icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
13. črc 2018

@nicoletaaa ale joo, mě s prvním taky nic nebylo, krom toho že mě občas píchlo v podbřišku... teď mi v podstatě taky nic není, ze začátku trošku zvracení, ale to spíš z hladu, takže v podstatě ok...

semmi
13. črc 2018

@priefi vubec. Jako ba naopak chteli to svest jen na mou doktorku, že kdyby to od začátku špatně nepočítala... ale chybu ma hlavne prenatal. Protože jsem sestru po telefonu upozorňovala na to, že doktorka si neni jista délkou těhotenství a tak chtěla, abych tam sla s předstihem. Dnes jsem u ni byla. No mela spatnou naladu a ja ji keste dorazila tim screeningem. 😂 Říkala, byt to jeji sestra, tak ji vyrazí. A ze jsem si mela trvat na svym. No ale copak já jako laik se mam dohadovat se zdravotním personalem? Kdyz podle propočtů,.kdyby byl plod opravdu mensi, tak by to vycházelo jak rikala sestra v prenatalu 13+4tt takze vinu nese jak moje mudra, tak sestra. No ted ja na potvoru ma moje mudra dovolenou od pondelka, takže musim letět na ty tripple ttesty hned v pondělí ráno v 7:00hod. No a to taky kdybych se doktorky nedotazala, zda by me zedy nemela poslat ason ja ty trip. testy, tak by mi to ani nenabídla. Jen k výsledkům z utz z prenatalu rekla: "No tak snad to bude v pořádku no." Nevím, zda jdem teď precitlivela, nebo opravdu ta zdravotní péče u nas fakt těžce pokulhává... 🙅😥

semmi
13. črc 2018

@krisatko Ja "vyfasovala" pani doktorku Bartošovou a musím říct, ze teda byla taky moc super. Strašně se snažila nějak udelat ty testy, ale bohužel. Tak ason utz pořádně mimco projela. Opravdu prstik po prstíku počítala, zda ma vsechny =D Pak ještě 10minut přemlouval mimco, any se neprohybalo, any jsme měli hezkou fotku. Byla opravdu velmi milá a pečlivà. Ale Vlasin ke samozřejmě top. Po teto me zkušenosti se ve 20tt objednavam vyhradne k němu a budu si trvat na svém!

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
semmi
13. črc 2018

@priefi nene, platila jsem misto 1450,- 1250,- akorat mi odecetli tu krev. No aspoň jsem zase o neco chytřejší pro příště. =)

arielka222
13. črc 2018

@nicoletaaa taky mi už nic není. Nejhůř mi bylo 7-8tt a od té doby jako když utne. Prsa mě neboli. Jen občas picha v podbrisku a roste pupek. No taky mám trošku pochybnosti ptz minule mi to značilo ZT ale uvidíme. Urcite to je v pořádku 🙂

nicoletaaa
13. črc 2018

@arielka222 mě teda není nic od začátku. Jen mám nafoukly a bolavý prsa, sem tam píchne v podbřišku a jsem unavená. To je všechno.

arielka222
13. črc 2018

@nicoletaaa tak buď ráda, že to tak dobře snášís a nestresuj se 🙂 někdo to tak má, že mu je dobře celé tehu od začátku. Tichá závist 🙂

kacik222
13. črc 2018

@nicoletaaa taky ti neskutečně závidím...Mě je tak měsíc porad zle a skoro nemůžu nic sníst.Tak ujíždím na ovoci a na lehkých polévkách. Rozhodně si to užívej co to půjde ;)

ldc2018
13. črc 2018

ahoj ja se hlasim, jsem v 12+2 takze se hlasim do klubu 🙂

ldc2018
13. črc 2018

Jinak jsem po dvou kyretazich, takze doufam, ze je vse v pohode. Fotku mam zatim jen z 9tt, za tyden jdu na screening a uvidime.

Nejvice mi stvou ty tehotenske priznaky - mam obrovske nafoukle bricho, obcas zvracim, porad se mi toci hlava, v praci se nemohu soustredit a porad spim a nic se mi nechce. Uplne se tesim, az ten den preziju a prijde dalsi a ja si muzu zas pridat 12+3 atd. Pro mne je to fakt strasne znicujici, jsem velmi aktivni clovek a tohle obdobi, kdy nemohu ani sportovat, ani normalne fungovat.

ldc2018
13. črc 2018
bemo
13. črc 2018

@ldc2018 vítej v klubu a neboj, pak přijde lepší období plné přemíry energie. Teda alespoň tak jsem to měla vždycky já.

cerlada
Autor odpověď smazal
malecek
13. črc 2018

@cerlada hlavně ať je vše v pohodě, raději na tu pohotovost. Držím palce ✊✊

cerlada
Autor odpověď smazal
laola
14. črc 2018

@cerlada držím pěsti. Dej vědět, jak jste dopadli.

krisatko
14. črc 2018

@cerlada Jejda, tak snad bude vše ok. Ozvi se!

malecek
14. črc 2018

@cerlada neboj bude. Už jste tam byli? Jak jste na tom?

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
bemo
14. črc 2018

@priefi já zatím nic necítím, ale čekám to každým dnem. Vždycky jsem je cítila hodně brzy i manžel po hmatu a tím že jsem těhotná po páté, tak si myslím že už by to mohlo být brzy. Dost se na to těším.

cerlada
Autor odpověď smazal
malecek
14. črc 2018

@cerlada super! Tak pij aspoň po douskach ať jste v pohodě.

@priefi já cítím už vnitřně pravidelně tak pár dnů, na venek zatím jen náznaky.

cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana