icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
9. črc 2018

@danyseq : teeda to je bříško 🙂 mně bolívají po ránu bedra - nad ránem se budím že nevím jak spát, většinou to během dopoledne rozhýbu a pak dobrý

danyseq
9. črc 2018

@ange_de_la_morte to závidím já sem ráno celkem ok ale v průběhu dne je to peklo ujdu pár metrů a sem nepoužitelná ☹

daskaaa1
9. črc 2018

@krisatko Ahoj ja jsem byla na dovče, kdyz jsem čekala dcerku v 7 mesici a bylo to super. Jen je problém s pojištěnim do zahraničí.😉

bemo
9. črc 2018

@journals ahoj, já jsem zvracel krev jen u prvního těhotenství. A dr. mi řekl že jsem měla rozdrážděný jicen z toho častého zvracení. Před tou krví jsem zvracela především žaludeční šťávy.
@tsasenka mě je zle vždycky do toho 25 tt. A nikdy mi na to nic nepomohlo, prostě až se přejde do určitého stadia, tak se mi uleví. Taky mě to dost štve, v sobotu jsme byli od rána na svatbě a já si ani nezatancovala, jak mi bylo zle a celý den jsem se držela abych se nepozvracela. Je to náročné období, už aby to bylo za námi.

bemo
9. črc 2018

Jinak holky, kam se kdo s bříškem chystáte? My jsme měli už zaplacenou dovču v Itálii, ještě před otěhotněním, takže koncem léta jedeme. To budu 21 tt.

semmi
9. črc 2018

@bemo my jedeme AUTOBUSEM do Chorvatska 7.září 🙈👌😂 a to jeste s dcerkou 3,5let. To bude zazivna cesta. Taky jsme meli dovcu ještě pred tim, nez jsem otěhotněla.

semmi
9. črc 2018

@daskaaa1 fakt je.problém s pojištěním? Ooou =-(

semmi
9. črc 2018

@journals u dcery jsem zvracela i krev. Bylo tp asi z častého zvracení. Bylo to peklo a od te doby mam šílenę citlivý dávicí reflex.

laola
9. črc 2018

@danyseq krásné bříško😍
@bemo dovolená mimo domov moc nehrozí. Dr. mi řekla, ať se uklidním a setrim se... holt dvě udržovaná těhotenství, plus teď těhotná "stařenka", asi si moc vyskakovat nemůžu😀 Závidím všem, co mají nekomplikované těhotenství😍

laola
9. črc 2018

A ad nevolnosti. Naštěstí je mi jenom blbě, ale nezvracim...
Jo a ještě... neuvazovala jste některá o krevním testu na zjištění pohlaví?

malecek
9. črc 2018

@semmi zkus se poptat, prý pojištují do 24tt pak už ne

malecek
9. črc 2018

já se pořád nemuzu rozhodnout jestli letecky Řecko nebo autem tady někam nahoru do Chorvatska ☹

daskaaa1
9. črc 2018

@semmi ano, ja jsem s tim tenkrat problem mela.Doba se treba zmenila a mozna ted uz problem nebude.Musite se informovat v pojistovne.

myskaq
9. črc 2018

Teda holky tady je zase prispevků 😀🤷🏻‍♀️ Ja nestiham, nevolnosti pretrvavaji, dnes jdu na screening konecne tak jsem moc zvedava 😊 poprve videt nasi prdolu. Tady fotecka 12+4

bemo
9. črc 2018

Já jsem pracovala v pojišťovně a tenkrát, před 9 lety se pojišťovalo do 28 tt, pak taky, ale ne na komplikace spojené s těhotenstvím, případně porodem.

cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
veselaopicka
9. črc 2018

Ahoj. Dostala jsem v nemocnici cipky torecan. Mate s tim nekdo zkusenosti? Jestli to vubec zabira? Jsem 11+0 a je mi porad zle celej den.

