icon

Dělená strava. Máte zkušenost?

vilca
14. srp 2007

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s dělenou stravou, případně jestli byste mi nemohly poslat nějaké materiály o dělené stravě. Chtěla bych vědět, jaký je princip, jestli u toho člověk hladoví, jestli se u toho hubne, jestli je to zdravé apod. Díky moc 😉

misicka455
25. led 2009

Ahojky holky 🙂

misicka455
25. led 2009

Ahojky holky já to maso v tom syrovém obalu dělala a moc to nedrželo dala jse to zapéct do trouby 😉

misicka455
25. led 2009

S pilátes zkušenost nemám, ale slyšela jsem , že je to dobrý na zformovaní celého těla 😉 Ale taky, že je to pěknej záhul. Já byla včera plavat a nějak jsem to přehnala a bolí mě celí řčlověk 😀 😀

misicka455
25. led 2009

Tak dneska bude měření a vážení večer dám vědět 😉

misicka455
25. led 2009

Ahojky holky, tak tady dneska nikdo? Tak já hlasím kilo dole za týden a dva cenťáky přes pas 😉

tezka
25. led 2009

Ahojky Miso,

ja tu tedy jsem ,ale nejak nema cas psat...
Je to uspech ,tak Ti gratuluji!!!Zitra vlozim tabulku, az budou vsechyn udaje, at tu nemame x tabulek, pa kej zmatek co je co...
Ja ocekavam spis pribytek, cekam cervenou mrchu a brichi mam k prasknuti🙂 Takze se mi na tu vahu ani nechce:(

A rizky jsme ani nedelala, nakoenc jsme to zapekla se smetanou a bylo to mnmka, jen jsem i k tomu dala fazolove lusky a znejistela jsem, protoze tam bylo i par tech fazolicek, jako plodu, tka nevim, to je asi spatne,ne? a to je jim skoro denne:(

misicka455
25. led 2009

No tak to asi špatně je buď jen lusky a nebo plody 😒

misicka455
25. led 2009

Já tenhle měsíc taky zhřešila , ale naštěstí to na váze nebylo poznat 😉

tezka
26. led 2009

ale kdyz se psie, ze se lusky muzou, o tam delaji ty plody? treba ty nezraly nejsou pocitany jako lustenina🙂

mikesa
26. led 2009

Hezké pondělní ránko holky,

tak jsem se ráno měřila a nic ☹ ani váha dole ani cm ☹ a tentokrát se hlídám a nehřešila jsem!!!
Kamarádka mi říkal, že je to v pohodě, že ona začala ubývat na váze po dvou měsících 😒

Možná se něco pohne, až začnu chodit na cvíčo?! Už aby to bylo 😉

mikesa
26. led 2009

Misicko, moc gratuluji k úbytkům a tiše závidím 😉 😉 😉

llucinka
26. led 2009

Mik: Nic si z toho nedělej, taky dělám všechno poctivě a zatím nic. A jak říkala Tvoje kamarádka, já jsem taky musela čekat na první kila dva měsíce. Ale pak to bylo během měsíce 11 dole 🙂

misicka455
26. led 2009

Holky hlavně to nevzdávejte kila dolů půjdou 😉

mikesa
26. led 2009

Nebojte, hned takse nevzdám 😉
Když to jde všem, tak u mně se to musí taky někdy prolomit 😀

Už jen ta investice, ono to vše není nejlevnější - sojové mléko, tofu, ovocný cukr, tmavá mouka....... 😉
A samozřejmě i čas a odříkání 😉

Takže já pokračuji 😝 😝 😝

llucinka
26. led 2009

Mik: No ono by to člověka pak naštvalo, že už investoval a nebylo to k ničemu, že 😝 😀

Určitě to půjde, také doufám. Mám na lednici jako inspiraci oblečení, které si chci koupit. A taky ho mám na skříňce, kde máme sladkosti 😉

