Dělená strava. Máte zkušenost?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s dělenou stravou, případně jestli byste mi nemohly poslat nějaké materiály o dělené stravě. Chtěla bych vědět, jaký je princip, jestli u toho člověk hladoví, jestli se u toho hubne, jestli je to zdravé apod. Díky moc 😉

•
8. led 2011@korchy jakákoliv paprika 😉
0
@misicka455 Už jsem si to opsala do bločku 🙂 Ráno jsem jen tak hupsla na váhu,už mám 1,5dole strašně mě to potěšilo.Ale vážit se budu stejně zítra znova,abych si to zapsala.
@misicka455 určitě receptík udělám ve čtrvrtek 🙂 ode dneška do středy dám zvířátka, mám je raději 🙂pátek bude večer porušovací, a pak zas půjdou na řadu zvířátka...🙂
já mám dole celkově čtyři kila, jsem nadšená, včera jsem se teda jídelně fakt šidila, protože jsem měla velkej skluz v učení, takže na oběd špagety s kečupem a na večeři dvě jabka....vrchol dekadence , žádná zelenina 🙂 ....ale neměla jsem prostě hlad, tak na co se nutít......každopádně jsem přišla na to, že když odpoledne tak málo jím, tak je nutné se najíst, když mám pak hlad v noci, protože o půl paté mě probudila naše fenka, když začla zvracet a já pak tři hodiny nemohla zabrat, měla jsem hroznej hlad, ale nevěděla jsem , jak to řešit, protože ráno před jídlem musím jíst prášky na štítku, pak půl hoďky až hoďku nejíst a teprve pak můžu snídat...jsem si naivně myslela, že do té hodiny než by zabral prášekk usnu a prd.....příště si ho jdu vzít hned, jak pocítím hlad...pak jsem vytuhla až za světla a spala do půl jedenácté.....on by se teda měl brát ve stejnou hodinu každej den, ale to mi stejně nejde....
@peta1 já myslím, že tvaroh s kakaem je na noc ok, bílkovinný jídlo před spaním pomáhá hubnutí ve spánku, takže to nebyla vůbec špatná volba 🙂....jsem ráda, že se ti to tak hezky hýbe, to je super....
než jsem začla hubnout, tak jsem pročítala jednu hubnoucí diskuzi a tam bylo víc holek, co každou chvíli přišly s tím, že "dneska jsem zhřešila, ale to nevadí, nejsem na sebe naštvaná, zejtra znova" a tak furt dokola, konkrétně jedna paní s nulovými úbytky váhy mě tím už fakt štvala a pak jsem si uvědomila, že to jsem přesně já, že takhle doteď vypadalo každé moje hubnutí, každou chvíli nějaký ten hříšek a váha nahoru, dolů, v podstatě nulové výsledky a tak jsem se rozhodla, že taková už nebudu, že budu jako ty druhé holky, co to dodržujou téměř dokonale a maj výborný výsledky....nikdy dřív jsem se do tédle druhé skupiny nedostala, třeba jsem i zhubla dvacet kilo, ale trvalo mi to dva roky a teď prostě nějak v hlavě LUP a je to super povzbudivé, ty rychlé reakce těla...no nic, jdu se učit, dneska to pěkně zanedbávám, to zas budu pár dní před zkouškou bečet, jak nestíhám 🙂
než jsem začla hubnout, tak jsem pročítala jednu hubnoucí diskuzi a tam bylo víc holek, co každou chvíli přišly s tím, že "dneska jsem zhřešila, ale to nevadí, nejsem na sebe naštvaná, zejtra znova" a tak furt dokola, konkrétně jedna paní s nulovými úbytky váhy mě tím už fakt štvala a pak jsem si uvědomila, že to jsem přesně já, že takhle doteď vypadalo každé moje hubnutí, každou chvíli nějaký ten hříšek a váha nahoru, dolů, v podstatě nulové výsledky a tak jsem se rozhodla, že taková už nebudu, že budu jako ty druhé holky, co to dodržujou téměř dokonale a maj výborný výsledky....nikdy dřív jsem se do tédle druhé skupiny nedostala, třeba jsem i zhubla dvacet kilo, ale trvalo mi to dva roky a teď prostě nějak v hlavě LUP a je to super povzbudivé, ty rychlé reakce těla...no nic, jdu se učit, dneska to pěkně zanedbávám, to zas budu pár dní před zkouškou bečet, jak nestíhám 🙂
tak já jsem dneska taky zhřešila, nešlo to jinak. Dala jsem si těstoviny se sýrovnou omáčkou ... Jinak ráno jablko a teď si jdu dát jogurt s kakaem - to miluju !!