semmi
9. črc 2018

@priefi Nooo, tak to ja zrovna na nemocenské jsem 😂🙈 Z důvodu nevolnosti stojaveho zaměstnání. Ty brďo, tak to jsem asi v říti vid? =( Jinak my kdybychom to nemeli zaplacené, tak taky letos nikam nejedu. Uz je mi dobre. Sem tam je mi tezko, ale nezvracim. Lekarka me ale asi uz neuschoplni. Mam smlouvu do října, takze tak no. =(

laola
9. črc 2018

@priefi viděla jsem cenu za test 2500 kč. Ale kdoví jak dlouho to vyhodnocují takže možná lepší počkat na velký utz 😀

bemo
9. črc 2018

@veselaopicka já jsem torecan brala a vůbec mi nepomohl. Mě nikdy nic nepomohlo. Prostě až to přejde, tak to přejde. U prvních tří dětí mi bylo zle jen do cca 18 tt a u čtvrté dcery do 25 tt. Je to nepříjemný období, hrozně závidím maminkám co to neznají. Jinak mě nic jiného netrápí, ale toto omezuje až dost. Je mi trapný, když zvracím venku do kanálu nebo u dětského hřiště.

bemo
9. črc 2018

@veselaopicka jediné co mi trochu pomáhá je jíst, i když třeba nemáš chuť. U první dcery jsem nejedla vůbec nic, během týdne shodila 9 kg a z nemocnice odjížděla jak lazar. Jist po troškách, ale opravdu jíst. Vodu pít po douškách. Nejhorší je když je žaludek prázdný. Furt je lepší zvracet něco, než žaludeční šťávy. To už je potom jak na kolotoči a nemá to konce. Mě potom ten koloběh zastavily až kapačky v nemocnici.

priefi
Autor odpověď smazal
veselaopicka
9. črc 2018

@bemo ja jsem byla na kapackach... celou dobu tam na diete a vsechno v pohode. Pak doma tri dny taky dobry a pak to zaclo znova. Asi to budeme muset vydrzet ale je fakt ze to je jedinej muj problem. Snad to brzo prejde.

journals
9. črc 2018

@bemo Díky, já to taky tipuju na podráždění, ale doufám, že to znovu už nezažiju...
@cerlada To máš dobré, aspoň víš, jak tomu předcházet. Já jsem na nic takového zatím nepřišla. Po ránu je mi sice nejlíp, ale během dne nemám absolutně žádnou páku jak to ovlivnit. Můžu být najezená, hladová, napitá... je to jedno. Nemám žádné vytipované jídlo po kterém je mi špatně/dobře, ani nemám nic, co bych vyloženě nesnášela, nebo naopak musela mít pořád. Nevím, jsem nějaký extra případ 😀

Co se týče dovolené, tak už jsme byli, okolo 8 tt a jsem ráda, že to mám za sebou. Ještě chceme jet začátkem září, ale to už spíš buď jen v rámci ČR nebo Alpy... uvidíme. Rozhodnem se pár dní předem na co budeme mít náladu.
Jinak nevím jak na vás, ale na mě je těhotenství už docela vidět. Před otěhotněním jsem měla 48 kg, jsem malá a drobná a už to nebylo kam dávat. Bříško vylezlo už hodně, brácha si všiml, takže ve čtvrtek na screening a o víkendu velký comming out, protože to už dlouho neudržíme. Až mě děsí, jak rychle bříško roste... 😲

journals
9. črc 2018

@semmi Taky pěkný... ☹ jinak k té dovolené - pokud jsi na neschopence, tak by asi bylo fajn zůstat doma a dovolenou vynechat. Pokud jsou komplikace, tak asi Dr. ví, proč tě doma nechává. Pokud nejsou, tak je řešení neschopenku zrušit a vzít si klasickou dovolenou. Jet na dovolenou a ještě zahrnaniční na nemocenské je jednak docela o průšvih (třeba právě s tou pojistkou a nikdy bohužel nevíš) a jednak taky docela pitomý podvod ☹ Celkově si to prostě dost říká o průšvih, takže to dobře zvaž, jestli ti to za to stojí...

Strana