Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic super ukončení roku ať se jen daří 😊
Holky přeji hezkého silvestra a hlavně úspěšný šťastný nový rok , rychle a bezproblemove porody a nejvíc zdravíčka pro nás všechni ostatek se vždy doladí 😍❤
Hezky Nový rok. U nás to bylo na úprk mimo civilizaci což příští rok uděláme na ten přelom . Malá se mi v břiše cukala, kopala a přetacela. Až to bolelo . Bylo to divoké a zaspat jsem nemohla
Krásný Nový rok, hlavně ve zdraví strávený Vám všem přeji !😍 U nás se pařilo až do půl 4 😀 malý v bříšku to statečně vydržel, akorát při rachejtlích sebou chudák cukal...
@ajdamajda mě večera taky úplně bolelo jak tam sebou mrskalo. Nevím jestli mu vadil ten hluk nebo co, ale myslela sem že mi z bricha vyskočí, hrozně nepříjemné to bylo.
Holky a ted uz to pujde z kopce. Tak schválně, kdy se nam do party narodí dalsi mimisek.
Tak na sebe teda nesazim. Pěkná novoroční rýma, s tím teda rodit rozhodně nehodlám. My si tedy počkáme, aspoň až to přejde.
@val333 já mám termin 31.1 dle MS takže doufám,ze bude jako syn dřív a po 15.1 někdy vyleze 😂😂
@val333
@arielka222 my to máme skoro stejně. Já podle ms a utz 31.1. a 1.2. Do 15 jako určitě nic,to se sotva rozkoukam po novém roce,ale po tom 20 už by se jako i dalo. Každopádně 30.1. chci být doma,děti přinesou vysvědčení 🙂
Holky! 😀 Vy všechny odrodíte v lednu a já tu snad zbydu samotná na únor :D Já budu malou přemlouvat od konce ledna/začátku února 😀 Jen doufám, že už bude nachystaná pěkně hlavičkou... Mám dojem, že se mi včera zas otočila napříč, pohyby jsou jen dole a vršek břicha úplně prázdný 😔
Jinak všem přeju hodně štěstí, zdraví a úspěchů do nového roku 2019, ať se nám všem jen a jen daří a stsrosti nás moc netrápí 😊😍
Jinak u nás Silvestr vypadal tak, že holky spinkaly a my s chlapem koukali na tv, cpali se vším možným a já pila nealko 😀 Před půlnocí mě chytl průjem a poslíci, takže celkem vyklepaní jsme čekali co přijde (stejně u mě začal porod s mladší), naštěstí se to uklidnilo, tak jsme si přiťukli, koukli z okna na ohňostroje a šly spát 😀
No nakonec, aby se to tady prejmenovalo :D ja mam prvni termin 30.1. A druhy 3.2., tak uvidime jak to vyjde 🙂 je mi celkem jedno, kdy to prijde, jen nechci prenaset nebo se stresovat vyvolavanim a hlavne, aby to slo hladce bez komplikaci 🙂
@andelka já si to tak hezky maluju, že se mi líbí datum 19.1.2019 a nakonec určitě vyleze až v únoru 😂
@andelka Já měla chobotnici nebo stonožku tak před 3 dny... To mě ty kopance i tak moc bolely 😂 Jsem zvědavá na kontrolu za 2 týdny, jak tam malá bude... Asi tam má ještě dost místa.... 🤔
@basice Já mám termín 15. 😊 Ale doufám, že se snad rozmyslí dřív 🙂 Starší byla o 2 tydny dřív a mladší jen o 2 dny, tak snad to do toho 15.stihneme 😊 Pokud teda madam nebude pořád napříč a nebudu muset na císař 😔

@vilmic juuuuu,na nový rok už budete doma😘 to je paráda.