Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi Pokusím se, černý čaj si teď dělám pořád k snídani, chutná mi. Zůstala jsem doma, tak je mi docela dobře. A moc gratuluji k pěknému vysledku😉 s tím jménem bych to ještě nějak zkusila, je moc hezké. Navíc děti si dnes vymýšlí na všechno nějakou rymovacku. To je chaba vymluva👍
Ahoj holky,prosím nemáte někdo zkušenosti s krvácením na začátku těhotenství?Jsem v 10 tt a dnes ráno ze me vytekla růžová voda.Nebylo to přímo krvácení,byla jsem u dr a mimco je v pořádku?Mate s tím někdo zkušenost?Mam z toho docela strach.Dekuji
@malecek Tak já mám kombinaci obojího jo, nevím jak tento týden přežiju. Tady u nás už nepršelo ani nepamatuju a vedra ty nejvetsi. Už chci hrozně moc zimu. Ani nenabiram a shazuju, protože už fakt nemůžu skoro nic jíst. Ještě že sem měla zásoby před otehotnenim. Kdy seš tě nevolnosti zbavila ? Já jsem v 15ctem týdnu.
@malecek ne,ze prý to mohla být praskla cevka.Ale na prasklou cevku mi ta krev přišla až moc světla.Poradila mi ascorutin kdyby se to opakovalo
@priefi No, tak Adolfa a Žofku by mi asi nesežrali, že to myslím vážně. Tak jsme se doma domluvili jinak 😀
Teď čtu, že Ti vyšly dobře tripple testy, no super. Taková skvělá zpráva! Mám radost, takže teď už jen zdravé krásné miminko 🙂 A už cítíš pohyby? No, to je krásné, já si na to ještě musím počkat 🙂
@bemo Ty horka, to mi ani neříkej. Ještě, že máme doma bazén. Jinak moc ven nechodíme. Starší dceři je večer hodně špatně. Takže do bazénu, zchladit se a zase domů. Ven jdeme až navečer, když je trochu líp.
@priefi výběr jména ti doporučím, naše zatím nejmladší je Amálka a jsem s tím jménem hooodne spokojená. A když přijde na věc, tak zprznit se dá každé jméno. Když jsme jeli rodit, tak jsem v těch papírech na jméno neměla napsáno nic, tak jsem rychle napsala Jakuba a na holku jsme si nebyli tolik jistí, tak jsme to nenapsali a, pak vykoukla na svět holčička a já se na ni podívala a řekla jsem, Ahoj Amálko, já jsem maminka, a bylo vybráno 🙂 samozřejmě jsme měli několik jmen předvybráno
@tsasenka to máte stejné léto jako my. Každý den jsem za bazén vděčná. Jsme v něm skoro pořád. A ven taky až na večer, nebo vůbec. To horko mi vůbec nesvědčí a potřebuju být blízko záchodu. Dnes jsem řekla dětem že si večer pustíme nějakou pěknou pohádku, ale musí v jí být zima, takže asi Ledové království, ať se trochu zchladime
@priefi kamarádka má Amálku a přesně to co říkáš, přehodit písmenko, mi taky říkala že všude se něco najde. Já dřív, ještě před prvním tehu chtěla Alexe (Sašo Di do pr..) Maxe (jak labrador) nebo Roberta (asi všichni víme....) .... Fakt se všude něco najde. Taky jsem bývala Vendula pinďula 😀
Já si třeba vytiskla všechna klučičí jména na A4, vyškrtla ty co se nelíbily mě, pak skrtal manžel z toho co zbylo a nakonec jsme zbylých asi 8 napsali s naším příjmením a pak se nějak shodli na dominickovi
Ahoj brouzdám po MK a objevila jsem tuhle skupinku.Jsem tu poprvé s některými jsem se setkala v lednovkách 2019. Jmenuji se Monika a v listopadu mi bude 30let.Čekáme první vytoužený přírůstek do rodiny dnes začínáme 18tt (17+0). O miminko jsme se snažili dlouho a na poslední chvíli si našel prcek cestu přirozeně k nám.Kdo už víte pohlaví jestli to tu už nebylo?U nás to vypadá na holčičku,tak snad nám ji ve středu pan doktor potvrdí nebo vyvrátí 😊😙😉
Ahoj holky, tak u me tripple taky vysly v pořádku. Zase to byl boj, protože je nemohli najit a jelikož se delaly u zastupujícího lékaře, ktery ma dovolenou, tak se volalo po vsech certech, az se nakonec diky bohu našly. Vse je v pořádku. Tak sem se objednavala vcera do Prrnatalu, dnes mi volala sestra a ze me objedna na 30.8. Coz jsem ji rekla, ze je opět pozdě, neb ma lékařka napsala do 25.8. a at se nenechám odbit, at zase neni pozde jako minule. Nicméně sestra si stala za svým, ze him to.počítá pocotac a kdesi cosi. Takže jsem napsala primo Vlasinovi, at mi teda poradí, s tim. Ze nájedne straně tlačí doktorka, ať si stojim za svým, že ona vi proc to počítá jak to počítá a ze sedtra do toho nemá co mluvit, na druhe strane sestry, co me stejně odbyjou jak se jim to hodí. Uz jsem z toho opravdu unavená a popravdě se ani na ten utz netesim po vsech tech peripetiích. A také mi rikala, ze od nového roku opravdu bude ten utz ve 20tt zpoplatněn všemi pojišťovnami.
@priefi Amálka je krásné jméno a s tím jedním písmenkem by mě to ani nenapadlo, taková blbost. No, můj chlap otravuje s Františkou a to nechci ani omylem. Snad to vážně bude ten kluk 😀
@halasovci007 Ahoj, vítej 🙂 U nás to zatím vypadá na vytouženého chlapečka 🙂
@semmi Já jsem se dneska objednávala k Vlašínovi a jsem objednaná na 21+2 tt, ale nevím přesně, jak mají to rozmezí, kdy se dělá ten utz. A jsem moc ráda, že mě vzali k Vlašínovi, snad to vyjde.Ségru takhle 3x přeobjednávali a nakonec ho neměla. Musel někam urgentně odejít