Holky, jíte nějakou dia čokoládu nebo jste to odbouraly?

misicka455
26. led 2009

Já čas od času spíš hřeším oplatkama a oříškama v medu 😵 😵

misicka455
26. led 2009

No tak já měla dneska ráno na snídaňi ovoce teď si jdu zacvičit pak se zase najím vykoupu a jedu na nějaké vyšetření. Bojím bojím ať už je to za mnou 😅

llucinka
26. led 2009

No já právě čokoládu jím, teda slazenou fruktózou a nevím, jestli mě to třeba nějak nebrzdí... 😝

misicka455
26. led 2009

Já si myslím, že by to vliv mít nemělo.

mikesa
26. led 2009

Hahaha, i já baštím DIA čokoládku s fruktózou 😉
Kořínková píše, že u zvířátek se může a dokonce neomezeně 😀

tezka
26. led 2009

Výchozí váha---Prsa/pas/boky-výchozí---Výška---BMI-výchozí---Cíl---1.t.---2.t.---3.t.---Akt.váha---Úbytek-míry

Tezka(12/1)---88---98/95/121------------180---27,1-----------70---1,5-----0,5---?------86---------5/5/3/
Misicka5.1.)--75---00/99/100-------------160---29,2-----------65---1--------0-----1-----73----------0/4/1
Nalka(12.1.)---68---95/84,5/102,5-------169---23,8-----------58----1,5-----?-----?-----66,5--------0/0,5/1
Mikesa12.1.)--75---99/91/107-----------168---26,57-----------65-----0-----0------?-----75----------0/6/1
Petyfox(12.1.)-70---95/88/102-----------174---23,12----------60

tezka
26. led 2009

Ahoj holky, tak tabulka aktualizována, ale Nalka chybí...A Luci, Ty nám míry hlasit nechces? 🙂
Ja jsem vlastne celkem spokojena, i kdyz ubytek na vaze bych rada videla vetsi, snad je to tou menstruaci...

A ja si kupuju Dia oplatky Ela...

llucinka
26. led 2009

Tezka: Nee, nechci. 😀 Já si je sama pro sebe zapisuju, ale nějak nemám ptořebu je prezentovat veřejně a navíc, tady mě zná fůra lidí a nerada bych se stala terčem jakýchsi debat 😀 😀 😀

llucinka
26. led 2009

Ale jinak super, jde vidět, že vám to jde... Jinak taky kupuju ty oplatky Ela, nejradši mám vanilkové. Teď je mají v makru v akci. 😉

tezka
26. led 2009

No jo, to chapu, kdyby me tu nekdo osobne znal, taky to nezverejnim🙂
A jak se tedy dari TObe s hubnutim?
Tak me chutnaji vsechny, halven ze to zazene chute🙂

misicka455
26. led 2009

Tak mě tu pár holek taky zná, ale prdím na to 😀 😀 Ale každého věc 😉

llucinka
27. led 2009

Tezka: No, zatím mám od začátku roku dole 4 kila, ale ty jsem zhubla nějak na začátku (vážila jsem se 11.) a od té doby nic. Tak uvidíme, ale jak jsem psala, poprvé jsem to taky tak měla, dva měsíce nic a pak to letělo ráz naráz... A to jsem nestačila čučet teda 😀 😀 😀

llucinka
27. led 2009

Misi: Já vím, ale mě pak takové nějaké pomlouvání a vysmívání vadí, víš... 😉

tezka
27. led 2009

Luci : ja nevim, jestli ych zvladla cekat bez jedineho vysledku:( Asi bych to vzdala...tak ale ctyri kila za mesic je dobry!

llucinka
27. led 2009

Tezka: No, bylo to těžké, to je pravda... Ale tenkrát jsem měla strašně silnou vůli to dokázat, takže jsem čekala a čekala, třikrát znova přečetla knížky od Kořínkové a doufala. A úspěch se dostavil a snad se dostaví i nyní... 🙂

Strana