12tt všude přes břicho

krisatko
2. črc 2018

@ange_de_la_morte a jdeš do fakultky?

danyseq
2. črc 2018

Tak vás holky po delší době zdravím... Nevolnosti konečně ustaly ale pro změnu začaly bolesti kycli a zad ( mám jednu kyčel níž a posunutý obratel v páteři) tak sotva lezu a na ortopedii bez úspěchu protože v tehu nemůžu nic ☹ tak si tu tak pajdam.

Starší synator mě normálně rozbrečel když přinesl z keramiky 2 srdíčka jedno mě a druhé miminku když mi to dával pohladil mě po břiše že to je pro brášku a já už bulela jak želva 😂😂 on sourozence nechtěl o to víc mě to dostalo. Už se oba kluci na miminko hrozně těší a pořád si prohlíží fotku z utz a starší si našel i videa na YouTube kde jsou čerstvá miminka 😂😂 snad jim to řešení vydrží <3

ange_de_la_morte
3. črc 2018

@krisatko : nee do Fertimedu jsem se objednala

krisatko
3. črc 2018

Holky a moje bříško 10+6

sarkoc
3. črc 2018

@krisatko kdeže je to bříško? 😂 ja uz proti Tobě vypadám jak kdybych měla za týden rodit

sarkoc
3. črc 2018

My dnes 12+3tt, večer je tak dvojnásobné, odpoledne to začne hrozně vylizat...

laola
3. črc 2018

Máte krásná bříška😍 Já už asi měsíc vypadám tak na osmý... 😁

krisatko
3. črc 2018

@sarkoc tak ale jsi o dva týdny víc... Nebude to tím? 😁

sarkoc
3. črc 2018

@krisatko mnoooo...tak plochý břicho jako Ty mám tak možná po týdenní střevní viróze když nejsem těhotná :D Ne, už se Ti to tam taky trochu rýsuje, ale já měla zhruba takový bříško jako ty ted s dcerkou ještě v pátém měsíci, takže mě ted ten můj pupek jaksi trochu překvapuje :D

Strana