Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko já ji vybírala snad 2 měsíce, pořád se mi nic nelíbilo 🙂 a když už tak to bylo modré a já chtěla něco "neutrálního" vůči pohlaví 🙂
Taky mi říká čínský kalendář i prstýnek holku, na sodu mám ještě přes týden čas. Screening mám taky za 14 dní, ale co jsem četla na internetu, tak u Apolináře prý pohlaví takhle brzo moc hádat nechtějí...
Holky, bolí Vás ještě některou prsa? Mě bolela vždy jen v úplném začátku těhotenství, třeba do 4.tého týdne, a pak už nic...tentokrát taky, pak x týdnů klid a od včera je to teda příšerný :/ Nejspíš je to hormonama, ale co tak najednou? Už to v tý hlavě zase hryže, že to může samozřejmě být i nějaká negativní změna (např.změna hormonů na konci těhu :( )
@priefi : aha já jsem to nějak blbě pochopila, myslela jsem že jde o vycházky a případnou kontrolu
@bemo : já bych to asi nevydržela si to nenechat říct 🙂 a prostě mi přijde praktičtější to vědět - aspoň jsme věděla jestli mám jet pro hromady oblečků ke švagrové nebo ke kamarádce, teď to vidím stejně -budu vědět jestli rabovat skříň nebo vyrazit za kamarádkama na holčičí 🙂
@krisatko : tak přesnídávky letos nedělám - až začneme příkrmy bude už ovoce čerstvé - takže za rok 🙂, jinak si dej bacha jak to děláš - u syna jsem zavařovala o sto šest a pak i o sto šest vychazovala - nějaká technologická chyba asi
@sarkoc : jo prsa mně bolí - včera jsme byli s manželem v kině a na večeři takže jsem se stavovala v shopinu a kupovala si novou podprsenku - sportovní a hodlám v ní i spát, teď mám prsa tak větší D a i v noci mi to značně vadí - když si blbě lehnu bolí prsa hrozně
@sarkoc mě taky občas bolí, koník mi včera poslal zprávu že se začíná ve 13tt tvořit mlezivo.tak to asi může být tím....
@ange_de_la_morte no my máme právě meruňky až teď, tudíž pokud chci začít třeba v 4-5m pomalinku přidávat, čerstvé by nebyly. A jablka uz vůbec, ty máme až v září/říjnu... A manžel říkal že taky bude bastit prej 😀
Jinak holky soda bez reakce, takže taky holka. Teď už chybí jen ten utz 😂😂
@krisatko : no já právě nechci začínat s příkrmy před 6 měsícem, a i kdyby tak stejně ovoce až měsíc po masozeleninových, takže si říkám že to vyjde - tak holt meruňka nebude první ovoce které mimčo ochutná
@ange_de_la_morte však jasně, já ještě nevím co bude, ale hlavně - máme merunky ob rok a letos zrovna jsou, příští rok bude tak 10 meruněk na celým stromě, tak jsem si řekla, že radši budu připravená 🙂
@krisatko : však jasně 🙂 je pravda že stromy máme obrok - ale máme jich tolik že to neřeším
@krisatko my měli letos 2 meruňky 🙂 známý má sad a nemá čas to zpracovávat, takže vždy nastoupíme my a já pak dělám převážně marmelády a ty presnidavky. Letos jsme měli i slušnou úrodu třešní, tak máme i trešňové marmelády. Většinou nám to taky rodí ob rok, že další rok bude chudší, takže klasická svačinka na zahradě, nic velkého. Jinak se taky chystám zavařovat, v zimě a na jaře to je vždy příjemné zpestření jídelníčku. Zatím se mi jednou stalo, že jedna sklenička nebyla k jídlu.

@1nelinka jj, u dcerky mi to taky řekla tak nějak 15.-16.tt, tak uvidíme...