Dělená strava. Máte zkušenost?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s dělenou stravou, případně jestli byste mi nemohly poslat nějaké materiály o dělené stravě. Chtěla bych vědět, jaký je princip, jestli u toho člověk hladoví, jestli se u toho hubne, jestli je to zdravé apod. Díky moc 😉
ahojte pořad se odhodlavám taky začít s dělěnkou jen mě odrazuje protože mám rada maso s přílohou a to asi bude u mě problém a taky miluji sladké ale opravdu jak se vidím v zrcadle tak si říkám chtělo by to začit 🙂
Jo jo já taky miluji sladký , ale tak jednou týdně nějaký ten zákusek snad neva hlavně když to nebude jak doted od rána do večera 😀 Mě maso s přílohou neba u mězase vadí chlebík či rohlík a k tomu máslo saláme atd....
tak chtělo by to povzbuzovat se,co jsi třeba měla dnes k jidlu, inspirce pro mě 😉 nevadí že tykám? 🙂
je zvláštní jak jsme každý jiný,ja zase můžu rohlik bez salamu,s rostlinným maslem ale můžu,že?používám zlata hana
Dneska jsem měla zvířecí den.
K snídani kuřecí párek se zeleninou. K obědu kuřecí plátek na prudko zapečený se sýrem k tomu taky kopec zeleniny, A k večeři obloženej talíř šunka, sýr, rajčátka a teď zobu pár oříšků ty jsou neutrální 😉 No a hlavně hodně vody a když byla na něco chut zakousla jsme přes den tvrdej sýr. 🙂
hm tak to by se dalo až na ten parek ten bych nezvladla se zeleninou,oříšky liskově nebo vlašské?hloupe otzky ale chci se na to vrhnout od zitřka tak se nezlob 🙂
Ahoojky tak já držím dělenku už asi 3 týden 😵 po porodu mám pořád 15 kilonahoře a ne a ne se jich zbavit ted chci druhé dítko tak musím musím jinak se neunesu 😖
a držívala jsme ju vždycky kdy jsme potřebovala a dala dolu co jsem chtěla 😉 😉
Jé tak to je super motivace když někdo napíše , že to jde 😉
Já dneska zase na zviřatcích,ale zítra jdu už na kytky 😉
@misicka455 já ju držím prostě když chci a zhubnout a prostě to jde jen to chce fakt vydržet
já mám taky dneska zvířata zítra asi kytky jedu do Brna a tak si kupuju na jídlo rohlíky s párkem v ruce bych asi těžko šla 😀 😀 😀
ale mě teda pomohly hodně kuchařky jsme na sladký takže mám její sldkou kuchařku a peču si buchyt a mám i kuchařku s jídlama tak sbírám inspiraci
co davaš do buchet když je nemůžeš sladit,máš nějaký dobrý tip na sladké to ja miluju,ale med nemůžu jsem alegická
@apetit sladím hroznový cukrem nebo třtinovým nebo fruktozou všechno jsou přírodní cukry tudíž tím mužeš a dají se normálně koupit v marketech
a dobrej tip mám tady celou její kuchařku sladkých jídel ted zrovna budu péct vánočku 😉
holky jěště jedna taková věc celou diskzui jsme nepročítala existuje více grafu uplně ten první kdy se nekombinuje ani ovoce se zeleninou a pak vlastně ted v té kuchařce už je graf kde třeba žloutek je v neutrální skupině,rostliné máslo tudiž já si rohlík s máslem rostliným namažu normálně....
recept napíšu třeba co jsme zkoušela
PERNÍK S JABLKY
2 šálky polohrubé mouky
1 a 1/2 šálku fruktozy
1/2 šálku rostliného oleje
3 žloutky
2 lžičky jedlé sody
2 lžičky skořice
750g jablek vše se smíchá a peče já třeba ty žloutky nedávala
holky je tady toho hrozně moc tak pokud ju fakt chcete dodžovat a máte rádi sladký tak si ju určitě pořidte je tam moc receptu jak na kytičky tak na zvířátka i neutrál co se muže v oba dva dny
je tady plno kynutých buchet,bábovek,makovec jsou tady i čokolády,koblížky atd atd
@misicka455 ono já fakt mám sladký ráda tak mě to těší že mě to prostě zaplácne 😀 a mám pocit sladkého
jěště teda pár tipu co používám
chodím a nakupuju v Dm drogerce mají tam bio vanilkový a skořicový cukr což je vlastně jen z fruktozy nebo třinového cukru co se v této dietě muže to používám na pečení i kvasnice bio si tam kupuju
ju diky za tip to je něco pro ty co chtěji držet dělenku a mají radi sladké.jak se přesně jmenuje ta kniha prosím 🙂

no co se týče pohybu tak to já když nejsem líná chodím do posilky, ale ted bohužel...ale chystám se tak 3 x týdně zajít...a ty zas nezačneš s tou dělenkou?