Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky a teď z jiného soudku, potřebuju radu. Jdu kamarádce za svědka a k tomu patří i rozlučka. Je to v Praze, takže hafo možností. Ale nebyla jste někdy některá na nějaké rozlucce, fakt originální? Já mám prostě takové obyčejné věci, aby nebyla zklamana 🙄 Šlapadla na vltavě, večeře a nějaka party, to už je mi fuk...ale to odpoledne mi přijde takový slabý no😐
@kikika87 my nejsme teda z Prahy ale kamaradky svedkyne ano a ta nevesta mela rozlucku snu.Rano jsme dorazily do bytu svedkyne kde jsme pak i prespavali.Po predani rekvizit a darku neveste a pripitku jsme vyrazily na lasergame.Pote obed ve meste a navrat ke svedkyni a priprava na vecerni program.Vecer jsme byly na naplavce,kde nam na Vltave na lodicce takove kulate plavidlo(nevim jak se to jmenovalo) ugrilovali veceri a pak nas nabrala na Naplavce limuzina a jelo se do viru velkomesta.Ta limuzina mela stazenou strechu a pily jsme tam sampanske ktere teklo proudem.Diskoteka a limuzinou az zpatky.Byl to nezaponenutelny zazitek pri vsechny zucastnene nejen pro nevestu!
@kikika87 v praze jsem byla na jedné, a moc mi to nesedlo, taková snobárnička, ale co mohu doporučit je proseco nebo večeře (dle financí) v Aureole, výhled je famózní, prostředí důstojné a milé. Šlapadla jsou náhodou super! Na přesuny využijte taxík, odpadne otravné přejíždění a přecházení, špatný taky není piknik. Neplánuj toho moc, stejně si chtěj ženský hlavně pokecat.
@priefi Já to mám tak obojí, je mi na zvracení hned co otevřu oči, nebo taky navečer. A když mi něco smrdí, tak i zvracím. Zatím to poslední dobou stíhám rozdýchávat, ale pořád je to nic moc 🙂
Takže u vás to vypadá na vílu Amálku, jo? 🙂 Leopold taky není špatný, ale Poldík teda nevím 😀
Ahoj holky. Teď mu volal doktor, že mu přišel papír z Centra prenatální diagnostiky kde jsem byla na NT screeningu a že tam má dr. napsané že mi má můj dr. udělá tripple testy. Jsem z toho nějaká špatná. Taky jste to některá měla takhle nařízené? Po tom NT vyšly prý testy v pořádku, tak proč by si mě teď volal? To nechápu. Jedu tam zítra, tak se strašně bojím aby to bylo v pořádku.
Ja jsemjsem 18tt a natahuje mě pořád. Ani se nevonim, protože mi vsechny moje vonavky strašně smrdi 🙈😂 A to jsem si od pritele vyprosila na jaře Channel a Pacco Rabane Lady milion. A obě leží v koutě. 👌
@bemo Třeba to tak dělají. Já měla screening ok a taky na ne jdu. Tam co chodím se to tak prostě dělá. A když jsem se teď objednavala do Gennetu na další screening, tak mi řekla ať přinesu výsledky triple testu. Takže asi je správně, že dělají oba. Je to jen prevence, ničeho se neboj.
@priefi Aha, sem to spletla.
@semmi Taky už tak 3 měsíce nepoužívám vonavky. Jak se mi někdo v okolo navoní, nejradši bych ho šla vykoupat😄
Ahojky holky 🙂 Tak mi dnes koník řekl že jsem vstoupila do 16 týdne, nebýt koníka tak ani nevím v kolikátem jsem :D nicméně... K tomu šicímu stroji jsem vubec neměla sedat :D už jsem si z jedněch těhu kalhot udělala těhu kratasy. Protože to vedro je strašný a konečně nemusím zkracovat v ruce tak jsem si to hned zakrátila na stroji :D
@halasovci007
@zuzekk Holky díky za tipy. Původně jsem chtěla piknik, ale taky nebydlím v Praze a ty šlapadla jsou prostě jednodušší. Restauraci jsem vybírala sama a ta je super, chodím tam ráda. Dárky dostane, já doufám, že bude spokojená. Limuzína byl návrh, ale od toho jsem upustila. Je to dražší a ne každý má tolik, možná už je to i trochu snobarna. A taky nám už není 20, tak to prostě ozelime holt.
