Aplikace BetterMe. Máte zkušenost?

marimanta
26. pro 2023

Vyskakuje tu na mě pořád tahle aplikace na cvičení Pilates, samozřejmě se velice chválí 😎 Asi na mě skáče, protože si stále stěžuju, že jsem líná a že jsem přibrala a nemám kondici a tak 😅 Sestaví mi program na míru, samozřejmě za peníze...tak se ptám, máte zkušenost? Jakože já nad sebou fakt potřebuju bič, tak třeba by mě to, že jsem si to zaplatila, motivovalo... 😀

gdpr
27. pro 2023

S tou aplikáciou nie ale pilates cviky mi najviac pomohli s postavou, vyskúšala som toho viac a nič nemalo taký účinok. Ale ja skôr ako do aplikácie by som išla k nejakému dobrému online trénerovi ak nemáš možnosť osobných tréningov. Aplikácie fungujú na štýle programov - zaplatíš - vyplníš dotazník a na základe odpovedí ti program vygeneruje cviky a keď máš za tým človeka vieš s ním každý cvik odkonzultovať, vie ti skontrolovať správnu techniku, ak pre teba nejaký cvik bude náročnejší tak ti ho nahradí alebo dá ti ho v Light verzii, ak celkový tréning bude pre teba ťažký tak ti ho zmení tak isto ak bude až veľmi ľahký a nič z toho aplikácia nedokáže nehovoriac ak zdravotne niečo z toho plánu nebudeš vedieť cvičiť.

betterme
29. únor 2024

@marimanta Ahoj! S BetterMe budete mít osobní plán vytvořený odborníky. Vychází z vašich cílů a potřeb. Doporučujeme dodržovat váš jídelní a cvičební plán, abyste se cítili lépe a dosáhli požadovaných výsledků. Během tohoto procesu vás rádi podpoříme.

Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte nás prosím na gethelp@betterme.world 🙂