icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
30. črc 2018

@kikika87 určitě neschopenku napíše gynekolog.Já jdu ve středu na kontru a nechám si ji napsat taky.11h v práci v tonhle vedru kde se mi kazí i jídlo.Záchod ani vodu nemám musim prelejzat nebo chodit kolem cele budovy a jedine mozne vetrani mam vecne zavrene ptz mi kouri na zahradce lidi z hospody a cuchat cigaretovy kour jako nekurak fajt nee.Dr. mi nabizi neschopenku od zacatku kvuli problemovejsimu tehu a uz ji prijmu..Myslim ze by mi to napsala i obvodni..

semmi
30. črc 2018

@tsasenka Mně objednala k Drabkove, i kdyz jsem do poznámek napsala, ze chci Vlašína. Takže tak. Jako u první dcery si nemohu stěžovat, ale ted jak jim asi pribyly pacientky, to těžce organizačně nezvládají. Ja doufám, že mi Vlašín odpoví a sestram nějak domluví. Moje doktorka ho velice dobře zna asi ze studií a říkala, že už tam vyhodil jednu sestru, na její stížnost. Ja jsem ted 17+3tt Netrvam na tom, abych musela mit přímo jeho, ale.prostě bych si jen přála, aby mě jednou objednali, tak jak je na žàdance. Nic víc. Asi nereálné přání... 🙈

krisatko
31. črc 2018

@semmi a tou organizací máš recht no. Ale mě Vlašín odpověděl cca do dvou dnů tehdy a říkal mi že mám říkat "s panem doktorem jsme se domlouvali, pan doktor vám vzkazuje" a tak. A šlo to.

priefi
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
31. črc 2018

@priefi : já myslím že u druhého UTZ už ten termín tolik nehraje roli - se synem jsem byla na druhém UTZ az ve 22.týdnů a to jen proto že jsem ležela v nemocnici a nechtěli mně pustit tam kam jsem byla objednaná, tak nakonec že to tam udělají sami ... ale doktorka byla super a říkala že to nehraje takovou roli jak u prvotrimestrálního - jde jen o UTZ ne o krev

semmi
31. črc 2018

@krisatko tak to přesně hodlam udelat, protože jinak to asi nepůjde.

bemo
31. črc 2018

@priefi koukám že máš nejspíš podobný vkus na jména. My doma máme tu Amálku, jak jsem se již zmiňovala a taky Natálku a ještě Julinku no a ještě, po tatínkovi Ivoška. Teď kdyby to byl kluk tak už od začátku všem říkám že kluk bude Šimon a holčička Viktorie. Manžel trvá na tom abychom všechny holky končili na IE. Já jsem Lucie a holky tak nějak vyšly bez rozmyslu taky na konci na IE, tak že by to chtělo udržet. No, já stále doufám v toho Šimona a nebudu muset IE řešit.
@kikika87 já byla na neschopence skoro od začátku, tedy prvního těhotenství, pořád jsem zvracela, byla po nemocnicích a víc než v kanceláři, jsem blila dole na záchodě, takže jsem jim tam byla prd platná. A jsem za ten čas strávený doma ráda. Chodila jsem ven, užila jsem si to.

semmi
31. črc 2018

@priefi no je to mazec. Člověk se opravdu pak.cítí jako blbec a hlavně kvůli takovým osobám se zbytečně vse komplikuje. Hidnoty nevim, doktorka akorát rikala, ze vse je v pořádku a v prukazce nejsem schopna ty jeji zkratky a klikyhaky rozluštit. 🙈😂 Ja dnes hodlám zavolat znovu na prenatal a preobednat se prostě. Nezájem. Já pak zase nebudu poslouchat doktorku, jak se rozčiluje že si dělají co chtějí.

semmi
31. črc 2018

@ange_de_la_morte to ano. Ale ja právě jdu 29.8. ke své lékářce a 30.8. mám jit na screening. To bude zase naštvaná, když přijdu k ni a nebudu.mit ještě utz hotový. Ona je na tyto věci pes. Peclive vse propocitava, aby byla casova rezerva a nehnalo se vse neposlední chvíli.

ange_de_la_morte
31. črc 2018

@semmi : tak se přeobjednat o pár dní později ke svoji doktorce ?

semmi
31. črc 2018

@ange_de_la_morte nebo tak no.

semmi
31. črc 2018

@ange_de_la_morte teď jsem se koukala, ze toho třináctého budu 21+6tt opravdu zase hraniční a pokud plod poskočil v růstu tak opět bych sla s křížkem po funuse, jak se říká. Naposledy diky. Tomu objednání jsem prisla o 4dny pozdě. To je fakt na palici. No nic ja si tam zavolam znovu. Řeknu, že jsem domluvena s panem.doktorem, stejně jsem mu psala mail, aby byl v obraze, jak to u nich funguje s objednáním. A uvidí se.

