Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@kikika87 Ano příští středu jdeme na ten 2.screen., tak jsem teda zvědavá 🙂 jinak mě se tedy taky zdálo, že se nám už narodilo miminko, říkala jsem to mamce a když se mě zeptala a co to bylo jestli ta holčička, tak jsem si uvědomila, že vlastně ani nevím, že v tom snu to nebylo vidět. Miminko bylo oblečené leželo a pak jsem ho chovala 🙂 no jsem napnutá, snad se nám ukáže a bude pěkně spolupracovat. Já bych to asi nevydržela si to neříct, jsem strašně zvědavá 🙂
@cerlada Já nevím, břicho mi zatím netvrdne, ale co si tak pamatuji, tak najednou místo břicha prostě tvrdý kámen a bylo to dost nepříjemné. Jen je to už 2 roky a udělala mi to jednou a hrozně dlouho to trvalo. Sotva jsem dojela z práce, volala jsem si k sestřičce a druhý den naklusala. Dostala jsem hořčík a pak se to už neopakovalo. Ale bolelo mě to tak půl hodiny.
Jinak holky, super tabulka. Já to počítám na týdny a teď už vím, že jsem v pátém měsíci 😀 Pro mě ty měsíce jsou tak nějak nic nevypovídající.
@isousek tak se zeptej, kde je, od toho to souvisi. Vcestna a vysoko, zejmena na zadni stene = citis pozde pohyby. Ja ji mam nizko na zadni a citim od 15tt.
@krisatko je to v poho, kdyz jsi v zaprahu, nevnimas kopance, kdyz se zklidnis, vnimas vic. Az bude mimi vetsi, budes citit vzdy, kdyz se bude hybat
@kikika87 rika se, ze to pohlavi, co se Ti zda, je opak toho, co cekas 😉
Ahoj holky, jdu se pochlubit, co mi vyrobila jedna příbuzná. Mexicka bola. Cumela jsem na to jako blázen, ale vypadá to moc krásně. Krátce, kdo neví stejně jako ja:
Těhotenská rolnička neboli mexická bola je hudební přívěsek, který nosí těhotné ženy na dlouhé šňůrce, tak aby se pohupovala na jejich rostoucím bříšku. Přívěsek ve tvaru klícky obsahuje kuličku s rolničkou uvnitř. Při chůzi tak vydává jemné zvuky, které jsou pro miminko v bříšku velmi uklidňující. Miminko tyto zvuky vnímá již od 20. týdne. Zvukové vibrace mohou mít vliv i na správné přetočení dítěte.
@bemo Moc děkuji. No googlila jsem a na jedné stránce jsem četla, že i lékaři se přiklání k pravdivosti tvrzení. Že miminko to opravdu slyší a pamatuje si zvuk i po porodu, což je třeba dobré při kojení, že se miminko zklidní. Tak uvidíme. Jinak první dcerka se mi naštěstí otočila, jak měla, tak snad i druhá si dá říct. 😁
@semmi mě se všechny děti otočily až kolem 38 tt, ale vzhledem k tomu že se téměř všichni narodili 10 a více dní po termínu, tak jsem byla v klidu. Vlastně všichni vykoukli vždy den před plánovaným vyvoláváním. Se prostě lekly 🙂
@tsasenka já mám sice tři holky, ale stačilo by koupit dvě. Jednu pro mě a druhou pro prostřední dceru. Ta nejmladší by mi to spíš zničila a nejstarší na to vůbec není. Teď si vzala po dlouhém přemlouvání šaty a já z toho byla úplně na větvi 😀
@zetta01 ahojky.Mě se v noci na dnešek zdálo, zr jsem porodila miminko uz v říjnu. 🙈 Ve snu jsem běžela za svym hoodne bývalým zamestnavatelem, jestli by mi nemohl zrusit noční, ze jsem porodila dřív a potřebují jet za malou do porodnice, abych se rozkojila. 🙈 Zajímavé, ze miminko jsem ve snu neviděla, jak vypadá. Jen, že je to.holčička a narodila se misto v lednu, tak v říjnu. A pak sem resila, zda můžu zůstat tady ve skupině, když je.mimi říjnové. 👌😂