Zítra jdu na kontrolu ke své gyn. Budu jí předávat výsledky ze screeningu. Je mi to divné, ale prostě už mi po screenu přijdou tyhle "malé" kontroly zbytečné... 🙂 Buď jsem otupěla, nebo je fakt něco špatně :D
@kikika87 : to horko mi taky nedělá dobře - i já mám v práci šílené vedro a nulový přísun kyslíku, tak uvidíš, třeba až odezní ty horka bude to už lepší
@priefi na odběry i utz jedu zítra. Právě že jak utz tak i krev na NT vyšla v pořádku. Ještě mě napadlo, že mi to vyšetření udělá jen proto, že on ho má normálně hrazené přímo od pacientek, pokud si o to řeknou a já jsem ho nechtěla, protože mi u starších děti ty tripple nevycházeli dobře a měla jsem z toho jen depku. Ale on prý dostal žádanku ze Znojma z toho centra a tak si myslím že když mu to pojišťovna proplatí, díky té žádance, tak třeba jen nechce přijít o peníze z pojišťovny. Protože jinak si to nechává hradit od pacientek testy +utz za 330 Kč. No uvidím zítra. Už jsem měla průjem a zvracela jsem, no nervy pracují. Ale co, třeba se konečně zítra dozvím co čekáme.
@krisatko to jsme na tom stejně s těmi kontrolami. Nevím jak to máte vy, ale mě všechny kontroly kde ani není utz přijdou úplně k ničemu a jen mě to stojí nervy s vychystáváním dětí, naftu a čas. Stejně si říkám, že z toho prohmatání nemá šanci poznat, že je mimčo v pořádku. Vždycky ho přemlouvám ať mě vezme zase až za měsíc a on se směje, že jde vidět že to není mé první dítě, že se snažím vyhnout zbytečnym kontrolam
@bemo No, mně zase přijde, že si chodím na kontroly pokecat se sestřičkou 😀 Než to všechno vypíše do průkazky, tak si pokecáme, jdu k doktorovi, řeknu, že je vše OK. Zkontroluje čípek, utz změří mimi a jdu. No, jestli jsem u něj 3 minuty, tak je to fakt moc. A pak jdu zase za sestřičkou a řešíme příští termín kontroly 😀 Hlavně,když je všechno v pořádku. Když si mě pak volal zpátky, že mi zapomněl říct, že mám steptokoka, tak se mi pak chtělo brečet.
Holky, až půjdete na ten utz ve 20 tt, tak dejte vědět, jestli se to platí. Můj doktor se sestřičkou se tomu hrozně divili, proč by se to mělo platit, když tam pořád posílají těhulky se žádankou.
@kikika87 nam taky neni 20 ale jelikoz nas bylo 12 slozily jsme se.Byl to darek pro nevestu a fakt zazitek jet Prahou zpivat a zavezl nas pres Parizskou tam nekdo neco slavil zpivali s nami no uzasny to bylo i pro nas..Piknik je fajn ale vacha na klistata pokud bude v trave..
Tak se pochlubím i já.Čekáme na 100% holčičku ukazoval mi dnes Dr. pry srydkou kost(ja teda videla dva flicky nic vic 😂) jsme zdrave a stale odpovitame 17+2 rostene ukazkove A mam neschopenku.Holky kolik hodin mate vychazky?Me dal jen 4 hod myslela jsem ze je 6 hodin vychazka?
@tsasenka me dnes Dr. rikal ze moje pojistovna 209 ultruzvuk v Gennetu zpetne proplaci.A nakonec jdu k mistnimu Dr. a ten to nechce hradit od pacientek ale primo mu hradi pojistovna 209.On je jediny kdo to u nas ve meste prvadi ten screening proto me pri prvnim poslali do Gennetu ptz mel dovcu.Takze zalezi jakou mas pojistovnu a jak ma smlouvy Dr. s tou danou pojistovnou..

@tsasenka Mimochodem, ty ženský jsou někdy hrozný pizdy...nechápu proč se takhle k sobě chovají. Stejně na tu mateřskou odejdeš, tak co. Tak to mě mrzí no.