Zitra to taky bude náročné, cestuju totiž z Anglie s přítelem a on diety totálně nesnáší, tajím to před ním . Tak zkusím nakoupit ovoce, banány a tak a třeba si toho nevšimne . KDyž totiž jím jen vaječinu bez chleba nechápe 😃
Mám z Vás radost, jak vám jdou kilča dolů .. já se nevážím ale kalhoty už mi jsou volné . a teď začnu i masivně cvičit 😎
ráno plavání, večer posilování a hlavně CHŮZE !!! tou jsem minulé jaro zhubla i když jsem nechtěla (jako chtěla) ale ne záměrně, a to jsem se cpala sladkostma ..
JInak Seci, máš pravdu 😉
Zitra to taky bude náročné, cestuju totiž z Anglie s přítelem a on diety totálně nesnáší, tajím to před ním . Tak zkusím nakoupit ovoce, banány a tak a třeba si toho nevšimne . KDyž totiž jím jen vaječinu bez chleba nechápe 😃
Mám z Vás radost, jak vám jdou kilča dolů .. já se nevážím ale kalhoty už mi jsou volné . a teď začnu i masivně cvičit 😎
ráno plavání, večer posilování a hlavně CHŮZE !!! tou jsem minulé jaro zhubla i když jsem nechtěla (jako chtěla) ale ne záměrně, a to jsem se cpala sladkostma ..
JInak Seci, máš pravdu 😉
Dobré ráno,
holky dneska po týdnu dělenky 1kg dole x-)
taky mám radost, že nám to tak jde 😉
já mám dneska opět zvířátka, takže teď jsem slupla 2 druhy sýrů + salám a k obědu budu mít pečený kuře se zeleninou.... a chystám se do zdravé výživy nakoupit sójové pomazánky, tak se těším až si udělám v topinkovači tmavý toustový chleba a namažu si ho nějakou pomazkou 🙂
holky dneska po týdnu dělenky 1kg dole x-)
taky mám radost, že nám to tak jde 😉
já mám dneska opět zvířátka, takže teď jsem slupla 2 druhy sýrů + salám a k obědu budu mít pečený kuře se zeleninou.... a chystám se do zdravé výživy nakoupit sójové pomazánky, tak se těším až si udělám v topinkovači tmavý toustový chleba a namažu si ho nějakou pomazkou 🙂
Ahoj holky hlásím se po víkendové odmlce, nějak jsem nestíhala
v pátek jsem byla na té zumbě a paráda jsem nadšená takže zítra jdu znova 😉 už se těším, jo jinak se vám musím pochlubit dnes jsem se vážila po týdnu a mám dole -2kg je to super, cítím se hned líp a bříško mi taky trochu zplasklo, doufám, že to tak půjde dál
@radusv gratuluji, že se ručička pohnula 😉 jentak dál, já mám taky zvířátkový
v pátek jsem byla na té zumbě a paráda jsem nadšená takže zítra jdu znova 😉 už se těším, jo jinak se vám musím pochlubit dnes jsem se vážila po týdnu a mám dole -2kg je to super, cítím se hned líp a bříško mi taky trochu zplasklo, doufám, že to tak půjde dál
@radusv gratuluji, že se ručička pohnula 😉 jentak dál, já mám taky zvířátkový
@korchy na pečřivo dia marmeláda, tenká vrstva rostliného másla , sojové paštiky, občas med, dát třeba rajčata nakrajená na plátky na to tofu a třeba nechat zapéct ,
Začni psát odpověď...

Odešli