Tak jsem neodolala a objednala jsem si tu mexickou bolu a rovnou 3x, ať mají holky taky 😀
@semmi no tak to je teda taky hodně zajímavý sen 🙂 je to strašně zvláštní ty sny, kolikrát se zdají takové nesmysly. Já vím že se mi taky kdysi zdál se, že jsem porodila s miminkem, už byla doma, opět jsem nevěděla pohlaví, ale vím že jsem nad ním stála v postýlce a říkala si, že bych ho měla asi nakrmit, že jsme doma, už 2 dny a ještě jsem ho nenakojila 😀 a to už víckrát se mi zdály nějaké blbosti související s porodem či miminkem, ale to už si naštěstí nepamatuji 🙂
@zetta01 u dcery se mi hodne ke konci zdavalo, ze se s pritelem hadame. Bud skrze kamarady, nebo ze sem ho videla někde sedet s cizima ženskýma a okamžitě sem se ho sla ptat co to ma znamenat a on zůstal naprosto v klidu a rekl, ze to je jeho nová přítelkyně. 😂👌 Přitom ve vzahu jsme nikdy takové problémy neresili. Nechápu proč se mi takové věci zdály. Možná asi jak si na konci připadáme obrovské a nemotorne (aspoň tedy já), tak podvědomě ztrácíme tu svou ženskou sebedůvěru, nebo nevím čím to. Mozek je opravdu záludnost sama. 😂
@tsasenka Řečena nam byla horčička, ale ja mam porad pocit, ze čekám chlapecka a nevím proč 😂 Ale jinak je nam to naprosto jedno. Naše malá tedy tvrdila hned, že cekam holčičku. V červnu dokonce ve školce to oznamila jako hotovpu věc. 😂 Domonce jí říká Alecandro. Taky nevím, kde na tom byla.
Ahoj holky, tak já dneska opět nevolnost ráno po příjezdu do práce, tak jsem si raději vyvolala zvracení, abych se mohla podruhé nasnídat. Vždycky, když je mi takhle, tak je lepší se jít se záchodem pozdravit, než se trápit hodiny a doufat, že to přejde. Co to jako je? V 17/18tt nevolnosti? To nechciiiiiii
@krisatko jééé tak to je mi opravdu líto, já si to nedokážu představit ☹ mě se občas stane, že se mi zvedne žaludek, tak se jdu honem najíst a je mi lépe. Trvá to jen pár minut, ale i tak je to nepříjemné, takže je mi Vás opravdu moc líto, že takhle trpíte a hlavně tak dlouho. A to když si vzpomenu, jak mě ze začátku štvalo, že nemám žádné těhu příznaky, není mi zle, ale když Vás tu tak čtu, tak opravdu můžu být jen ráda...snad se to všechno brzy urovná a bude dobře 🙂
@krisatko tak to ti teda věřím a kor, jak to nejde, to musí být opravdu strašné. Já jsem vždy říkala, že mi stačilo, jak zle mi bylo po nějakém večírku, vždy jak už člověk nebude nikdy pít a vždy jsem si říkala, že až budu těhotná a mělo by mě být, tak zle pořád, tak se zblázním ☹ takže pravdu holky Vám to vůbec, ale vůbec nezávidím a přeji jen jediné ať se to vše co nejdřív urovná a je zase dobře. Mě když bylo zle ze začátku trochu, tak mě na to pomohlo si dát vždy kousek čokolády, zajímavý, ale pomohlo mi to. Sama jsem koukala a manžovi říkala, že to malé bude asi po něm, jelikož můj je šílený čokoládoholik 🙂

@krisatko Mě nejspíš proto, že mě ten muj momentálně tak trochu štve 🙄😁