Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@laola v kolikátém se chodí na ten druhý screening ? Já vubec nevím, že mám na druhý jít a nikdo mi nic neřekl. Byla jsem akorát ve 13tt na krvi a screeningu na ty vady a další návštěvu mám až na gyndě v pulce srpna.
@veselaopicka Na ten druhý se chodí až mezi 19-22tt. A udělá ti ho doktorka. Tak si tě objedná až tam prijdes příště. Taky to tak mám.
@veselaopicka já jdu na velký screening zase do brna. Sleduje se tam podrobná morfologie plodu, všechny orgány jestli dobře pracují, nohy ruky já nevím co všechno. Pokud je podezření na nějakou vadu, dělá se i echokardio a pod.
@cerlada my pohlaví zatím nevíme. Ale rádi bychom kluka. Jinak mám doma tři holky a jednoho kluka a teda u žádného těhotenství jsem nepozorovaně více či méně chlupů. Takže netuším a vlastně to slyším i poprvé. Ale myslím si, že to není žádné pravidlo. Že to má fakt každá maminka jinak. I s tím, že holky berou maminkám krásu. Já jsem nikdy žádné změny nezaznamenala a ani okolí. Snad jen že u toho jediného syna jsem měla fakt břicho dopředu, takové špičaté.
Holky, vy jste se rozjely, já teda nějak nestíhám 😀
Jinak dneska jsem byla u svého doktora na kontrole. Divili se i se sestřičkou, proč by utz ve 20 tt měl být placený. Vždy na to dávají žádanku, vůbec o tom neví. I když to už nějaké těhule přede mnou hlásily, že je upozorňovali na placení. Ale jestli platilo to nevím. No a podle všeho čekám vytouženého chlapečka 🙂 Ale prý si to s doktorem ujasníme příště. Takže jsem dneska vlezla do obchodu a koupila si pár klučičích věcí 😀
Holky, ještě k těm screeningům. Dneska jsem si všimla, že ve zprávě ze screeningu, co mám v průkazce mi napsala šíjové projasnění 1,6 a pak ve velké zprávě, kde jsou všechny ty hodnoty mi napsala 1,9. Tak teda nepříjemná doktorka, bolestivé vyšetření a výsledky má na každém papíře jinak. No, co si o tom myslet, že?
@cerlada tak to je dobrý. Mít 10 letého brášku. No u nás jsou ale ty holky jak kluci. Jediná dcera je trošku na módu a panenky, ale jinak účes jim udělat, to je pro ně největší trest a já bych tak motala copánky a dělala různé skrášlovací procedury. A on o to nikdo nestojí. Když dostanou nějaké nové šaty, tak je týden přemlouvam aby si to vyzkoušeli. Jen když má dcera koncert, či větší oslavy, tak na sebe nechá sáhnout. To si to užívám. A můj muž prodává zemědělskou techniku, takže kombajny, traktory, řezačky, to je naše. Takže kluk by se měl. Já bych chtěla kluka už kvůli synovi, když se narodila poslední holka a my mu volali z porodnice tak se s nikým den nebavil, vzal ji na milost až když ten uzlík viděl. A teď si pohlaví necháme říct jen kvůli němu, aby to když tak zpracoval do porodu, případně ho necháme vybrat jméno na ségru.
Teda vy mi dáváte , tolik příspěvků od včera 👍
Holky mazete něčím pupky a prsa? Já tedy na strie netrpim ale strašně mě svědí pokožka tak jsem si dnes pořídila morulový olej tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže. U syna jsem se absolutně nesměla ničím mazat, jemu to v břichu tak vadilo že jsem myslela že mi z břicha vyskočí jak tam Jančil. Jakmile jsem krém dala pryč byl klid. Máte to taky tak někdo?