Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Kdyby clovek do toho briska videl...takto se musime obrnit trpelivosti a cekat...
@vendelinka08 přesně tak, já byla minulý týden a jdu až za 14 dní a trnu, jestli jsou obě prdelky v pořádku nebo ne. manžel je taky jak na trní, pořád se ptá, jestli mi je víc špatně než od žaludku a ujišťuje se, že to jsou jen nevolnosti. Nejradši bych chodila každý týden, abych byla vklidu, že je vše v pořádku a že tam jsou stále dvě
Holky já byla u pana doktora v pondělí potvrdil mi těhotenství a mám přijít 23.8. srdíčko už půjde krásné vidět budu 10tyden.dal mi nemocenskou kvůli mě přeci kde taham kusy +-5-7 kg a ohybam se do beden jsem ho poprosila ať mi to napíše...ó unavene ani nemluvím a dotoho je mi blbe ale nezvracim.spis tak těžko ještě do toho to teplo a dusno..však to znáte 🙂
@vendelinka08 Verim ti, u mna najhorsia nervozita zacala asi 3 dni pred vysetrenim. Teraz som asi aj rada, ze lekar nemal skorsi termin, az dnes (som v 8. t) a uz rovno potvrdil aj srdiecko a idem az o mesiac.
@baruda Pripajam sa ku gratulantom k dvojickam 🙂 mojej babke sa narodili 3x po sebe dvojicky, takze dnes som u lekara cakala, kolko toho napocita :D ale je tam teda "len" jedno babatko 🙂
Holky taky vám bývá tak děsně blbě? Měla jsem mimo zvracení a nevolnosti i několikrát migrénu, dneska mě j mimo zad, bolí snad celý stehna a kolena, střídá se to, jen dneska jsem měla i trochu emocionální výlev. Jak to doma zvládám o dost mizerneji než jindy. Tak mě to nějak rozlitostnilo. :+/ Mám dobrej hormonální guláš, a ještě k tomu ty vedra hrozný.
Nevolnosti jako takove zatim nemam..spise je mi obcas..nejvice vecer tak divne...nebo je mi divne a v zapeti zjistim ze mam sileny hlad a musim se hned najist...ale jinak mi zacalo nevonet mnoho veci...citim vse ostreji...a hodne spim...a co se tyce veder..tak to nedavam vubec...pokud nemusim tak radeji nevylezam...
@hribek take to budu brat az bude po prvnim screeningu a bude vse ok...do te doby si to zatim tolik nepripoustim..radeji...jeste ale cekam na potvrzeni srdicka...
@hribek jej, to je skvela sprava!! 🙂 gratulujem!
@vendelinka08 my sme si to teda od vcera uz pripustili a oficialne sme sa zacali tesit. aj manzel, on bol predtym trocha opatrnejsi.
Baby a kedy sa objednavate na 1. screening? Viem, ze ma byt v 12. t, ale zavolat si uz teraz?
Dnes mě od ráda bolí bedra.. vím, že to může být z toho jak se roztahuje děloha. Bolí vás taky někoho? Mám strach aby to nebyl zánět...máme v kanclu klimu a pár dní posmrkávám...
Holky jak jste na tom s oznamováním rodině? Já jsme dnes 8+5, srdíčko potvrzeno před týdnem a tak nějak se mi asi ještě nechce úplně roztrubovat... Horší je, že už nevypadám moc tlustě, protože bříško už mi nejde zatáhnout a vyčuhuje 🤰 Kdy jste oznámili,nebo budete oznamovat vy?
Ahojky holky, přidávám se k vám. Dnes sem 10+4tt. a termín mi vychází 3.3., ale myslím, že to bude spíš konec února, protože mám a v 1.těhu sem měla problémy s tlakem. Mám 5,5-letou dcerku a ted se snad dočkáme druhátka. Oboje je po IVF.
Ted je mi fest zle od žaludku, večer zvracím skoro denně a celkově večer je mi nejhůř ☹ zkoušela sem homeo Coculine i nějaký tabletky se zázvorem, co jsou i proti zvracení při cestování a nic na mě neúčinkuje, takže musím čekat, než to odezní.
28.8. jdu na 1.screening do Pronatalu v Brně.
Přeji všem krásný těhulkování a budu se těšit, že se zde budem navzájem povzbuzovat a předávat si cenné ifo😉❤
@makrela17 my to oznámili rodičům o víkendu, protože mi břicho už roste a v práci to ví, aby se podle toho stihli zařídit.....prarodičům ještě chvíli počkáme, aspoň do 12 týdne, pokud to půjde
@lotta1234 u nás se třeba na screening objednává až na papír od doktorky. Já jdu na kontrolu až 9+6, tak doufam, že mi už dá doporučení
@makrela17 My jsme to oznámili minulý víkend. To jsem začala 9tt. Ono asi záleží na vztazích v rodině. My jsme si hodně blízcí a naši se na vnoučátka těší už dlouho. Chtěli jsme jim konečně udělat radost a kdyby náhodou to nevyšlo, tak nás alespoň podrží. A taky to už věděli kolegyně v práci, tak aby se to k nim nedostalo dřív 🙂
Ja to rekla jen mamce a jedne nej kamaradce...a manzel..jinak nikdo..a reknu to az po prvnim screeningu..pokud to tedy na me nekdo drive nepozna.

@lotta1234 tak to gratuluji..ja musim jeste tyden pockat..snad bude vse v poradku a bude tam mimi a srdicko...minule byl jen vacek...