Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 Nemuchluj se tam s tím tvým panem božským a koukej nám ho už ukázat 😉😊😂😘😍
@dominika963852 domi bojujes statecne od rana na tebe myslim a cekam na zpravu o stastnem finale,zaslouzis si to!
A kdo ze je dalsi na rade?zitra jsem mela mit nejpozdejsi vypocteny termin a kolem byla jeste spousta bojovnic-renulka,cucinka...?
Ahij holky, tak vcera večer jsem Terezce nasadila Nasivin kapicky do nosu, odepsala mi na sms zpravu pani doktorka. Terezka ma stale zelenou hustou rymu. Je hodně zahleněna. Strasne moc kasle a ma bily jazyk. V noci jsme malo spaly, mela jsem ji u sebe v posteli a tulila se k ni, abych poslouchala jak dycha. Uz jsem z toho vseho na nervy. Verunce uz je mnohem lip, Michal furt chrchla, tak jsem ho uz vyhnala zitra k doktorce, neni normální aby uz 2 tydny ustavičně kaslal a nezlepšilo se to. Asi hold potřebuje jine leky. Zitra jde na brigádu, huraaaa budeme tu sami, to bude po 14 dnech relax.
Rada bych vam nasdilela vice fotek,ale ten telefon se proste nadobro zblaznil...ach jo
@seveneye take by me zajimalo kolik toho vypije, taky pije jen chvili, to teda taha o zivot, ale pak uz jen pocumlava. Dneska mi od pulnoci v podstate kazdou chvili breci a ja vubec nevim proc :(, hlad mit asi nemuze,plen ma pocurano az az. Doufam, ze to bude takhle mit jen dneska, ted jsme byli venku a celou dobu spi a ted jeste dospava v kocare. Mozna brisko? nevim :(, ten espumisan davas uz od porodnice?
holky jinak vy jako kojici, berete nejake vitaminy pro kojici? Me tak strasne boli klouby ted posledni dny :( , mam teda porad nejakych 9kg vic nez pred tehu, ale divim se, ze v tehu s 20kg pohoda a ted jsem jak stara baba :( . Kvuli tehotentvi jsem musela presunout operaci kolene, ruply menisky mam, bala jsem se, ze tehotenstvi a 20kg to koleno nezvladne, ale bolest nebyla zadna, za to ted :(, tak strasne to boli :( , nemuzu skoro chodit :(
@skretik Mne prijde ale ze na nem jsou jakoby takove bílé krupicky. Zítra Dr. zavolám a zeptám se ji. Musela bych s sebou brát i Verunku, kdyz jde M. pracovat a mezi marody se mi je brát nechce, aby se to Verunky zade nechytlo a Terezku to ještě víc neslozilo. Dekuju ze na nas tolik myslíš. Ukaz fotecku Davídka 😍
Holky, jak se věnujete svým mrnouskum když jsou zrovna "naživu"? Jak si s nimi hrajete? Na co reagují, co je baví? V. má 2tydny A přiznávám se, že nevím co s ním, když zrovna 5min nejí, nespí ani neřve...
@skretik já jsem u kluků pila Gravimilk,ale ten je prý teď hnusný,změnili recepturu. Tak neberu nic,jen probiotika. Neberu ani železo,i když z porodnice mi na první tři dny dali a pak mi ho měl napsat doktor. Mívám hemoroidy, takže železo fakt ne. V těhotenství jsem ho též nebrala a ani to po mně nikdo nechtěl.

My dnes po prvni navsteve lekare,maly prospiva,doporucen espumisan plus vit.d.jinak probiotika az postupne navic nabihaji pry tak min.14 dni.doma se nam ale zazivani celkem upravilo-hadam lepsi strava nez porodnice...mame pujcenou vahu a po prvnich 2 kojenich zjisteno ze male stahne z 1 prsu 50 behem tech 10 min.pritom to kojeni stoji za prd,vsemozne se mi krouti a prestava sat,rikame tomu doma pracovne poloha tanciciho draka🙈