semmi
31. črc 2018

Tak holky, právě mi volali z Prenatalu. Sestřička milá jak sluníčko... Pry ja Vás preobjednam na 24.8. pani Berishajovà, úplně vez problémů. Takže oan doktor asi udelal humbuk a všechno jde. Musim mu napsat poděkování. Evidentně to oprabdu takový problém není objednat dříve. Uff tak mi spadl balvan ze srdce jak celé Brno. 😕

ange_de_la_morte
31. črc 2018

@semmi : tak to je fajn že to nakonec vyřešili sami, ale je to na hlavu když má člověk pocit že se baví s naprosto nekompetentní osobou ... já zatím stále čekám až mi poštou přijdou výsledky 1.screeningu a tam bych měla mít napsaný i termín toho druhého, tak jsem zvědavá teda

hankagb
31. črc 2018

@semmi tak az tam budes volat, rekni drivejsi termin porodu... a nemusis se s nikym hadat

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
ange_de_la_morte
31. črc 2018

@priefi : v nejhorším můžeš zavolat té dr. z genetiky a přeptat se jestli to vadí nebo ne

priefi
Autor odpověď smazal
semmi
31. črc 2018

@ange_de_la_morte je to opravdu na palici. Preju pevne nervy, protože to je opravdu jak mluvit do zdi mi přijde.

semmi
31. črc 2018

@priefi to každopádně. Jako nejsem ten typ, co by se rad dohadoval, nebo stěžoval, ale evidentně nenapsat mu vcera mail, tak bych byla sama.proti sobě.

ange_de_la_morte
31. črc 2018

@priefi : taky dobré no

laola
31. črc 2018

@tsasenka Pokud chceš manželovi Františku zosklivit, ukaž mu fotku té módní kriticky Cizkove😁 Ale když to vypadá na kluka, tak snad nebude třeba

kikika87
31. črc 2018

@bemo
@priefi Tak mám tu neschopenku. Byla jsem na gynde u toho druhého doktora. Tak jsem ráda, protože je to pro mě fakt obrovská úleva. Dneska jsem to oznámila šéfovi a rovnou mu řekla, že si teď potřebuju v těch vedrech vzít neschopenku aspoň na týden. Chudak🙄

priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
31. črc 2018

@semmi Jé, tak u Drábkové jsem teď byla a pro mě ten nejhorší a bohužel bolestivý zážitek z 1. screeningu.
@laola Já mu Františku nechci ošklivit, řekl mi, že to bude Fanda. No, to je tak hnusné jméno. Já si ještě počkám na další 2 kontroly, to by už mělo být vidět a jestli se dostanu k Vlašínovi, tak to pohlaví je prostě tutovka.
@kikika87 Jenom neschopenku na týden? Není lepší zůstat doma? Já jsem se blbec po 2 měsících vrátila do práce, že budou rádi. NO, byli rádi, řekli, že se těší až za mě ušetří a jedna kolegyně, která se třepala na mé místo mi tak dělala zle, že jsem se z toho v práci složila.
@priefi No, já jsem předchozí těhu blila až do porodu. Ne sice denně, ale týdně to přece jenom bylo.

ange_de_la_morte
1. srp 2018

@kikika87 : neschopenku jen na týden jo ? a nebude to pak po týdnu v práci zase stejné ? já jsem oznamovala sv nadřízené že dýl jak do konce září se mnou nemá počítat - moc to v práci nezvldám, pořád dělám přesčasy a mám na směně málo lidí - pak nejsem schopna nic, přijdu z práce, bolí mně záda, hlava, v práci se mi dělá mdlo z nízkého tlaku - stojí to za houby

priefi
Autor odpověď smazal
kikika87
1. srp 2018

@tsasenka
@ange_de_la_morte No tak doktor říkal, že do kontroly ať jsem doma, to je 23.8. a pak se uvidí. Já nemám zas tak náročnou práci, akorát tam není klima a asi 40stupnu. Takže když mi konečně odezní ty nesnesitelné bolesti žaludku tak bych to měla zvládnout. Nechci být ještě doma. Navíc já tam mám jen samé chlapy, a oni fakt budou rádi když se vrátím. Šéfovi jsem slíbila, že se pokusím vydržet do konce. Akorát s tím vedrem je to hrůza, ono to snad nepřestane. To je hrozna zatez.

kikika87
1. srp 2018

@priefi Ptala jsem se na ten hořčík, prý ty nevolnosti prostě odezní sami. Ze je to normální, mám počkat. Pachy mi hrozně vadí, nejvíc vonavky a prostě drogerie. Včera v čekárně byla těhotná paní tak převonena, že mě bolela hlava do večera.
No vidíš, ono to s tím jménem přeci jen klapne 😊 Ale teda Poldik nic moc 🤣🤣🤣

Strana