icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

cerlada
Autor odpověď smazal
misakri
16. črc 2018

Čekáme holčičku 😍 dnes jsem koupila i první pidi obleček.. a sama jsem se lekla,jak bude to mimi malé 😱😁😁 jsem to nějak zapomněla po těch dvou velkých,co už máme doma 😁😁

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
sarkoc
17. črc 2018

@cerlada tak to uz pak je zdr. problém a vidím to jako něco jineho...

arielka222
17. črc 2018

@zuzekk tak my máme třeba videochuvicku a jsme mega spokojena, mimi vidíš a nemusís za nim porad litat když se něco šustne.
Postýlku jsmě kupovali v Ikei polohovací a na matrace já jsem pes. Vím od kamaráda neurologa ze matrace pro mimi je velmi důležitá kvůli růstu páteře, takže my jsme investovali. I cestovní matraci máme dražši. Doporučuji značku Traumeland. Na autosedacce jsme taky nechtěli setrit, ale jelikož byla akce na kočár tak jsme ji k němu dostali zdarma. No zdarma..kocar stal 30 000 tak asi tak zdarma 😂😂
Kolotoč nad postylku využíváme denně od narozeni a to je malému 10 měsíců. A ještě využíváme od narození hnízdečko, na to nedám dopustit a monitor dechu. A mantinely do postýlky výuzivam pořádně až tak od 6 měsíců. To už cestuje po postýlce a mlátí se do hlavy o sprusle 😂

sarkoc
17. črc 2018

U nas se pohyby ani nic takového ještě nekonají, resp.možná jo, ale přišlo mi to brzo, tak to vůbec nějak nesleduju, jestli se něco děje...my asi mimco v sobotu pěkně vydesili - nenapadlo mě, ze už slyší takhle brzo (pak jsem zjistila, ze uz čerstvě jo) a na sobotní svatbě jsme docela tancovali přímo u beden atd a i když jsem netancovala, tak stůl jsme měli nejblíž parketu, tak snad to broucek nějak neodnese, místo mamincina hlasu slyšet první "tuc tuc tuc" 😂

malecek
17. črc 2018

@sarkoc určitě ne 🙂

malecek
17. črc 2018

já už si v práci taky odložila první oblečky zatím v neutrálních barvách, 26.7. jdu do poradny a dr už sliboval, že by to mělo jít už vidět tak se moc těším 🙂

malecek
17. črc 2018

Holky v jakých cenových hladinách se pohybujete u kočárku? já bych se s celou kombinací ráda vešla do 20tis. zatím mám v merku britax b motion 4 plus nebo cybex balios s.

arielka222
17. črc 2018

@malecek my máme po synovi Cybex Priam a vyšla trojkombinace na 30 000 Kč + jsme k nemu dostali autosedacku v hodnote 7000. Nedám na něj ale dopustit, byt je drahý. Teď ale budeme kupovat stejně golfky ať můžeme do letadla.

cerlada
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
17. črc 2018

@malecek já měla na syna tako za 8tisíc a ta cena je znát. pak jsem pořídila britax b-motion a na druhé ho asi pořídím taky, tentokrát už od narození. pokud budeš řešit nový, tak aby byl kvalitní a fční, tak počítej těch 15-20tisíc určitě

malecek
17. črc 2018

@crazy_girl3 jj s cenou počítám polský kočárek nechci, cestuji každý den autem a tak řeším hlavně skladnost a váhu.

sarkoc
17. črc 2018

My třeba měli poláka za nějakých 14 tisíc a byl super, akorát máme předpoklad pro větší děti (máme oba skoro dva metry), tak budu ted koukat po větším sportáku...zatím mám v merku Firkon Vesta, který je opravdu mohutný ve všech směrech (ale zároven celkem lehký), což mi vyhovuje...auto máme prostorné, tak tam ho dám v pohodě a MHD nejezdím...mají ho dvě kamarádky a jsou obě moc spokojené. A mě se hlavně tento typ kočárků i líbí vzhledově, takové ty šílené moderny moc nemusím. Autosedačku máme po dcerce 🙂

cerlada
Autor odpověď smazal
sarinka_nevesta
17. črc 2018

pro první jsem měla camarelo malaga, potom britax motion 4 sporťák...teď přemýšlím, jestli vůbec pořizovat hlubokou korbičku, páč dcerka v ní skoro nebla, navíc na zimu asi nebudu chtít prťouse dávat do kočárku a stejně ho budu převážně nosit...každopádně chci trojkolku, buď x lander run nebo TFK joggster III..něco s čim se dá běhat, bruslit atd...

malecek
17. črc 2018

Tak my jsme celkem dost městská rodina a tak nám žádné výlety do lesa s kočárkem nehrozí a babičky která má jedna 79 a druhá 66 tak u nich to taky nehrozí tak nám malé kolečka nevadí, preferujeme fakt tu lehkost a skladnost. a na výlet pujdeme s nosítkem.

priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
sarkoc
17. črc 2018

@priefi to je také jedna z možností, akorát roan bass...na první jsem měla také bez otočných předních koleček a i podruhé bych to sama za sebe preferovala, ale ty s otočnými se lépe řídí jednou rukou, což si myslím, že ted využiju (s tříletackou za ruku), když tejně budu kupovat nový...já bych si nechala ten, co jsme měli, byl super, vydržel všechno a podvozek je jako nový, ale měl tu vadu, že měl jednu stříšku pro hlubokou i sporták a na sportáku byla samozřejmě déle než na hluboké, takže ted jsem jí zkoušela dát na hlubokou a je strašně vybledlá oproti tomu (měla jsem tmavě modrý, tak je to dost vidět ten rozdíl, šedivý nebo tak bych asi třeba neřešila)..takže de facto jen estetická vada, ale vezmeme si ho k babičce, at nemusíme pokaždé vozit kočárek a něco pořídíme no...

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
bemo
17. črc 2018

@cerlada teda chudáku. Úplně si vzpomínám na sebe. Já byla u první dcery v nemocnici 3x. Ale teda hned po první návštěvě jsem za to byla ráda a další dvě návštěvy už podstoupila sama a dobrovolně. Až kapačky mi pomohly. Ale snad už to dlouho nebude trvat. Tak se drž, je to těžký období.

cerlada
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana