Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Tak holky dneska si jdu ukončit neschopenku. Příští týden posledních pár teplých dní a bude klid. Je mi dobře, dneska jsem si dokonce už k snídani udělala i palacinky😋 A večer nástup na svatbu, reknu vám, byt svědek není žádný med. Taky už je to z me strany naposledy !😄
@kikika87 nn, neni to povinne, muze pokud ma na to fond a muj zamestnavatel tento fond nema a tak mame jako zamestnanci hold smulu. My jdeme na velky utz.23.8., uz se moc tesim. Jelikoz mame chlapecka, tak bych rada ted holcicku, ale v podstate je mi to jedno, hlavne, aby mimi bylo zdrave. Kdyby to byl chlapecek, bude to partak pro syna, mame celou vybavu a bude si hrat s auticky, coz ja osobne mam raci, nez panenky. I ja jako mala si raci hrala s auty nez a panenkami. Mela jsem i barbiny, ale auta byly hold lepsi 😅 U prvniho chapu, ze chcete prekvap 😊 Budu drzet pesti, at to vydrzite a nechcic nezjistite 😊
@tsasenka jsi vazne dobra! Klobouk dolu 😉
Tak doktorovi se při pátku asi nechtělo ordinovat, tak si na tacek od chlebíčků napsal na dveře, že dneska neordinuje. Když tam půjdu v pondělí ráno, ukončí mi to ještě k pátku, nevíte některá?😉
Dobré ráno 🙂 holky mám na Vás dotázek, musím se zeptat pač jsem z toho docela nervozní ☹ máte to taky tak? Já jsem dneska 20+4 čekáme první miminko a od pondělka jsem docela dost začala cítit pohyby hlavně zdrána a večer občas ikdyž jsem před den něco dělala, tak jsem cítila nějaké to šímrání. Ale teď posledních pár dní asi tak 2-3 velice nic, 1 kopaneček z rána, přes den m připadá, že taky velice nic a večer skoro nic, nebo možná úplně nic. Jsem z toho docela nervozní, aby bylo vše v pořádku. Vím že je ještě brzo na nějakou pravidelnost, ale přeci jen ráno a večer jsem vždy něco cítila a teď nic ☹ tak se na Vás obracím s dotazem, jak to máte vy holky 🙂
@zetta01 Já taky několik dní cítím a pak třeba i celý den vůbec nic. Ono stačí, když se pootočí a kope někam ke střevům, pak to necítíš. Jak jsou malí, tak tam ještě mají dost prostoru...Taky jsem i četla, že do 28tt je normální, že některý den jen prospí a pak má aktivnější den 🙂
@ester34 Taky jsem se právě dívala teď na net a četla to co píšeš a co jsem předtím cítila, tak vím, že se tam točilo dost, jednou nalevo boule, pak na pravo, pak zase dole a je pravda, že to říkala i dr. že pravidelnost pohybů se kontroluje, až tak od toho 28tt, že to už by měly být nějak pravidelnější 🙂 Tak děkuji, hned je mi líp 🙂
Holky já včera byla babičce na zlaté svatbě. Bylo to parádní, strašně jsme se nasmáli .... ALE ... celý den ode všech přítomných otázky typu: a v kolikátem teda jseš měsíci, a je to holčička že, a už víte jméno? řekni nám ho .... a tak dále. už jsem přetíkala nervama 😃 tak jsem řekla, že to bude EUFROZÍNA 😃 a byl klid.
Neboj já se taky furt strachuju, ale prostě tam má zatím hodně prostoru tak to pokaždé necítíme.
Holky budete mít na postýlce baldachýn? Kdysi jsem ho u syna měla teď uvažuju jestli nechat ušít. Včera mi muž objednal kojící polštář, tak už se těším
@krisatko No, my máme taky pracovní jména, pro ostatní. Pro nás je to Mikulášek a ostatní ví, že Robin nebo Nella 😀 Mně taky čeká svatba, ale je to rodina od manžela, tak doufám, že se až tak moc zajímat nebudou.
@malecek Já jsem u prvního nebesa nad postýlkou neměla. U druhého jsem měla půjčenou postýlku a ty nebesa jsem si tam na chvilku dala. Ale teď si je pořizovat nebudu. Chytá se na to hrozně prachu. Vypadá to hezky, ale nějak mě to nechytlo. Spíš si ušiju hnízdečko, mantinely, zavinku a kapsář na postýlku
Přemýšlela jsem nad nebesama pravda je to krásné ale nebudu si pořizovat. Myslím si také jako tsasenka, že je to jen na prach, takže zbytečná investice, která by šla stejně pak pryč, aby to na sebe malé nestrhlo. Takže za mě si od kamarádky nechám také ušít jen mantinel, hnízdečko a zavinovačku 🙂
Dcerka měla nebesa do zhruba 10ti měsíců, ještě nevím, jestli je dám i druhé...spíš asi ne, protože ted bude postýlka u nás v ložnici a ta není zrovna velká, tak by to ještě opticky ubíralo prostoru...
@zetta01 ono mimi muze byt akcni, kdyz Ty jsi akcni a pokud se na kopanecky primo nezameris, tak je tak trosku zignorujes. Mimco si zacina tvorit rezim. Pred tim jsi citila vecer a rano, protoze pohyby byly nepravidelne a Ty jsi byla v klidu. Ted asi kdyz jsi v klidu, mimi spinka. Je to v pohode, neboj 😊 Navic zalezi na tom, kde je mimi zrovna otocene

@tsasenka Tak to teda je... To už je pro mě vyšší dívčí asi.